Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana tip fakültesinde yapildi kan alinip ankaraya yollandi bildigim kadariyla tum amh testleri ankaraya yollanıyor.ama isteğe bakilmiyor doktorun istemesi lazim devlettede yapilir bence doktor uygun gorursemerhaba arkadaşlar amh testi acaba hangi hastanelerde yapılıyor bilgisi olan varmı özelde sordum 200 tl dendi çok pahallı devlet yapmıyor mu acaba
peki ödeme falan yaptnzmıBana tip fakültesinde yapildi kan alinip ankaraya yollandi bildigim kadariyla tum amh testleri ankaraya yollanıyor.ama isteğe bakilmiyor doktorun istemesi lazim devlettede yapilir bence doktor uygun gorurse
Hayir yapmadimpeki ödeme falan yaptnzmı
teşekkür edrmHayir yapmadim
peki adetli olmak gerekiyormu yaptırırken yoksa gerekmezmiteşekkür edrm
Devlette yapılmıyor diye biliyorum. Bende yaptırdım. O zaman florance Nightingale 250 tl istedi, ben bahçeci tüp bebekte daha uyguna yaptırmıştım. Ama fiyatlar aşağı yukarı 200 tl civarındadır. Bir de özel laboratuvarlar var bu testleri yapan oralarda daha uygun oluyor. Fakat ben oralara çok güvenmiyorum. Eşime spermiyogram yaptırdık özel laboratuvarda sonuç çok kötüydü. Sonra florance Nightingale de gittiğimiz dr tekrarlamak istedi ve değerler çok güzel çıktı. Bence sende özel bir hastanede yaptır. Hastaneleri arayınca amh testi yapılıyormu, fiyatı ne kadar diye sor, yanıtlıyorlarmerhaba arkadaşlar amh testi acaba hangi hastanelerde yapılıyor bilgisi olan varmı özelde sordum 200 tl dendi çok pahallı devlet yapmıyor mu acaba
bana farketmiyor demişlerdipeki adetli olmak gerekiyormu yaptırırken yoksa gerekmezmi
Ben devlette yaptırdım ücretsiz. 10 Gün sonra çıkıyo sonuç. Her hangi bir zamanı yok.merhaba arkadaşlar amh testi acaba hangi hastanelerde yapılıyor bilgisi olan varmı özelde sordum 200 tl dendi çok pahallı devlet yapmıyor mu acaba
Hangi devlet hastanesi acaba? Ve ne dediniz de yaptilarBen devlette yaptırdım ücretsiz. 10 Gün sonra çıkıyo sonuç. Her hangi bir zamanı yok.