• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşükse kaliteli embriyo zor mu?

Çok teşekkürler hem güzel dileğiniz için hem de tavsiyeler için 🙏😇 ben de başlayacağım hemen bal karışımına inşallah bana da şifa olur. 😊 Ben de size tüm kalbimle çok güzel bir hamilelik, kolay bir doğum ve ikizlerinizle up uzun sağlıklı ömürler diliyorum. 🧿😊
Amin, hepimizin hayatlarına güzellikler dolsun inşallah🙏😊

Merhaba kızlar, benim yaş 37 amh 1,1 ama onda da yanlışlık var galiba çünkü ilk denememde sadece 5 yumurta toplandı onun da 3'ü olgundu. Yani belki de amh daha da düşük. 2. denemede yine test isterler diye ödüm kopuyor çünkü amh resmen kabusum oldu. Bu ilk denemede emriyolarım 3. gün, orta kaliteydi. Acaba amh düşük olduğu için benim hep böyle mi olacak kalitesi? Bir de bana iğnelere 6. gün başladı doktorum, o zaman acemiydim sonradan öğrendim 2. ya da 3. gün başlanması gerektiğini. Acaba kalitesini bu da etkilemiş midir? Offf sorular sorular... Çok uzattım, özetle var mıdır amh'si düşük olup kaliteli emriyosu olan ve de tutan?
Merhaba benim yaşım da 32 amh 1.19 çıkmıştı ancak ultrasonda 3 folikül göründü 1 yumurta toplanıp döllendi ve şansıma 5. Güne gitti ve donduruldu. İkinci toplamayı yaptık 8 yumurta toplandı 5i 5.güne gitti 2si iyi kalite dediler. Arasında 2 ay var. Ben bu süreçte prowomen, arısütü bal polen propolis, omepa, d vitamini kullandım. Yaşınıza göre amh değeriniz iyi bence. İğneler sadece o ay büyüyebilecek yumurtaları büyütür kalitesine etkisi yok. Ve sakın moralinizi bozmayın. Orta kalite ile de çokça hamile kalan var. Bol bol su için, yürüyüş yapın, fazla kilonuz varsa yediklerinize dikkat edin, en önemlisi inancınızı koruyun bir yumurta bile olsa şansınız var demektir. Kolaylıklar dilerim

Merhaba kızlar, benim yaş 37 amh 1,1 ama onda da yanlışlık var galiba çünkü ilk denememde sadece 5 yumurta toplandı onun da 3'ü olgundu. Yani belki de amh daha da düşük. 2. denemede yine test isterler diye ödüm kopuyor çünkü amh resmen kabusum oldu. Bu ilk denemede emriyolarım 3. gün, orta kaliteydi. Acaba amh düşük olduğu için benim hep böyle mi olacak kalitesi? Bir de bana iğnelere 6. gün başladı doktorum, o zaman acemiydim sonradan öğrendim 2. ya da 3. gün başlanması gerektiğini. Acaba kalitesini bu da etkilemiş midir? Offf sorular sorular... Çok uzattım, özetle var mıdır amh'si düşük olup kaliteli emriyosu olan ve de tutan?
Merhaba canim..hep oyle olmuyormus..her ay cikan yumurtanin hrm sayisi hemde kalitesi degisebiliyor..birde bulundugunuz hastanenin labaratuari ve embriyolguda cok onemli diye dusunuyorum..iyi arastirinn..bazi embriyologlarin uzmanliklari bile yok..

Merhaba benim yaşım da 32 amh 1.19 çıkmıştı ancak ultrasonda 3 folikül göründü 1 yumurta toplanıp döllendi ve şansıma 5. Güne gitti ve donduruldu. İkinci toplamayı yaptık 8 yumurta toplandı 5i 5.güne gitti 2si iyi kalite dediler. Arasında 2 ay var. Ben bu süreçte prowomen, arısütü bal polen propolis, omepa, d vitamini kullandım. Yaşınıza göre amh değeriniz iyi bence. İğneler sadece o ay büyüyebilecek yumurtaları büyütür kalitesine etkisi yok. Ve sakın moralinizi bozmayın. Orta kalite ile de çokça hamile kalan var. Bol bol su için, yürüyüş yapın, fazla kilonuz varsa yediklerinize dikkat edin, en önemlisi inancınızı koruyun bir yumurta bile olsa şansınız var demektir. Kolaylıklar dilerim

Çok teşekkürler, aydan aya bu kadar farkedebiliyor demek ki. Bal polene ben de başlayacağım, umarım benim de artış olur. İnanç konusunda çok haklısınız, inanmak pozitif düşünmek çok önemli. Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah buralarda bebeklerimizin gelişimiyle ilgili konuştuğumuz günleri de görürüz. :)

Merhaba canim..hep oyle olmuyormus..her ay cikan yumurtanin hrm sayisi hemde kalitesi degisebiliyor..birde bulundugunuz hastanenin labaratuari ve embriyolguda cok onemli diye dusunuyorum..iyi arastirinn..bazi embriyologlarin uzmanliklari bile yok..

