Amh düşül dopal yolla gebe kalan varmı

adax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2025
8
1
1
30
Kızlarr merhaba amh değerim 0.25 doktorlar zaman kaybetmeden tüp bebeğe başla dedi doğal yılla mümkün değilmi neler denediniz kullandınız hamile kalan varmı acil cevap bekliyorum

Benim amh değerim 0.36 çıkmıştı. 6.ayımda gebe kaldım. Ama ben amh değerimi öğrendiğimde korunmayı yeni bırakmıştım daha öncesinde gebelik planlamadım. Hiç denemedim. O yüzden kendime bi süre tanıdım eğer doğal yolla kalamazsam o şekilde tüp bebeğe yöneleceğim diye plan yaptım. Eğer uzun süre denediysen ve olmadıysa zaman kaybetme ama eğer benim gibiysen bi süre kendine zaman ver. Takviye olarak da bi ton şey aldım ama hiç birini adam akıllı kullanmadım. Bunun için çok fazla öneriler var. Ama kullandığım tek şey ovülasyon testiydi.

Benim de 0,35 bekarken ölçtürmüştüm. Evlendikten kısa bir süre sonra hamile kaldim amh tek sart degil ovulasyon testi kullandim

Benim amh değerim 0.36 çıkmıştı. 6.ayımda gebe kaldım. Ama ben amh değerimi öğrendiğimde korunmayı yeni bırakmıştım daha öncesinde gebelik planlamadım. Hiç denemedim. O yüzden kendime bi süre tanıdım eğer doğal yolla kalamazsam o şekilde tüp bebeğe yöneleceğim diye plan yaptım. Eğer uzun süre denediysen ve olmadıysa zaman kaybetme ama eğer benim gibiysen bi süre kendine zaman ver. Takviye olarak da bi ton şey aldım ama hiç birini adam akıllı kullanmadım. Bunun için çok fazla öneriler var. Ama kullandığım tek şey ovülasyon testiydi.
Benm Rubella igg igm virüsü olduğu için 5 ay kadar korundum aslında 3 aydır deniyoruz olmuyor amh düşük gelince panikledim baya şimdi arı sütü polen ve omega 3 kullanıyorum ve ovülasyon testi aldım deniyorum iyi gelir inşallah

Ah ne güzel örnekler var doktorlar o kadar olumsuz konuştular ki birdaha hiç olmicak hatta tüp bebekle bile olamıcak gibi belirsizlik içinde aklımda sorularla bıraktılar resmen

Ah ne güzel örnekler var doktorlar o kadar olumsuz konuştular ki birdaha hiç olmicak hatta tüp bebekle bile olamıcak gibi belirsizlik içinde aklımda sorularla bıraktılar resmen
Benim de değerimi görünce doktor direkt tüp bebek yap demişti ama ben hiç korunmadan ilişki yaşamadığım için reddetmiştim

Kızlarr merhaba amh değerim 0.25 doktorlar zaman kaybetmeden tüp bebeğe başla dedi doğal yılla mümkün değilmi neler denediniz kullandınız hamile kalan varmı acil cevap bekliyorum
merhaba, amh 0.2 ancak fsh ve diğer değerlerim olması gerektiği gibiydi düzenli hastalanıyordum ancak buna rağmen gebe kalmıyordum ve doktorlar amh dan ve yaşımdan sebep beni hemen tüp bebek için yönlendiriyordu, hiç bir zaman bu olaya sıcak bakmadık kendiğinden olursa olur dedik ve 10 mayıs'da hamile olduğumu öğrendim ancak ,9 haziran da 10 haftalık bebeğimi karnımda kalbinin durması sonucu kaybettim, kürtajdan sonra adet düzenim de hiç bir değişiklik olmadı tam 28. günü yeniden regl oldum ve yumurtlamam da aynı şekilde devam etti, ilk ay korunduk, sonrasında yeniden denemeye başladık şimdilik bir gelişme yok, yumurtlamamı ovulasyon testleriyle takip ediyorum . Tüm bunları sadece biraz umut olsun diye yazdım, bir de herkesin merak ettiği bir konu ilk çocuğuma hamile kaldığımda, Bat'ın üzerinden 5 gün geçmesine rağmen yaptığım tüm idrar testleri hep negatifken , kan testim 36 ile pozitif çıkmıştı :) demem o ki evde yapılan idrar testleri hcg değeriniz henüz yeterince yüksek değilse insanı yanıltabiliyor.

Peki amh değeriniz düşüken nasıl beslendin neler kullandın da etkisi oldu acaba

Back
X