- 8 Nisan 2021
- 373
- 365
- 23
- Konu Sahibi Mevsim4747
Amh testini kac ayda bir baktirmamiz lazim 6 ay once bakilan amh aynimidir yoksa hemen dusus yasanirmi yok senedemi düser
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İllaki düşüş oluyordur sonuçta her ay yumurta atıyoruz. Benim 2019 ağustos ayında 0,986 çıkmıştı geçen hafta yaptırdım 0,686 çıktı.Amh testini kac ayda bir baktirmamiz lazim 6 ay once bakilan amh aynimidir yoksa hemen dusus yasanirmi yok senedemi düser
İllaki düşüş oluyordur sonuçta her ay yumurta atıyoruz. Benim 2019 ağustos ayında 0,986 çıkmıştı geçen hafta yaptırdım 0,686
Hiç belli olmuyor 0,01 ile kaldığını söyleyenler varBenimde 2020 aralik ayinda 0.19 idi onunla gebe kalmistim 7 ay oldu yine kalirmiyim ki bu sene kist ve enfeksiyon cikti 2 hafta once amh yine olcturdum 0.24 cikti amh neden bir tik daha yukseldi acaba
Kistin olduğu için yüksek çıkmış amh yükselen bir şey değil doğuştandır.Benimde 2020 aralik ayinda 0.19 idi onunla gebe kalmistim 7 ay oldu yine kalirmiyim ki bu sene kist ve enfeksiyon cikti 2 hafta once amh yine olcturdum 0.24 cikti amh neden bir tik daha yukseldi acaba
Fsh degerinize baktirdiniz mi ? Bu kadar dusmesi eger kanser kemoterapi vs durumlari yasamadiysaniz boyle dusmesi imkansiz . Iyi bir yer de tekrar test yaptirmanizi oneririm.Benim 6 ay once 2.60 olan Amh değerim bu ay 0.95 e düşmüş arkadaslar, bazen hizla dusebiliyor Doktor acil tup bebek dedi, yakında menapoza görebilirsin dedi.
Benimde 0.19 idi aralik ayinda subat hamile kalmistim bu degerler bana doktorum dusuk biraz kalirsin demisti kalmistimBenim 6 ay once 2.60 olan Amh değerim bu ay 0.95 e düşmüş arkadaslar, bazen hizla dusebiliyor Doktor acil tup bebek dedi, yakında menapoza görebilirsin dedi.
Vallahi nasil üzüldüm anlatamam, herhangi bir sıkıntım olmadı hatta bus surecte çatlatma tedavisi gördüm 3 ay , clife kullandim ve sonuc beni cok sasirtti henuz 27 yasindayimFsh degerinize baktirdiniz mi ? Bu kadar dusmesi eger kanser kemoterapi vs durumlari yasamadiysaniz boyle dusmesi imkansiz . Iyi bir yer de tekrar test yaptirmanizi oneririm.
fsh baktirin ve hemen altran ultrason ile folikul sayimi yaptirin
Hiç canını sıkma aynı sureçten geçtim 0.99 çıkmıştı doktor şok olmuştu çünkü o ay tesaduf ki doğal ilaçsız 2 yumurtam olgunlaşıp çatlamıştı doktor nasıl böylr olabilir demişti ama testi tekrarlamadık. Fsh lh bakıldı her şey iyiydi sonra 9 ay sonra ben tekrar başka doktora gittim folukil sayımı yaptı ve tekrar amh baktır dedi iyi bi yerde baktırdım bak buraso önemli KENDİ LABORATUVAR INDA ÇALIŞACAK TESTİ DIŞARI GÖNDERMEYECEK . Ve sonuç çıktı şükürler olsun her şey yolunda.Vallahi nasil üzüldüm anlatamam, herhangi bir sıkıntım olmadı hatta bus surecte çatlatma tedavisi gördüm 3 ay , clife kullandim ve sonuc beni cok sasirtti henuz 27 yasindayim![]()
Doktorlarda bi alem ya korkutup duruyorlar benim 0.64 dü 4 yıl önce 27 yaşındaydım Ankarada hulusi hocaya gitmiştim bu rezerv sana 40 yaşına kadar yeter o zamana kadar çocuk değil çocukların olur demişti.Benim 6 ay once 2.60 olan Amh değerim bu ay 0.95 e düşmüş arkadaslar, bazen hizla dusebiliyor Doktor acil tup bebek dedi, yakında menapoza görebilirsin dedi.
Allah razı olsun icime su serptiniz arkadaşlar, inşallah tez zamanda allah isteyen herkese evlat nasip etsin çok zor bu süreçDoktorlarda bi alem ya korkutup duruyorlar benim 0.64 dü 4 yıl önce 27 yaşındaydım Ankarada hulusi hocaya gitmiştim bu rezerv sana 40 yaşına kadar yeter o zamana kadar çocuk değil çocukların olur demişti.