• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH testi yaptıranlar

Devlette ağrıli olmuyormu peki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Devlette ağrıli olmuyormu peki

canım agrı sana göre degişir mesela ben dayanıklıyım agrı esiğim yüksek ondan cok agrım olmadı yani adet sancısının fazlası gibi düsün.dayanılmıycak bir agrı degildi.ama agrı esiğin düsükse anesteziliol canım ama devlette anestezili yapmıyolar bildiğim

Canim benim esimin spermlri 10 milyon idi sabah aksam ac karnina keciboynuzu pekmezi yedi capada yeni test yaptirdik 15 gun ara ole 21 milyona cikmis sende esine yedir zaman kaybetmeyin

canım masallah insallah dahada artar.:nazar::nazar::nazar:canım biz sperm testi yaptırıcaz ondan yedirmiyom ramazandan sonra yaptırcaz insallah

Anladım cok teşekkürler

yaşım 39 doğal yolla bir gebelik geçirdim şimdi yeniden düşünüyorum ama bir şey yok hormon testleri yaptılar fsh :14.49 amh :0.09 benim zaman kaybetmeden tüp bebek merkezine yönlendirdiler bu değerlerle tüp bebek sahibi olabilirmiyim acaba randevu aldım ama bilmiyorum

nerde yaptırabilirm arkadaşlar çunku devlette yapılmıyormuş...ist.anadolu yakası için tavsiyelerinz varmı?

Ben istanbul laboratuvarda yaptırdım.en uygunu orası 150 tl. Hemen Acıbadem e5 üzerinde

Ben istanbul laboratuvarda yaptırdım.en uygunu orası 150 tl. Hemen Acıbadem e5 üzerinde

Mrb ben çapada gelişim lab. 50 liraya yaptırdım.anlaşmalı oldukları devlet hastaneleri var ordan yönlendirildiğinizde uyguna yaptırabilirsiniz. Ben yönlendirilmeden gittim konuştum rica ettim ve yaptılar.

Merhaba kızlar! Yorumları okudum ve anlamadım! Amh değişe bilir mi? Doğuştan oluşan bişey! Eğer düşük se nasıl yükselir? ? Burda yiyecek yazarlar)) )yani ona bağlı değil ki)

Merhaba kızlar! Yorumları okudum ve anlamadım! Amh değişe bilir mi? Doğuştan oluşan bişey! Eğer düşük se nasıl yükselir? ? Burda yiyecek yazarlar)) )yani ona bağlı değil ki)

Canım AMH herkeste değişebiliyor. Mesela genetik çok önemli. Tabi yaşadığın hayat standartı, uyku düzeni, beslenme, özellikle sigara, alkol gibi etkenler zaten sınırlı olan rezervleri daha da aşağı çekiyor. O yüzden gençken "nasıl olursa olur, bi sigaradan bişey olmaz" deyip vucuda hunharca davranmamak lazım :)

Biz kadınlar işi en başından ciddiye alıp vucudumuza iyi bakmayız. Çünkü yumurtalıklar ve içindeki en değerli yapı olan "yumurtalar" sonsuz sayıda değil. Birde çevresel etkenlerle onları kalitesizleştirmemeliyiz.

Ama tabi genetik olarak şanssız arkadaşlarda var benim gördüğüm. Mesela yaş 26 AMH 0,09 örneği gibi.
Onlar için de bitkisel kürler var sanırım. Ama ne kadar etkili bir fikrim yok.

Ben demek istiyorum ki! ! Bizim amh doğuştan geliyor! ! Kalitesinden bas etmiyorum! ! Tabiki kendimize iyi bakmamız lazım! ! !Sigara Alkol bile düşünemiyorum! ! ! Nasıl kişi kendine bunu yapiyor?? ?Mesela ben bugün amh test yaptım! Ve bilyorum ki bu testi bir daha yapmam! En azından gelecek 10, 15 sene! !Eğer o zaman bebek düşünürsek? O başka bir şey! Ama burda yiyecekten bas ediyor! ! Yani yedi ve amh yükseldi? Mesela! ! Yani yüksek de iyi değil ve düşük! Orda doktorlar hassasiyet anamak için istiyorlar bu testi! ! !Yani nasıl bir doz bize uygulanmalı mesela!