Merhaba, aslında ilk tedavimde labratuvar iyi diye duymuştum ama olmayınca da olmuyor işte. Vakti zamanı varmış demek ki. İnşallah 2. tedavimde iyi kaliteli yumurtalar ürettiğim bir aya denk gelir. :) Şu anda araştırma aşamasındayım ama şişli memorial'ı düşünüyoruz. Salı günü de cerrahpaşa'da kadın doğum uzmanı bir tanıdık profesör bulduk onunla görüşeceğiz akıl almak için. Onun tavsiyelerini buradan da paylaşırım. Çok teşekkürler yanıtınız için. Allah sizin de gönlünüze göre versin. :)

Merhaba, aslında ilk tedavimde labratuvar iyi diye duymuştum ama olmayınca da olmuyor işte. Vakti zamanı varmış demek ki. İnşallah 2. tedavimde iyi kaliteli yumurtalar ürettiğim bir aya denk gelir. :) Şu anda araştırma aşamasındayım ama şişli memorial'ı düşünüyoruz. Salı günü de cerrahpaşa'da kadın doğum uzmanı bir tanıdık profesör bulduk onunla görüşeceğiz akıl almak için. Onun tavsiyelerini buradan da paylaşırım. Çok teşekkürler yanıtınız için. Allah sizin de gönlünüze göre versin. :)
Insallah canimm..cumlemizin gonlune gore versin..insallah hepimiz bol kaliteli yumurtalara denk geliriz..yoksa kalitesizligin bir cozumu yokmuss..aslinda doktorlar 2 ye bolunmus durumda..kimileri ilaclarin etkisi oldugunu dusunuyo..kimileride bi etkisi olmayacagini dusunuyo...paylasirsan cok sevinirimm bende..cunki hala biledigim okadar cok sey varki..

Ben ovulasyon testyle takip ettgmde bir ay yumurtlayip bir ay yumurtlamadgmi goruyorum🙈bunu soylynce de tavuk gbi hssedyorum kndimi..eylul yumurtdgm ay ekim muhtemln yumurtlmadgm olck..ekimde tup bebk dsnyorum.yani iğnelere vs baslnck gbi duruyor. Bu durumun etksi olur mu szce?.doktra sorunca artik bunlarin bi önemi yok tamamen yapay bir surec baslyck dedi ama sanki onmli gbi gelyor bna 🙄

Tedaviniz hayırlı olsun, inşallah yarın çok güzel haberler alırsınız kontrolünüzde ve o 2 yumurta da Allahın izniyle can bulup size evlat olur.
Olmadı, birini kaybetmişim, diğeri de çok sağlıklı değil dedi doktorum. Normal yolla dene ilaçları kes heba etme gelecek aya baştan başlayacağız dedi. Bu ay kısmet olmadı hayırlı değilmiş demek. Kısmet gelecek aya inşallah.

Sağlık olsun, belki de normal yolla olur hiç belli olmaz. Bana doktorum yumurtaların strese girmiş demişti, benim stresimden onlar da etkilenmişse demek :) siz de elinizden geldiğince rahat olun, kafanızı dağıtacak şeyler yapmaya çalışın. Ben mesela hiç beceremediğim halde yün aldım, örgü örüyorum çok stres olduğumda. Bebekler gelecekleri zamanı biliyorlar, hiç canınızı sıkmayın.

Benden fsh istemediler aman istemesinler zaten, bir testi daha kaldıramam. Benim de daha düşük olabilir amh çünkü normalde 1.1 olunca daha çok yumurta çıkması lazımdı dedi doktor. Zaten şu doktorlardan bir güzel cümle duymadım, duysam çerçeveletip umut olsun diye duvara asacağım. Sizin yaşınız kaç?
Canim amh benim de dusuk. Ama benden daha dusuk olan birinin daha az yumurtasi olup hepsi embriyo olmustu. Sorun amh dan daha cok yumurta kalitesi. Hic uzme kendini. Yumurta kalitesini arttırabilirsiniz. Quenzim q10 omega 3 ve prowoman kullandim. En son 14 yumurta gördüler. Ben bile şaşırdım inanki. Insallah kaliteli yumurtalarimiz olusur. Amh kendi başına anlamsjz bir deger. Onemli olan yumurtaların kalitesi olmasi. Onu da yaşam kalitesini arttırarak duzeltebilirsim.

Bana prp yapıldı yumurtam yoktu.Sadece uykuda olan folikuller vardi.Cok şükür hamileyim ustelik amhimda cok cok dusuktu

Bana prp yapıldı yumurtam yoktu.Sadece uykuda olan folikuller vardi.Cok şükür hamileyim ustelik amhimda cok cok dusuktu
Yaşınız kaç? Prp gercekren etkili bir sey mi bilemiyorum. Yaptirip bir değişiklik olmadığını da söyleyen cok kisi var. O süreçte ek olarak baska seyler kullandınız mı?

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala

Eklentiler

• AE65FE8F-F178-4EF9-8BEE-FC3C5FF7A851.webp
    AE65FE8F-F178-4EF9-8BEE-FC3C5FF7A851.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 28
Back
X