- 20 Aralık 2019
- 64
- 16
- 88
- 35
- Konu Sahibi Ruzgarrr10
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı yaştayız yaşınıza göre evet düşük ancak gebe kalmanıza engel değil29 yaşındayım. Amh testi yaptırdım. Sonucum çok mu düşük yorumlar mısınız((
evet düşük ama hamile kalmanıze engel değil. daha düşük sonuşlarla hamile kalanlar var.. bikaç ilaç tedavisi ile güzel sonuş alan çok, üzülmeyin sakın..29 yaşındayım. Amh testi yaptırdım. Sonucum çok mu düşük yorumlar mısınız((
Benim de 0.68 çıktı dün öğrendim sonucu çok üzüldüm eşimde de sorun var tüp bebeğe başlayacaktık virüsten dolayı iptal oldu .siz çok beklediniz mi hamile kalmak için hiç umudum kalmadı artık benim29 yaşındayım. Benim de 0.23 çıktı. Ama normal yolla hamile kaldım çok şükür![]()
Bu değerle başka problem yoksa doğal yoldan hamile kalabilirsiniz sizin değeriniz gayet iyi. Neden tüp bebeğe yönlendiniz ki süreci hızlandırmak için mi ?Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Tüp bebek için deniyoruz ama tedaviye bile geçemedik henüz. Bi de üstüne bu olunca iyice moralim bozuldu.
2.5 yıldır bekliyorum bir kez doğal yolla hamile kalmama ragmen bir daha kalamadım (bebeğimi kaybettim) mecbur tüp bebeğe yönlendik. Umarım siz beklemezsinizBenim de 0.68 çıktı dün öğrendim sonucu çok üzüldüm eşimde de sorun var tüp bebeğe başlayacaktık virüsten dolayı iptal oldu .siz çok beklediniz mi hamile kalmak için hiç umudum kalmadı artık benim
Eşimde sayı ve hareket problemi olduğu için dr tüp bebek önerdi.Bu değerle başka problem yoksa doğal yoldan hamile kalabilirsiniz sizin değeriniz gayet iyi. Neden tüp bebeğe yönlendiniz ki süreci hızlandırmak için mi ?
O zaman hayırlısı olsun diyeyimEşimde sayı ve hareket problemi olduğu için dr tüp bebek önerdi.
Amin inşallah. Embriyolar donduruldu ama şimdi de transferler iptal edildi şansımıza.O zaman hayırlısı olsun diyeyim![]()
Böyle olması daha iyi oldu bana göre böyle riskli bir dönemde hamile olmamamız daha iyiAmin inşallah. Embriyolar donduruldu ama şimdi de transferler iptal edildi şansımıza.
Hayır, çok beklemedik. Tüp bebek için işlemleri başlatacağımız ay doğal yolla denemek istedik. Ve oldu çok şükür. Allah sizin de gönlünüze göre versin.Benim de 0.68 çıktı dün öğrendim sonucu çok üzüldüm eşimde de sorun var tüp bebeğe başlayacaktık virüsten dolayı iptal oldu .siz çok beklediniz mi hamile kalmak için hiç umudum kalmadı artık benim
Kaç aylıksın sağlıklı mı sürüo ilk gebeliğin mi daha önce kürtaj yaşadın mı29 yaşındayım. Benim de 0.23 çıktı. Ama normal yolla hamile kaldım çok şükür![]()
18 haftalık olduk şükür. İlk gebeliğim bu. Daha önce kürtaj da olmadım. Şuana kadar herşey yolunda ilerledi çok şükürKaç aylıksın sağlıklı mı sürüo ilk gebeliğin mi daha önce kürtaj yaşadın mı![]()
Ben tüp bebeğe başlayacağımız ay hamile kaldım şükür. Bence umudunuzu asla kaybetmeyin. Biz hep doğal yolla bebeğimiz olacak diye düşünüyor ve hissediyorduk. Rabbim de verdi. Belki iptal olmasında da bir hayır vardır, hemen umutsuzluğa kapılmayın. Allah gönlünüze göre versin. Dualarım sizinle.Benim de 0.68 çıktı dün öğrendim sonucu çok üzüldüm eşimde de sorun var tüp bebeğe başlayacaktık virüsten dolayı iptal oldu .siz çok beklediniz mi hamile kalmak için hiç umudum kalmadı artık benim