M moral arayan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 750 Emoji Skoru 355 Puanlar 53 Yaş 37 2 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Kusagaccicekbocek #21 gullu2357 .!.: Doğru ayı tuttururuz inşallah Genişletmek için tıkla... inşallah,ben tekrar toplatmak istiyorum ama eşim transfer yaptıralım diyor bakalım ne yapacağız
gullu2357 .!.: Doğru ayı tuttururuz inşallah Genişletmek için tıkla... inşallah,ben tekrar toplatmak istiyorum ama eşim transfer yaptıralım diyor bakalım ne yapacağız
K Kusagaccicekbocek Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 267 Emoji Skoru 178 Puanlar 33 Yaş 38 2 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Kusagaccicekbocek #22 moral arayan .!.: inşallah,ben tekrar toplatmak istiyorum ama eşim transfer yaptıralım diyor bakalım ne yapacağız Genişletmek için tıkla... Benim eşimde transfer yaptıralım diyor geçen yıldan bir tane 3. Gün embriyom var,bana kalsa biraz ara verelim diyorum yoruldum artık,bakalım neye karar vericez
moral arayan .!.: inşallah,ben tekrar toplatmak istiyorum ama eşim transfer yaptıralım diyor bakalım ne yapacağız Genişletmek için tıkla... Benim eşimde transfer yaptıralım diyor geçen yıldan bir tane 3. Gün embriyom var,bana kalsa biraz ara verelim diyorum yoruldum artık,bakalım neye karar vericez