- 24 Ocak 2023
- 267
- 178
- 33
- 37
- Konu Sahibi Kusagaccicekbocek
-
İyi bi değer özellikle tüp bebek için, o ay öyle az çıkmıştır yumurta, hem yumurta sayısı değil kalitesi daha önemliYaşım 35 yolun yarısı
Merhaba, benim amh 3.14 çıktı ama ilk opuda 2 olgun yumurtam vardı hemen ertesi adette 16 yumurta gözüktü 7si olgundu. İğneler yumurtalikları uyarabiliyor bazen ay ay foliküllere baktirip başlamak daha mantıklı sanki. Her ay değişiyor yumurta sayımız. Bir de amh değeri ile folikül sayıları doğru orantılı değil anladığım kadarıyla.Yorumlarınız için teşekkür ederim,kafama takılan soru da en son opuda 2 yumurtam toplandı ve embriyo oluşmadı,amh böyleyken az değil mi yumurta?
Muayene de kaç folikül görünüyordu ? Amh bence cok önemli değil. Benim 1.22 den 0,75 e düştü bir senede. Önemli olan adetin 2.-3. Günü görünen folikül sayısı.Yorumlarınız için teşekkür ederim,kafama takılan soru da en son opuda 2 yumurtam toplandı ve embriyo oluşmadı,amh böyleyken az değil mi yumurta?
merhabalar.yaşım 34 amh değerim 1.91 di geçen hafta yumurta toplama oldu 8 tane yumurtadan 5i döllendi 3.güne 3 tane kaldı ve donduruldu.folikül olarak 13 tane görünüyordu ama doktorum da daha çok bekliyordum dedi.Şimdi tekrar yumurta toplatıp toplatmama konusunda kararsızım.benim doktorum amh değerimin yaşıma göre sınırda olduğunu söylemişti.size tavsiyem doktorunuzla mutlaka görüşün ama 1 yıl ara vermeyin çünkü 1 ayın bile çok önemi var.Umarım hepimizin sonuçları çok güzel olur.Kızlar adetin ilk gününde amh testi yaptırdım, internette günü önemli değil diye okumuştum,sonucum 1,19 çıkmış,nasıl sizce,geçen ay yumurta toplamada 2 tane toplanıp hiç embriyo olusmamisti,bir sene falan ara vermeyi düşünüyorum,bu değere göre endişe etmelimiyim yoksa biraz dinlenmelimuyim?Doktorumla iletişime gecmedim henüz,yeni öğrendim sonucumu
Yaa,benim de demekki kötü ayimdaymis,ben de amh ve folikul sayısı alakasız diye dusunuyorumMerhaba, benim amh 3.14 çıktı ama ilk opuda 2 olgun yumurtam vardı hemen ertesi adette 16 yumurta gözüktü 7si olgundu. İğneler yumurtalikları uyarabiliyor bazen ay ay foliküllere baktirip başlamak daha mantıklı sanki. Her ay değişiyor yumurta sayımız. Bir de amh değeri ile folikül sayıları doğru orantılı değil anladığım kadarıyla.
Hadi ya,demek sınırda dedi,şu süreçlerden o kadar yoruldum ki,bende toplayıp toplatmama konusunda kararsizim,aynen doktorla bı konuşmakta fayda var,bakalım hakkımızda hayırlısı olsunmerhabalar.yaşım 34 amh değerim 1.91 di geçen hafta yumurta toplama oldu 8 tane yumurtadan 5i döllendi 3.güne 3 tane kaldı ve donduruldu.folikül olarak 13 tane görünüyordu ama doktorum da daha çok bekliyordum dedi.Şimdi tekrar yumurta toplatıp toplatmama konusunda kararsızım.benim doktorum amh değerimin yaşıma göre sınırda olduğunu söylemişti.size tavsiyem doktorunuzla mutlaka görüşün ama 1 yıl ara vermeyin çünkü 1 ayın bile çok önemi var.Umarım hepimizin sonuçları çok güzel olur.
Muayenede 10 tane demişti sonra ilaçlara tepki vermedi dedi doktor,15 mm ve üzeri 5 tane vardı en son ama 2 tane topladı,ben de anlamadımMuayene de kaç folikül görünüyordu ? Amh bence cok önemli değil. Benim 1.22 den 0,75 e düştü bir senede. Önemli olan adetin 2.-3. Günü görünen folikül sayısı.
Doktorunuz kim.Muayenede 10 tane demişti sonra ilaçlara tepki vermedi dedi doktor,15 mm ve üzeri 5 tane vardı en son ama 2 tane topladı,ben de anlamadım
Bende gonalf 300 kullandım,fostimon 75,klomen.2 toplamıştı,ikisi de kaliteliydi dedi doktorum.kismet değilmiş demekkiBende yaş 31 amh 1.76 ydı geçen yıll 7 yumurta toplandı gonolf 300 yüksek doz kullanmama rağmenn ve 3 tane boş yumurta çıktı 4 taneden 3 ü 6. Güne gidip donduruldu.. yani amh de bence bir kriter değil bana fena değil dediler ama elmde onca iğneye rağmen 4 vardı
Doktorum Berfu demirDoktorunuz kim.
Tecrübeli bir doktor. Güvenmekten baska care yok.Doktorum Berfu demir
Aynen,berfu hoca bana çok güven verdi,olanı biteni net söylüyor,süsleyip pusleyip boşa umut asilamiyor,Allah yüzümüzü güldürsün hepimizinTecrübeli bir doktor. Güvenmekten baska care yok.
aydan aya bile değişiyormuş folikül sayısı.Bende sizin gibi bu ay kötü zamanmış diye düşünüyorum.Yaa,benim de demekki kötü ayimdaymis,ben de amh ve folikul sayısı alakasız diye dusunuyorum
Doğru ayı tuttururuz inşallahaydan aya bile değişiyormuş folikül sayısı.Bende sizin gibi bu ay kötü zamanmış diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?