• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMİNOSENTEZ YAPTIRAN VAR MI??

prettylittlewomen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2025
7
1
1
29
Kızlar nipt testi sonucum bu gün çıktı ve 45X yüksek risk çıktı. Turner Sendromuymuş . aminosentez yaptırmam gerekiyormuş. Yaptıran var mı ? Gebze/ist anadolu da Güvenilir dr bulamıyorum help me

Kızlar nipt testi sonucum bu gün çıktı ve 45X yüksek risk çıktı. Turner Sendromuymuş . aminosentez yaptırmam gerekiyormuş. Yaptıran var mı ? Gebze/ist anadolu da Güvenilir dr bulamıyorum help me
Nipt testinde cinsiyet kromozom hastalıklarında çok hata çıktığını duymuştum. İnşallah güzel sonuç alırsınız siz de geçmiş olsun 🙏🏼

Nipt testinde cinsiyet kromozom hastalıklarında çok hata çıktığını duymuştum. İnşallah güzel sonuç alırsınız siz de geçmiş olsun 🙏🏼
ikili test için öyle duyduğum için yaptırmıştım keşke yaptırmasaydım. hayatımın en kötü gününü yaşıyorum. aminosentez için de doktor bulamadım. teşekkür ederim 🙏

ikili test için öyle duyduğum için yaptırmıştım keşke yaptırmasaydım. hayatımın en kötü gününü yaşıyorum. aminosentez için de doktor bulamadım. teşekkür ederim 🙏
Trizomiler için sağlıklı geldiyse en önemlisi o zaten. Ama cinsiyet kromozomunda yanılma olanlari okumuştum burada. İnşallah iyi bir doktor bulursunuz bir an önce aklınızdaki şüphe gitmiş olur 😕♥️

Merhaba bana da aynı şey söylendi kaç gündür kendime gelemedim ama testlerin yanıldığına inanıyorum inşallah sonuçlarımız temizdir sizde bende sağlıkla bebeğişlerimiizi kucağımıza alalım sağlıklı doğarlar inşallah

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, bende de fetal DNA testinde DiGeorge sendromu riski çıktı. Yarın amniyosentez yaptıracağım. İstanbul/Nişantaşında Prof. Recep Has yapacak. Tavsiye ederim, çok iyi bir perinatolog. Detaylı ultrasonumu da kendisi yapmıştı.

Back
X