Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlette ağrıli olmuyormu peki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim esimin spermlri 10 milyon idi sabah aksam ac karnina keciboynuzu pekmezi yedi capada yeni test yaptirdik 15 gun ara ole 21 milyona cikmis sende esine yedir zaman kaybetmeyin
nerde yaptırabilirm arkadaşlar çunku devlette yapılmıyormuş...ist.anadolu yakası için tavsiyelerinz varmı?
Ben istanbul laboratuvarda yaptırdım.en uygunu orası 150 tl. Hemen Acıbadem e5 üzerinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar! Yorumları okudum ve anlamadım! Amh değişe bilir mi? Doğuştan oluşan bişey! Eğer düşük se nasıl yükselir? ? Burda yiyecek yazarlar)) )yani ona bağlı değil ki)
Ben demek istiyorum ki! ! Bizim amh doğuştan geliyor! ! Kalitesinden bas etmiyorum! ! Tabiki kendimize iyi bakmamız lazım! ! !Sigara Alkol bile düşünemiyorum! ! ! Nasıl kişi kendine bunu yapiyor?? ?Mesela ben bugün amh test yaptım! Ve bilyorum ki bu testi bir daha yapmam! En azından gelecek 10, 15 sene! !Eğer o zaman bebek düşünürsek? O başka bir şey! Ama burda yiyecekten bas ediyor! ! Yani yedi ve amh yükseldi? Mesela! ! Yani yüksek de iyi değil ve düşük! Orda doktorlar hassasiyet anamak için istiyorlar bu testi! ! !Yani nasıl bir doz bize uygulanmalı mesela!
Canim benimde amh testim degiskenlik gösterdi. Ilk ölcümde (Mart ayinda) 0,1 cikti. Doktor Vitamin D cok düsük dedi. Onunda etkisi olabilir dedi. 6 Ay her hafta 1 tane Vitamin D kapsülü kullandim. Yani bunlarinda etkisi olabilir sanirim. Evet - yumurtalik rezervi belli ama benim anladigim kadariyla bazi degerlerle ilgili ve az da olsa degisklenlik gösterebilo.
Agustos da amh degerim 0,8 cikti. Ne varki ilk tüp bebek denememde birtane bile yumurtam olusmadiyasim 28.
Senin amh degerin kac?
Amh normalden yüksek oldugun zaman bu demek pkos hastası şüphesi (ben ondan üzüldüm (ve gerçekten 3 tüp bebekten sonra başka klinikte anlaşılyorki bende iki tarafta polikistik var (çok korktum , ama doktor önemli degil dedi? Sizin menziyen bir şey var mı??Benim amh testim 6.5 çıkmıştı değerden yüksekti üzülüyordum neyseki sıkıntı değilmiş dün tüp bebek işleminde yumurta toplandı 15 tane 10u kaliteliydi hepsi de döllenmiş
Ben klinik degiştirdim ve orda istediler, özelde yaptırdım 375tl <dogan hasth. >doktorun istemesi lazım, onu yaptırman içinne oluyo bu amh ?Birde her yerde yapılabiliyormu her dr diğer hormonlar gibi bu testi istiyor mu bana hiç böle bi test yapılmadı.