Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tiroidin var mı reglin düzenli mi kistin var mı ben tüp Bebek yaptırıcam AMh çok düşük ama E2 çok yüksek o yüzden başlanamadı aslında kötü durumun yok ama yumurta gelişip çatlamıyor olabilir E2 çok iyi çıkmış benimde keşke öyle olsa sol yumurtalıkta 14 mm kist var o yüzden E2 düşmüyor canını sıkma istersen tüp bebeğe başvur daha detaylı çıkar herşeyMerhaba kızlar benim adetin ikinci günü kan değerlerim
Fsh 8.5
Lh 6.907
E2. 24
Amh 4.591
Fsh yüksekken Amh nasıl yüksek oluyor anlayamıyorum bana pcos dediler ama hormonlar da pcosla uyumlu değil Amh biraz yüksek ama nasıl bir vücudum var anlamadım![]()
Başvurdum bu ay aşılama olacağım adetlerim düzensiz Nisan da kürtaj oldum ondan sonra düzelmedi zaten Fsh anlamsız geldi Amh yüksekkenTiroidin var mı reglin düzenli mi kistin var mı ben tüp Bebek yaptırıcam AMh çok düşük ama E2 çok yüksek o yüzden başlanamadı aslında kötü durumun yok ama yumurta gelişip çatlamıyor olabilir E2 çok iyi çıkmış benimde keşke öyle olsa sol yumurtalıkta 14 mm kist var o yüzden E2 düşmüyor canını sıkma istersen tüp bebeğe başvur daha detaylı çıkar herşey![]()
Canım ne kadar zamandır deniyorsunuz.Allahın izniyle hamile kalırsın bu değerlerle biraz sabır etMerhaba kızlar benim adetin ikinci günü kan değerlerim
Fsh 8.5
Lh 6.907
E2. 24
Amh 4.591
Fsh yüksekken Amh nasıl yüksek oluyor anlayamıyorum bana pcos dediler ama hormonlar da pcosla uyumlu değil Amh biraz yüksek ama nasıl bir vücudum var anlamadım![]()
Denemeye başladım 2. Ay hamile kaldım da kötü sonuçlandı üstüne 3 kez regl oldum işte daha ama anlamadığım şey Fsh ve Amh dengesizliği annem erken menepoz hastasıydı ister istemez korkuyorum Amh yüksek evet ama Fsh neden yükseliyor birde Amhım 5.1 den 4.591 e düşmüş 7 ayda neden anlamadımCanım ne kadar zamandır deniyorsunuz.Allahın izniyle hamile kalırsın bu değerlerle biraz sabır et
Ay bende son verdiğim adetliyken verdim işte ya pcosum geçti sanırım onun için de biraz düşmüş olabilir belki benim hep 7 lerdeydi Fsh da hiç yükselmemişti bu ay da aşılama olacağım için tedirgin oldumBebim aynı hastahane aynı labaratuarda 2024 kasım ayında Amh 5.01 di mayıs ayında 3.26 ya geldi doktor bu kadar büyük bir fark olmaz .sadece bunun sebebi biri adetken verdim kanı diğerini de adett değilken.Fsh 7 lerde olması nırmal seninki 8 lerde anlamlı bir fazlalık değil zsten lh hormonu fsh ı geçmediği sürece sorun etme
Amhım hızlı düşmüş bundan sonra da böyle düşmez inşallah 7 ayda 5.1 den 4.591 e düşmüş kilolu değilim spor yapıyorum en son pcos demediler overler normal dediler adet zamanı da pcos görünüyor mu bilmiyorum reglin 2. Günü baktılar ultrasona sağ over normal dediFsh değişir, amh döngüden etkilenmez. Amh tek başına bir anlam ifade etmese de pcosla uyumlu. Doktor muayenesi önemli. Pcos da zaten ille gebeliğe engel olmayabilir. Güzel beslenin, spor yapın, mümkünse biraz kilo verin daha iyi olur.![]()
Amh ınız 3 küsür de olsa yüksek olur zaten. Pcos usg de görünürdü. Amh a takılmanıza hiç gerek yokAmhım hızlı düşmüş bundan sonra da böyle düşmez inşallah 7 ayda 5.1 den 4.591 e düşmüş kilolu değilim spor yapıyorum en son pcos demediler overler normal dediler adet zamanı da pcos görünüyor mu bilmiyorum reglin 2. Günü baktılar ultrasona sağ over normal dedi
İnşallah çok teşekkür ederimAmh ınız 3 küsür de olsa yüksek olur zaten. Pcos usg de görünürdü. Amh a takılmanıza hiç gerek yoksağlıkla kavuşun inşallah bebişinize.
Fsh 10 üzeri tehlikeli biliyorum be 8 e neden takıldın kiBaşka kimse yok mu fikir verecek![]()
Çünkü önceki değerim 5 di Amh da 5.1 di o zaman fsh düşük Amh yüksekti şimdi 8.5 olmuş ve Amh da 4.591 e düşmüş yüksek fsh da Amh düşük oluyor genelde yada tam tersiFsh 10 üzeri tehlikeli biliyorum be 8 e neden takıldın ki
Tüm testlerini bidaha ver benşm AMH düşük mesela 1,16 fsh 6Çünkü önceki değerim 5 di Amh da 5.1 di o zaman fsh düşük Amh yüksekti şimdi 8.5 olmuş ve Amh da 4.591 e düşmüş yüksek fsh da Amh düşük oluyor genelde yada tam tersi
Verdim hepsini tekrarTüm testlerini bidaha ver benşm AMH düşük mesela 1,16 fsh 6
Peki doktorun en diyor buna ama Yine diyorum fsh 10 üzeri tehlikeli böylede olabilir bu çok ters değil kiVerdim hepsini tekrar
Lh 6.970
Fsh 8.5
E2 24
Amh 4.591
Yeni bunların hepsi
Bilmiyorum ki ya annem erken menepoz hastası o yüzden hep korkuyorum doktor birşey demediPeki doktorun en diyor buna ama Yine diyorum fsh 10 üzeri tehlikeli böylede olabilir bu çok ters değil ki
Bence fazla korkuyorsun Buda stres yaptırır sende takma AMH 0,01 olanlarda var burda hamile kalıyor Allah en derse o olur bak ne güzel AMH değerin varmış birdaha AMH ver çok korkuyorsun başka hastanedeBilmiyorum ki ya annem erken menepoz hastası o yüzden hep korkuyorum doktor birşey demedi
Aynı hastanede iki kez verdim özele vermek istemiyorum zaten tedaviye başladım aşılama olacağım bu ay hayırlısıBence fazla korkuyorsun Buda stres yaptırır sende takma AMH 0,01 olanlarda var burda hamile kalıyor Allah en derse o olur bak ne güzel AMH değerin varmış birdaha AMH ver çok korkuyorsun başka hastanede