• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh seviyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ryamm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ryamm

Anne değil, Anne adayı🙏
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
3.179
3.754
83
2022 de 1.8 olarak ölçülmüştü 3 kere tüp bebek ilacı kullandım bunun üzerine tekrardan kan test yapıldı bu hafta ve 2.8 çıktı böyle birşey nasıl olabilir ki azalması gerekirken bu kadar uçuk bir şekilde nasıl farklı bir rakam çıkar bilen var mı

Aynı yerde mi ölçüldü?

2022 de 1.8 olarak ölçülmüştü 3 kere tüp bebek ilacı kullandım bunun üzerine tekrardan kan test yapıldı bu hafta ve 2.8 çıktı böyle birşey nasıl olabilir ki azalması gerekirken bu kadar uçuk bir şekilde nasıl farklı bir rakam çıkar bilen var mı
Bu kadar çıkması sasirtici biraz yüksek çıkabilir ama 2. Yüksek çıkmış mutlaka 2. Testiniz yanlış galiba

Bu kadar çıkması sasirtici biraz yüksek çıkabilir ama 2. Yüksek çıkmış mutlaka 2. Testiniz yanlış galiba
İlk yaptırdığım üniversitesi hastanesindeydi bunu özel bir hastane yaptı dediğiniz gibi 2 çıksa neyse böyle şeyler olabiliyor takviye vs ile ama 2.8 çok şaşırtıcı bir sonuç bence de

İlk yaptırdığım üniversitesi hastanesindeydi bunu özel bir hastane yaptı dediğiniz gibi 2 çıksa neyse böyle şeyler olabiliyor takviye vs ile ama 2.8 çok şaşırtıcı bir sonuç bence de
Pardon 1. Testiniz yanlis ikisinide ayrı hastanede yaptirdiniz degilmi

Pardon 1. Testiniz yanlis ikisinide ayrı hastanede yaptirdiniz degilmi
Yok birisi üniversitesi Hastanesi'nde 2022 de diğeri cuma günü verdim bugün çıktı Özel hastanede yaptırdım valla hangisi yanlıştır bende bilmiyorum yarın gidicem sonuçlar için

Yok birisi üniversitesi Hastanesi'nde 2022 de diğeri cuma günü verdim bugün çıktı Özel hastanede yaptırdım valla hangisi yanlıştır bende bilmiyorum yarın gidicem sonuçlar için
Nerdeyse 1 buçuk yıl önce ilk sonuç benim amh düşük 0.04 1ay sonra başka seh8rde yaptirdim 0.89 çıktı 4 veya 5 adet uumurtam var belkide ilk sonuç yanlıştı çünkü ilki 15 günde çıktı sonuç tekrar başka yere yaptirin aklinizea süphe kalmqsin

Ben 2 yılda 5-6 kez yaptırdım hepsi birbirinden farklı:)hepside aynı yerde 2 ay arayla bile sürekli değişikti.artık umursamıyorum ultrasondaki o ay çıkan yumurta sayısı daha önemli tedavi için

kanda amh değerinin oynamasının hiç bir anlamı yok bence

0,34 ve 1,14 iki ay arayla aynı yerde ölçülen değerlerim bunlar ama ultrasonda 2 senedir gözüken hep aynı 2-3 yumurta.
kanın beklemesi ortam şartları cihazlar vs etkiliyor. Önemli olan ultrasonda gözükendir.

Merhaba benimde amh değerim çok yüksekti hatta 6 7 ay önce 5 ti amh geçen ay tupbebege başlayacaktım o yüzden tekrar baktırdım değerime 13 çıktı. 5 6 kilo aldım bu sürede onunda etkisi var ama doktor bu kadar yükselmemesi lazım dedi bana

Merhaba benimde amh değerim çok yüksekti hatta 6 7 ay önce 5 ti amh geçen ay tupbebege başlayacaktım o yüzden tekrar baktırdım değerime 13 çıktı. 5 6 kilo aldım bu sürede onunda etkisi var ama doktor bu kadar yükselmemesi lazım dedi bana
ultrasonda nasıl baktı mı doktorun.
kilo alınca amh yükselmez bu arada pcos olabilirsin

ultrasonda nasıl baktı mı doktorun.
kilo alınca amh yükselmez bu arada pcos olabilirsin
Evet pcos var bende . Doktor bana Ankarada amh testini yapan özel bir yer var dedi orda doğru sonuç alırsınız dedi doktor . Ben şuan trabzondayim. Tupbebege basladim ama vücudum ilaçlara ters yanıt verdi . Bidahaki adette farklı bir tedavi uygulayacaklar .

Kan numunesi alındıktan sonra bekledikçe bu tür değerler artabilir. Siz düşük olanı baz alın bence

Evet pcos var bende . Doktor bana Ankarada amh testini yapan özel bir yer var dedi orda doğru sonuç alırsınız dedi doktor . Ben şuan trabzondayim. Tupbebege basladim ama vücudum ilaçlara ters yanıt verdi . Bidahaki adette farklı bir tedavi uygulayacaklar .
amh testi için şehir şehir gezilmez özel bir yer olsa nolcak ki ultrasonda bakınca ne olduğu belli oluyor zaten.
pcos olarak kilo alman korkunç bir dezavantaj vücudun tepkisi ters olması buna bağlı bile olabilir.

Kan numunesi alındıktan sonra bekledikçe bu tür değerler artabilir. Siz düşük olanı baz alın bence
Olabilir çünkü dış merkezde yapıldı test verdiğim hastaneden belki de ondan yüksek çıktı

Back
X