AMH YAPTIRDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ *

ardey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
75
63
88
Amh testi yaptırdım sonucumu bugün aldım 0,72 çıktı referanstada sınırda over rezervi diyor 32 yaşındayım adetimin 3 günü fsh 10,91 çıkmıştı dünde 21 günü progestron yaptırdım oda 14 çıktı benim gibi amhsi sınırda olup bebeği olan oldumu 1 sene önce kimyasal gebelik yaşadım 1 senedirde olmadı hemen tüp bebek yaptırmak istemiyorum az dahamı beklesem diyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim * En azında böyle ahm düşük olup hamile olan varmı onu ögrenmek istiyorum *

mrb canım bende bugün amh testimi doktoruma gösterdim 1,23 çıkmış yumurtalık rezervin azalmış dedi bu ay aşılama yapılacak eger tutmazsa hemen tüp bebege geçelim zaman kaybetmeyelim dedi normalde rapor çıkartılmak için 3 yıllık evli olmak gerekiyor doktoruma dedim biz daha 2 yıllık evliyiz hocam 3 yılı doldurmadık dedim, olsun şimdi işler değişti dedi sonucumu görünce bu 2. aşılamam ilk aşılamamda tutmadı

Merhaba benimde amhım 0,043 umudum yok doktorda öyle dedi zaten tüp bebek denicez

Merhaba .... Gönlünü ferah tut 0.01 amh ile normal yolla gebe kalanlar var .....

Merhaba ,
geçen sene 0,47 AMH sonucuyla doktor bana senin çocuğun olmaz, değerlerin çok düşük tüp bebek bile yapamazsın demişti. Ve ben bu konuşmadan 2 hAfta sonra hamile Olduğumu öğrendim maalesef o bebeğimi Kasım sonu kaybettim. Ama Mart Ayında yeniden ( bu defa AMH 0,28 daha da düşük çıkmıştı) hamile kaldım. İnşallah 2 ay sonra bebeğimi kucağıma alacağım. Bu testlere o kadar da güvenmemek Lazım :))) üstelik 36 yaşındayım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok sevindim senin adina allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım. Benim amh 3 ay önce 0.81 di dün tekrar test yaptirdim sonuç 1.2. 1 yıllık evliyim. Beklesem mi yoksa tup bebek tedavisine mi başlasam çok karari kaldım Allahtan hayırlısı. Senin 0.28 ile hamile olduğunu öğrenince umutlarım. Fsh değerin neydi normal değerde miydi?

Sağol canım, inşallah sen de tez zamanda iyi haberler alırsın. Evet benim TSH değerlerim normaldi. Bir senedir korunmadan ilişkiye giriyor ama henüz hamile kalmadıysan bence tüp bebek tedavisine başla. Sonuçta kalan yumurtalarımız çok değerli :) Ben de ilk kaybımdan sonra eğer 6 ay hamile kalmasaydım başllayacaktım. Hatta normalde bebeğin kaybından sonra en az 3 ay hamilelik önermiyorlar ama benim doktorum hiç ara vermeyin devam vakit kısıtlı demişti:) Sonuçta herşey kısmet. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün, hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

Amin canım.

arkadaşlar amh ne zaman yaptırılıyor?
adetin 3. günü mü?

kızlar adetın 3 gunu vermıs oldugum amh degerim 0,49 yorumlarmısınız

Ardey Merhaba, Ben geçen nisan ayında amh testi yaptırdım. Test sonucum 0,93 çıktı. O sıra birkaç doktora daha gittim. İlk anda insan problemini algılayamıyor. Sonra rahim filmi falan birkaç ay geçti. Belki kendiliğinden olur diye de umudum vardı. Sonra Ağustos ayında tüp bebek raporu için başvuru yaptım. Tabi orda bütün testler baştan yapılıyor. Amh sonucum 0,06 çıktı. sonuca inanamadım. yani birkaç ayda nasıl bu kadar fark olur anlamadım. Gittiğim doktorlar bana aman hemen acil tüp bebek falan demedi. Ama şuan en büyük pişmanlığım bu. Keşke daha çabuk hareket etseydim diyorum. Bu ay başlayacağız bizde tüp bebeğe.

Kanda d vitaminine baktır canım. Ben de d vit eksikliği çıktı. Doktor bana d-vit ampul verdi 4 adet 2 haftada bir aldım. Amh değerim Yükseldi.

Kanda d vitaminine baktır canım. Ben de d vit eksikliği çıktı. Doktor bana d-vit ampul verdi 4 adet 2 haftada bir aldım. Amh değerim Yükseldi.
Merhaba ben iki yıl önce şükürler olsun ki tek denemede bi evlat sahibi oldum.ama suan dr amh istedi adet Düzensiliğş vardı ben emzirmeyi yordum ama amh küçük 0,01 cıktu inanamadım.şimdi adet görmeyi bekliyorum baska yerde yaptırcam bu ampul nasıl kullanıyo. Gercekten amh yükseltirmi yani amh değişiyomuya benimki 0,01 ve üstü olsa bile cok sewindim cünkü bu cok erken menepoz oluyo 32 yaşındayım."((((

Ben sonucumu o kadar çok doktora gösterdimki amh 0,72 kesinlikle haplarla yukselecek bişey degil dediler hiç biri yükselir demedi seninki büyük ihtimalle yalnış ölçülmüş baştan 2 cide doğru çıkmıştır * Genelde öyle oluyor *

Peki sen sadece bi.keremi.ölçtürdün ikinci bi kez bakyırdınmı yada bastırmaya düşünmedim.bide okuduğum bi kaç makalede adet günü ölçülen değer farklı yazıyo

.izmirdemisin nerde ölçtürdüm.
İmirde özel hastanede ölçtürdüm hangi doktora gittiysem 1 taneylede kalmadım okadar çok doktora gittimki artık üniversite hastanesine bıraktım kendimi tüp bebek dediler hayırlısıyla adetin 3 günü tahliller başlıcak .

Bende İzmirde mitrada ölçtürdüm.biyolapla anlaşması varmış.ama bence yanlış cünkü ben beş yıllık evliyim bir kere korunmadan ilişkim oldu ondada kızım oldu cok şükür doğal yoldan suan iki yasında adet DüzensiLiği diye gittim amh 0.01 den küçük çıktı.umarım hatalı ölçmüşlerdir.tek tesellim.Senin hepsinde aynı sonuç mu cıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…