Gebeliğe Hazırlık Amh kac ayda ve yilda bi duser

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mevsim4747

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
373
365
23
Amh testini kac ayda bir baktirmamiz lazim 6 ay once bakilan amh aynimidir yoksa hemen dusus yasanirmi yok senedemi düser

Amh testini kac ayda bir baktirmamiz lazim 6 ay once bakilan amh aynimidir yoksa hemen dusus yasanirmi yok senedemi düser
İllaki düşüş oluyordur sonuçta her ay yumurta atıyoruz. Benim 2019 ağustos ayında 0,986 çıkmıştı geçen hafta yaptırdım 0,686 çıktı.

Benimde 2020 aralik ayinda 0.19 idi onunla gebe kalmistim 7 ay oldu yine kalirmiyim ki bu sene kist ve enfeksiyon cikti 2 hafta once amh yine olcturdum 0.24 cikti amh neden bir tik daha yukseldi acaba

Benimde 2020 aralik ayinda 0.19 idi onunla gebe kalmistim 7 ay oldu yine kalirmiyim ki bu sene kist ve enfeksiyon cikti 2 hafta once amh yine olcturdum 0.24 cikti amh neden bir tik daha yukseldi acaba
Hiç belli olmuyor 0,01 ile kaldığını söyleyenler var

Benim 6 ay once 2.60 olan Amh değerim bu ay 0.95 e düşmüş arkadaslar, bazen hizla dusebiliyor Doktor acil tup bebek dedi, yakında menapoza görebilirsin dedi.

Kistin olduğu için yüksek çıkmış amh yükselen bir şey değil doğuştandır.

Benim 6 ay once 2.60 olan Amh değerim bu ay 0.95 e düşmüş arkadaslar, bazen hizla dusebiliyor Doktor acil tup bebek dedi, yakında menapoza görebilirsin dedi.
Fsh degerinize baktirdiniz mi ? Bu kadar dusmesi eger kanser kemoterapi vs durumlari yasamadiysaniz boyle dusmesi imkansiz . Iyi bir yer de tekrar test yaptirmanizi oneririm.

fsh baktirin ve hemen altran ultrason ile folikul sayimi yaptirin

Benimde 0.19 idi aralik ayinda subat hamile kalmistim bu degerler bana doktorum dusuk biraz kalirsin demisti kalmistim

Fsh degerinize baktirdiniz mi ? Bu kadar dusmesi eger kanser kemoterapi vs durumlari yasamadiysaniz boyle dusmesi imkansiz . Iyi bir yer de tekrar test yaptirmanizi oneririm.

fsh baktirin ve hemen altran ultrason ile folikul sayimi yaptirin
Vallahi nasil üzüldüm anlatamam, herhangi bir sıkıntım olmadı hatta bus surecte çatlatma tedavisi gördüm 3 ay , clife kullandim ve sonuc beni cok sasirtti henuz 27 yasindayim😢

Vallahi nasil üzüldüm anlatamam, herhangi bir sıkıntım olmadı hatta bus surecte çatlatma tedavisi gördüm 3 ay , clife kullandim ve sonuc beni cok sasirtti henuz 27 yasindayim😢
Hiç canını sıkma aynı sureçten geçtim 0.99 çıkmıştı doktor şok olmuştu çünkü o ay tesaduf ki doğal ilaçsız 2 yumurtam olgunlaşıp çatlamıştı doktor nasıl böylr olabilir demişti ama testi tekrarlamadık. Fsh lh bakıldı her şey iyiydi sonra 9 ay sonra ben tekrar başka doktora gittim folukil sayımı yaptı ve tekrar amh baktır dedi iyi bi yerde baktırdım bak buraso önemli KENDİ LABORATUVAR INDA ÇALIŞACAK TESTİ DIŞARI GÖNDERMEYECEK . Ve sonuç çıktı şükürler olsun her şey yolunda.
Lütfen testini özel ve ileri teknoloji biterde tekrarla

Doktorlarda bi alem ya korkutup duruyorlar benim 0.64 dü 4 yıl önce 27 yaşındaydım Ankarada hulusi hocaya gitmiştim bu rezerv sana 40 yaşına kadar yeter o zamana kadar çocuk değil çocukların olur demişti.

Doktorlarda bi alem ya korkutup duruyorlar benim 0.64 dü 4 yıl önce 27 yaşındaydım Ankarada hulusi hocaya gitmiştim bu rezerv sana 40 yaşına kadar yeter o zamana kadar çocuk değil çocukların olur demişti.
Allah razı olsun icime su serptiniz arkadaşlar, inşallah tez zamanda allah isteyen herkese evlat nasip etsin çok zor bu süreç

Back
X