- Konu Sahibi yabangulumZ
-
valla canım şimdi bende göremiyorum.nedenini bilmiyorum demek sorun filan oluyor ondanfisfisfisben resmi göremiyorum neden acaba :)
Kızzz bu ne güzell böyle memişleride var ellerine sağlık birtenem kaydirigubbakcemile3
valla canım şimdi bende göremiyorum.nedenini bilmiyorum demek sorun filan oluyor ondanfisfisfis
heeee heeee memişsiz inekmi olur kıssssss.sütünü sağıp taze taze içmek için ördüm:roflol:
bende istiyom bundan çok şekerrrrrr sütünüde alırım hihoyyyt
ne dimek canına kurban olmuşolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
canım benimolumunekankayizsmile opuyorumnanaktanyabangülüm resimi göremedim yavv.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bende merak ettim nedir böyle güzel olan.görmesem bile sen yapmışsan çok güzeldir kesin:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
Çok güzel olmuş.Ellerine sağlık canım.
teşekür ederim canım.bende gördüm sonunda inekçiği çok güzel olmuş elinize sağlık
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktansüper ya çok güzel olmuş ellerine sağlık
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: şımartma kıs benisositososito teşekür ederimŞeniz Şeniz Şenizkıss yabangülüm bu ne şirin ne tatlı bişey böyle.ellerine sağlık ,karşında şapka çıkarıyorum.anam sen ne hamarat bi kadınsın yavv.
ben bunu çok beğendim canım zamanın olunca yapım aşamalarını anlatırsan çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
sonsuz şükürler olsun rabbime ki sabırlı bekleyişin sonunda yabangülümün bebeği yola çıktı.örülen herşeyin özellikle patiklerin sahibi geliyor artık yol açıııınnnnnnnnnnn
evet ablam bir sürü patikler ördüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?