• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amiclubwear.com dan alışveriş yapan var mı?

pisyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
2
0
86
37
Eskişehir
amiclubwear ı uzun zamandır takip ediyorum. süper şeyler var ama kargo ücretiyle ilgili bilgi yok hiçbiyerde. acaba alışveriş yapan var mı?eyvahedigeldismile

Şimdi baktım ben de siteye, çoook güzel ayakkabılar var...Gojane'den daha güzel ve ucuz bir de...3-5 dolara bile ayakkabı var! ama shipping nasıl olur bilemiyorum... 50 usd üzeri free yazıyor ama türkiyeye gönderimde de öyle olacağını hiç sanmıyorum:( bu siteden alışveriş yapan varsa paylaşsın lütfeeen

canım ben yapıyorum bu siteden alışveriş.ürünler çok güzel.yalnız türkiye ye free shipping yok.ve gönderim ücreti pahalı. ama yinede özellikle ayakkabılar gönderim ücretiyle bile çok uyguna geliyor.

nasıl yapıyosunuz peki. ben oraya üyelik ücretli diye duymuştum. yakkabılar süper bilen varsa lütfen yardımmm!!

Merhaba ben bu sieden henüz alışveri yapmadım ama üyeyim üyelik ücreti felan yok bu arada... Neyse yakında buradan spariş vermeyi düşünüyorum beendim çizmeler indirimde şuan 10$ :) Daha yeni gojane den aldığım ayakkabılarım geldi o nedenle bir müddet beklemem lazım yeni spariş için malum para para para :) Nyeseben 2 siteyide sürekli takip ediyorum zaten yeni gelen ürünler ikisidede voluyor ama amiclubwear çeşit daha fazla gojane den ucuz evet ama buradada kargo ücretleri fazla. Gojenadan yaptığın miktara göre alıyor yani 50 dolara kadar 30 100 dolara kadar 35 150 dolara kadar 40 gibi, zaten 100$a 5-6 çift ayakkabı alıyorsunuz. amiclubwear her ek madde kargo parası alıyor aldığın ilk ayakkabı için (bu sadace ayakkbı için geçerli değil tabi giyim aksesuar felan) 28 $ ödüyorsun ondan sonraki her ek madde için 8$ . Umarım yardımcı olabilmişimdr...

SipidiGonzales çok tşkkr ederim yardımın için . bişey daha sorucam mesela 1. ayakkabı 28$ 2. ayakkabı 8 $ a geliyor yani 2 ayakkabıyı 28+8=36$ amı geliyor kargo ücreti? tşkkrler..

Back
X