- 30 Mayıs 2017
- 239
- 288
- 103
- 42
- Konu Sahibi yesil_deniz
Arkadaşlar merhabalar. Ben de haziran ayında tüp bebek tedavisine başlıyacağım inşallah. Tedaviye başlamadan önce amh testini yaptırmak gerekiyor mu ya da şart mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin sperm morfolojisi 0 çıkınca tüp bebeğe karar verildi.amh testine bakmadan nasıl tüp bebek tedavisi önerdi doktor tüplerin mi kapalı?
Yaptırdım arkadaşım bugün testi. 1,29 çıktı sanırım düşükYumurta rezervını analiz etmesı acısondan doktor mutlaka ısteyecektır.
Bana gore olmazsa olmaz yapılması gereken testlerden
İyiki yaptırmıssınız. Beslenmenıze dıkkat edın. Tup bebek en ideal tedavı yontemı gibi duruyor canım. Allahım kolaylıklar versınYaptırdım arkadaşım bugün testi. 1,29 çıktı sanırım düşük
1.29 alt sınıra yakın olsa da çok da düşük bir değer değil ama bebek planlaması için sona yaklaştığınızı gösteriyor.Yaptırdım arkadaşım bugün testi. 1,29 çıktı sanırım düşük
her yıl 0.1 civarı bir düşüş oluyor. lab.larda kullanılan kitlerden dolayı farklılık oluşmuş olabilir. amh seviyeniz düşük görünüyor, çocuk sahibi olmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla, tedavi almayı düşündünüz mü? aşılama ile başlanabilir meselaMerhaba. 31 Yaşındayım 1 Yıl önce özel bir laboratuvara amh testi yaptırmıştım sonucum 0,40 çıkmıştı(Yapılan yöntem belirtilmiyor). Şimdi tekrar bulunduğum ildeki üniversite hastanesinde yenilettim ve sonucum 0,16 çıktı.(Yapılan yöntem elisa yazıyor) 1 yıl içinde bu kadar düşmesi normal mi yoksa yapılan yöntemden dolayı mıdır bu farklılık ben çok tedirgin oldum![]()
her yıl 0.1 civarı bir düşüş oluyor. lab.larda kullanılan kitlerden dolayı farklılık oluşmuş olabilir. amh seviyeniz düşük görünüyor, çocuk sahibi olmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla, tedavi almayı düşündünüz mü? aşılama ile başlanabilir mesela
anladım. ilki olumsuz olabiliyor, kaç tane yumurtan oluşuyor?Tüp bebek tedavisi görüyorum ilk denemem negatif sonuçlandı şimdi ikincisi için doktor araştırıyorum tekrar başlıcam
anladım. ilki olumsuz olabiliyor, kaç tane yumurtan oluşuyor?
eşinizde bir problem var mı bilmiyorum ama amh değeriniz yumurta kalitenizin istenen düzeyde olmadığını düşnüdürüyor. 8ayda 3 yumurta çok az. ve 5.güne ulaşmadan transfer edilen yumurtaların şansı daha düşük oluyor malesef. lab.şartları çok iyi olan bi tüp bebek merkezi araştırın bence. embriyolarınızın çok iyi korunması gerekiyor.8 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmişti ve 3.gün embriyosu olarak tranfser edilmişti ama negatif sonuç aldık malesef
eşinizde bir problem var mı bilmiyorum ama amh değeriniz yumurta kalitenizin istenen düzeyde olmadığını düşnüdürüyor. 8ayda 3 yumurta çok az. ve 5.güne ulaşmadan transfer edilen yumurtaların şansı daha düşük oluyor malesef. lab.şartları çok iyi olan bi tüp bebek merkezi araştırın bence. embriyolarınızın çok iyi korunması gerekiyor.
Yumurta rezervını analiz etmesı acısondan doktor mutlaka ısteyecektır.
Bana gore olmazsa olmaz yapılması gereken testlerden
yaşınız kaç? bence bu kadar kafanıza takmayın 0,99 kötü bir sonuç değil ben 29 yaşındayım keşke benim o kadar amh değerim olabilseydi. ama bakın ben 0,11 ile 2. çocuğuma hamile kalabildim tüp bebekle. birde testen teste göre değişiklik gösterebiliyor bence değeriniz gayet iyiKızlar kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz lütfen Aralık 2017 de en son amh bakıldı ve değerim 1.4 çıktı daha sonra tedavi gördüm tüp bebek iptal oldu aşılama yapıldı neyse adet oldum bugün dr a gittim kontrole amh bidaha bakıldı ve sonuç 0.99 çıktı moralim sıfır bu kadar kısa sürede düşermi başına gelen varmı böyle bir durum. Dr la görüşemedik kan geç çıktı. 2 ay da bukadar düşerse zaten menapoza giricem ozmn böyle giderse![]()
Saolun yorumunuz için Allah evlatlarınızı size bağışlasın maşallah sizin adınıza çok sevindim. Benim şaşırdığım bir anda bu kadar hızlı düşüş göstermesi 4 aşılama 4 tüp(biri yarıda iptal) inanın artık iyi değilim çok mutsuzum elimde değilyaşınız kaç? bence bu kadar kafanıza takmayın 0,99 kötü bir sonuç değil ben 29 yaşındayım keşke benim o kadar amh değerim olabilseydi. ama bakın ben 0,11 ile 2. çocuğuma hamile kalabildim tüp bebekle. birde testen teste göre değişiklik gösterebiliyor bence değeriniz gayet iyi
Canım aynı yerde mi yaptırdın testi? Çünkü her laboratuvarda farklı sonuç çıkabiliryor. Örneğin ben ilk bursa da ölçtürdüm 1,29 çıkmıştı yaklaşık 1 sene sonra bahçeçeci de ölçtürdüm ki oranın laboratuvarına çok daha fazla güveniyorum 2,2 çıktı. Moralini bozma hemenKızlar kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz lütfen Aralık 2017 de en son amh bakıldı ve değerim 1.4 çıktı daha sonra tedavi gördüm tüp bebek iptal oldu aşılama yapıldı neyse adet oldum bugün dr a gittim kontrole amh bidaha bakıldı ve sonuç 0.99 çıktı moralim sıfır bu kadar kısa sürede düşermi başına gelen varmı böyle bir durum. Dr la görüşemedik kan geç çıktı. 2 ay da bukadar düşerse zaten menapoza giricem ozmn böyle giderse![]()
Aynı merkezin Labaratuarında Ankara Başkent Ünv. ölçüldü hepsiCanım aynı yerde mi yaptırdın testi? Çünkü her laboratuvarda farklı sonuç çıkabiliryor. Örneğin ben ilk bursa da ölçtürdüm 1,29 çıkmıştı yaklaşık 1 sene sonra bahçeçeci de ölçtürdüm ki oranın laboratuvarına çok daha fazla güveniyorum 2,2 çıktı. Moralini bozma hemen