• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH testi yaptıranlar

Ben klinik degiştirdim ve orda istediler, özelde yaptırdım 375tl <dogan hasth. >doktorun istemesi lazım, onu yaptırman için
peki sonucun nasıl çıktı cnm?Hiç böle bişey istenmedi benden devlette yapılmıyo mu acaba ondan mı gerçi ben daha önceden özelede gitmiştim yine istemediler bu testi.Ya drlarada biz mi söyleyecez bu testleri isteyin die ya Off.Rabbim hepimize şifa versin.

Benim 5.0 çıktı normalin sınırında (zaten yazyor 5.0 üstün olması pkos şüpheli, bende öyle de çiktı (
Bilmiyorum bende de istemediler , her tüp bebekte yumurta toplama işleminde 11-20 arası yumurta oluyordu!belki o yüzden? ? Ama yeni klinikte , randevu aldığında sonra sms geldi, bir sürü test istemişlerdi, o yüzden , yaptırdım, devlete sorman lazım, ama çok nadir bir test bilmiyorum

Bu degerin dusuk cikma belirtileri oluyormu ?

Sanmıyorum! Arkadaşım var, düzenli adet görüyor! Ama AMH 0.1 çıktı (yani hiç şansı yok ne yazıkki (
merhaba canim. mesajini okudum ve acikcasi üzüldüm.
arkadasimin amh si 0,1 ve hic sansi yok yazmissin. benim de amh degerim 0,1 ama doktorlar bana HIC sansin yok demiyor. her ay bir yumurta oldugu sürece hep sansin var diyor. uzun, inisli cikisli bir yol fakat ihtimal var. düsük olsada var. Yeni degerini almis arkadaslar mesajini okuyup umutsuzluga kapilmasin diye yazmak istedim.

merhaba canim. mesajini okudum ve acikcasi üzüldüm.
arkadasimin amh si 0,1 ve hic sansi yok yazmissin. benim de amh degerim 0,1 ama doktorlar bana HIC sansin yok demiyor. her ay bir yumurta oldugu sürece hep sansin var diyor. uzun, inisli cikisli bir yol fakat ihtimal var. düsük olsada var. Yeni degerini almis arkadaslar mesajini okuyup umutsuzluga kapilmasin diye yazmak istedim.
Canım tabiki Allahtan umit kesilmez! Ama orda farklı durum var! Doktor ona bunu söylemeden önce 1 yıl her ay düzenli olarak bakıyordu, ve hiç yumurtaya raslamady, ve son umud döner dedi, o yüzden ben öyle yazdım ve fark edersiniz üzülerek yazdım

Canım tabiki Allahtan umit kesilmez! Ama orda farklı durum var! Doktor ona bunu söylemeden önce 1 yıl her ay düzenli olarak bakıyordu, ve hiç yumurtaya raslamady, ve son umud döner dedi, o yüzden ben öyle yazdım ve fark edersiniz üzülerek yazdım
canim tabiiki üzülmüssündür arkadasin sonucta. Bende kötü niyetimden yazmadim. Cok umut hikayeleri okudum 0,1 amh ile hamile kalan. Bana da 4 doktorun dedigini yazdim sirf. Belkide biri böyle bir sonuc alir. Forumu okur diye yazdim.
allahim hepimize sagliklisindan ve hayirlisindan bir bebis versin insallahhhh

canim tabiiki üzülmüssündür arkadasin sonucta. Bende kötü niyetimden yazmadim. Cok umut hikayeleri okudum 0,1 amh ile hamile kalan. Bana da 4 doktorun dedigini yazdim sirf. Belkide biri böyle bir sonuc alir. Forumu okur diye yazdim.
allahim hepimize sagliklisindan ve hayirlisindan bir bebis versin insallahhhh
Allah hepimize yardımcı olsun!!!herkesin farklı faktörleri var (benim mesela yüksek çiktı ve oda iyi birşey degil((poliktik ortaya çiktı o yüzden bilemiyorum

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı

selam kizlar Amh testini devlet hastnei karsolamiyormu ben Ankara Zubeyde hanima gidiyrm doktor devlet karsilamyor dedi baska bir arkdsim zekai tarik bugrada ucretsiz yaptrmos doktor istem istemis ucret alinammis yastan dolayi mi acaba diorm aramizda yas farki var

Arkadaşlar merhabalar, amh test ysptırcsm istanbulda hastane araştıryorum. Özel bi hastanede 80 tl ye yapıolar. Fiyatı baya uygun geldi. Genelde 180 lira civarı olan test 80 lira. Güvenilir midir acaba?

Merhaba arkadaslar doktorum benden amh testi istedi fakat her hastanede yapilmiyormus bende istanbulda hastane arastiriyorum tavsiye edebilceginiz bir hastane varmi.

Arkdaslar merhaba cok uzun zaman olmus son yazılayı amh 9.6 cıktı dr henüz soramadım yas 26 asılama olacak sizce bu değer nasol yeterlimi aydınlatırsanız cok sevinirim

Arkdaslar merhaba cok uzun zaman olmus son yazılayı amh 9.6 cıktı dr henüz soramadım yas 26 asılama olacak sizce bu değer nasol yeterlimi aydınlatırsanız cok sevinirim
merhaba sanırım yüksek çıkmış pko musunuz acaba?
Benimde 1,89 çıktı 28 yaşındayım sanırım yaşıma göre düşük rezervim :KK42:

merhaba sanırım yüksek çıkmış pko musunuz acaba?
Benimde 1,89 çıktı 28 yaşındayım sanırım yaşıma göre düşük rezervim :KK42:
Merhaba doktora danıstım cok güzel dedi hayır pco yok. Kendinixiz icinde öyle düşünmeyin kişiden kişiye değişebiliyor inşallah hersey yolundadır🙏🏻

AMH testi yaptırıp değerleri düşük olan arkadaşlar bilgilerimizi paylaşalım.benim AMH 0.7 FSH normal, yumurta rezevi düşük.bazı kürler varmış faydası oluyormu acaba?:44:
Cnm merhaba benimde 0.09 amh varmı sende gelişme seneler olmuş ama 🤲🏽

Amh değerim 3.64 çıktı 2 yil önce baska bir laboratuvarda 2. 20 çıkmışti sizce değer değişir mi

Pardon hangi laboratuvar da yaptırdınız ben düzen de yaptırdım
Balıkesirde yaşıyorum ilk yaptırdığım bursaya gönderiyoruz dedi ikinci yaptırdığım İstanbula gonderdi laboratuvar adını bilmiyorum tüp bebek yaptırmaya karar verdim bu süreçte proxywomen kullanıyorum onun faydası olabilir

Back
X