Örgü Amigurami bebek yapımı nasıl öğrenirim?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

benimadimmine

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
98
13
Mrb hanımlar kendi çapımda amigurami bebek çanta felan yaptım.Fakat kelimeleri anlayamıyorum.Türkiyede çok yapan yok hep yurtdışının anlatımları mevcut Nasıl geliştirebilirim Okuduğumu anlayıp uygulamak için kelime ve teknik öğreten kitap varmıdır Yada site?

Mrb hanımlar kendi çapımda amigurami bebek çanta felan yaptım.Fakat kelimeleri anlayamıyorum.Türkiyede çok yapan yok hep yurtdışının anlatımları mevcut Nasıl geliştirebilirim Okuduğumu anlayıp uygulamak için kelime ve teknik öğreten kitap varmıdır Yada site?
merhaba
bakın bende yeni başladım ve çok keyif aldım açıkçası.ilk tavşanımı bu siteden bakarak yapıyorum.bence yeterince açıklayıcılı bir site tavsiye ederim.
http://amigurumiaskina.blogspot.com.tr/2013/11/amigurumi-tombik-tavsan-yapls-amigurumi.html

teşekkür ederim cnm gerçekten kolay anlatım var ufak tefek takıldığım şeyler olmasa iyiydi :) senin yaptığın tavşanda dön yazıyor bu nedemek ?
Henüz oraya gelmedim ben ama Anladığım kadarıyla ileri doğru devam etmek değilde dönüp devam edileceğini belirtmiş.diz kısmına gelecek Kısım için sanırım.

Henüz oraya gelmedim ben ama Anladığım kadarıyla ileri doğru devam etmek değilde dönüp devam edileceğini belirtmiş.diz kısmına gelecek Kısım için sanırım.
hmm bende öyle düşünmüştüm.Hadi bakalım kolay gelsin :)

X