Ben demek istiyorum ki! ! Bizim amh doğuştan geliyor! ! Kalitesinden bas etmiyorum! ! Tabiki kendimize iyi bakmamız lazım! ! !Sigara Alkol bile düşünemiyorum! ! ! Nasıl kişi kendine bunu yapiyor?? ?Mesela ben bugün amh test yaptım! Ve bilyorum ki bu testi bir daha yapmam! En azından gelecek 10, 15 sene! !Eğer o zaman bebek düşünürsek? O başka bir şey! Ama burda yiyecekten bas ediyor! ! Yani yedi ve amh yükseldi? Mesela! ! Yani yüksek de iyi değil ve düşük! Orda doktorlar hassasiyet anamak için istiyorlar bu testi! ! !Yani nasıl bir doz bize uygulanmalı mesela!

Canim benimde amh testim degiskenlik gösterdi. Ilk ölcümde (Mart ayinda) 0,1 cikti. Doktor Vitamin D cok düsük dedi. Onunda etkisi olabilir dedi. 6 Ay her hafta 1 tane Vitamin D kapsülü kullandim. Yani bunlarinda etkisi olabilir sanirim. Evet - yumurtalik rezervi belli ama benim anladigim kadariyla bazi degerlerle ilgili ve az da olsa degisklenlik gösterebilo.
Agustos da amh degerim 0,8 cikti. Ne varki ilk tüp bebek denememde birtane bile yumurtam olusmadi :( yasim 28.

Senin amh degerin kac?

Canim benimde amh testim degiskenlik gösterdi. Ilk ölcümde (Mart ayinda) 0,1 cikti. Doktor Vitamin D cok düsük dedi. Onunda etkisi olabilir dedi. 6 Ay her hafta 1 tane Vitamin D kapsülü kullandim. Yani bunlarinda etkisi olabilir sanirim. Evet - yumurtalik rezervi belli ama benim anladigim kadariyla bazi degerlerle ilgili ve az da olsa degisklenlik gösterebilo.
Agustos da amh degerim 0,8 cikti. Ne varki ilk tüp bebek denememde birtane bile yumurtam olusmadi :KK43: yasim 28.

Senin amh degerin kac?

Iİşte ben de bunu demek istiyorum (ama 0.8 eninde norml giriyor ! Ama düşük sevyede! Benim sonucum geldi 5.0 şükür oda norml ama yuksek sevyede ama
Uzuld

Benim amh testim 6.5 çıkmıştı değerden yüksekti üzülüyordum neyseki sıkıntı değilmiş dün tüp bebek işleminde yumurta toplandı 15 tane 10u kaliteliydi hepsi de döllenmiş

Benim amh testim 6.5 çıkmıştı değerden yüksekti üzülüyordum neyseki sıkıntı değilmiş dün tüp bebek işleminde yumurta toplandı 15 tane 10u kaliteliydi hepsi de döllenmiş
Amh normalden yüksek oldugun zaman bu demek pkos hastası şüphesi (ben ondan üzüldüm (ve gerçekten 3 tüp bebekten sonra başka klinikte anlaşılyorki bende iki tarafta polikistik var (çok korktum , ama doktor önemli degil dedi? Sizin menziyen bir şey var mı??

Bu degerin dusuk cikma belirtileri oluyormu ?

Sanmıyorum! Arkadaşım var, düzenli adet görüyor! Ama AMH 0.1 çıktı (yani hiç şansı yok ne yazıkki (

ne oluyo bu amh ?Birde her yerde yapılabiliyormu her dr diğer hormonlar gibi bu testi istiyor mu bana hiç böle bi test yapılmadı.

ne oluyo bu amh ?Birde her yerde yapılabiliyormu her dr diğer hormonlar gibi bu testi istiyor mu bana hiç böle bi test yapılmadı.
Ben klinik degiştirdim ve orda istediler, özelde yaptırdım 375tl <dogan hasth. >doktorun istemesi lazım, onu yaptırman için

Back
X