- 25 Mart 2024
- 111
- 21
- 18
- 28
- Konu Sahibi meridesign
-
E2 bakılmadı yani gerek görmedi doktor şimdilik ama takibindeyim isteyebilirAmh düşük diğerleri ok. E2 bakildi mi? Muhtemelen tup bebege yonlendirir doktorunuz.
Daha yeni başladık ama süreç çok yıpratıcı olacağı benziyorBende amh düşüktü 2. Tüp bebek tedavisine hazırlanırken histereskopi sonrası doğal hamile kaldım. Siz de başlayın tedavilere.
Onu da deniyelim Biz elimizden geleni yapalım da taktir Rabbimin artık ne verirse hayırlısını versinMerhaba. AMH düşük maalesef. Tüp bebek tedavisine yönlendirilirsiniz.
Amh 0.97Kızlar selam dün amh testi yaptırdım sonuçlarım şu şekilde ;
Amh 0.69
LH 4.16
Prolaktin 11.56
Fsh 10.08
Hemen hemen bu değerlerle karşılaşan gebelik düşünen var mı kızlar ? Daha doktora gitmedim sonuç göstermedim ama fikir almak istedim sizden sadece
Ben tedavilerde mutluydum. Çünkü evladım için çabalamaya başlamıştım bile.Daha yeni başladık ama süreç çok yıpratıcı olacağı benziyor
İnşallah olur sizinde bebişinizAmh 0.97
fsh10.90
E2 75 benimde canım ,bir buçuk yıl denedik olmadı ,bir aşılama negatif,şu an tüp bebek transferin 8.gunundeym idrar testlerin negatifzor bir süreç doktor tüp bebeğe yönlendirir,çok zaman kaybetme
Doğrudur tabi ki bakalım bende gideyim yine ne dicek muhtemelen yönlendirir ona göre devam edicez çok teşekkür ederimBen tedavilerde mutluydum. Çünkü evladım için çabalamaya başlamıştım bile.Doğal beklemek daha yıpratıcıydı.
İnsaAllah canım,bizim için zaman önemliİnşallah olur sizinde bebişinizsüreç zor ama olunca herşey unutulur
Kaç yumurtan tıplandı canım kacı donduruldu bende tedaviye başlıcam 2 yumurta gözüktüsuanAmh 0.97
fsh10.90
E2 75 benimde canım ,bir buçuk yıl denedik olmadı ,bir aşılama negatif,şu an tüp bebek transferin 8.gunundeym idrar testlerin negatifzor bir süreç doktor tüp bebeğe yönlendirir,çok zaman kaybetme
Yumurta toplamaya başla canım ben çok pişmanım 0.97 di 1 yıl önce 0.03 düşmüşKızlar selam dün amh testi yaptırdım sonuçlarım şu şekilde ;
Amh 0.69
LH 4.16
Prolaktin 11.56
Fsh 10.08
Hemen hemen bu değerlerle karşılaşan gebelik düşünen var mı kızlar ? Daha doktora gitmedim sonuç göstermedim ama fikir almak istedim sizden sadece
Düşük amh belirtileri nasıl oluyor ben baktirmadim henüz adet gecikmeleri oluyor mu acabaYumurta toplamaya başla canım ben çok pişmanım 0.97 di 1 yıl önce 0.03 düşmüş
Düşük amh belirtileri nasıl oluyor ben baktirmadim henüz adet gecikmeleri
Belirti olmadı benim utrasonda doktor az yumurta gördü amh bakalım dedi öyle öğrendik düzenli adetlerim canımDüşük amh belirtileri nasıl oluyor ben baktirmadim henüz adet gecikmeleri oluyor mu acaba
4 toplandı 2tanesi döllendi,1 tane taze transfer oldu,malesef diğer embriyo 5. Güne gelemediği için donduracak hiç yumurtam kalmadıKaç yumurtan tıplandı canım kacı donduruldu bende tedaviye başlıcam 2 yumurta gözüktüsuan
Genellikle belirti vermiyor canım kan baktirinca belli oluyorDüşük amh belirtileri nasıl oluyor ben baktirmadim henüz adet gecikmeleri oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?