- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Af buyrun belki yardımcı olabilirim,hangi ildeydiniz?
Morel bozulacak bi durum degil.sevgilin daha yeni memur sanirim.biz neler gorduk bu devede kulak bile degil canim
hanımlar erkek arkadaşım polis ama sivil ve içerde çalışıyor. bu sabah yanına gitmiştim yemek yedik sanırım bişi dokundu karnıma ağrı girdi yığıldım kaldım öyle ne olduğunu da anlamadım ama çok acı çekiyodum ayağa falan kalkamadım, erkek arkadaşım da biraz telaş yaptı noluyo diye bir de titreme nöbeti geldi nedense :/ buz kestim resmen erkek arkadaşım da ellerimi ısıtmak için elimi tutmuştu avucunun içinde o sırada amiri geçti yanımızdan. erkek arkadaşıma burası bir resmi kurum neyse görüşücez falan deyip dinlemeden çekti gitti. :/ canım çok sıkıldı, sizce nolur erkek arkadaşımın da canı çok sıkkın onu nasıl teselli edebilirim
Istedigi kadar acik arasin sunu unutma onun maasini amiride vermiyo onu ise yerlestiren amiride degil bir amir gelir bir amir gider.hepsi hikaye rahat olsun abi yeter
Olaya bu kadarmi hakimsiniz.3 yillik memurun asaletimi kalirmis.birde su var amirdir 6 aydan 6 aya gelir gider.temmuzda tayin olur zaten[/QUOTE
olaya bu kadar mı hakimsiniz derken anlayamadım, 3 yıllık memurun asaleti mi kalırmış derken hiç anlamadım. gazeteciyim tüm gün cümlelerle oynuyorum ama bu iki cümleyi cevabıma cevap olarak alakalandıramadım. öte yandan şunu belirteyim ki konuya hakim olduğunuza göre 3. yılına girmiş bir memurun önümüzdeki mayıs ayında tayinin çıktığını da biliyor olmalısınız
Durum her ne olursa olsun cizdiginiz görüntü hoş olmamış. Orası bir kamu kurumu, ayılıp bayılmak baska bişi, el ele tutmak baska bişi.
Üstelik emniyet gibi yerlerde bu tarz seyler daha da önem arz eder. Sorusturma acar, sürdürür, uğrasır yani. İşiniz yaş.
Olaya bu kadarmi hakimsiniz.3 yillik memurun asaletimi kalirmis.birde su var amirdir 6 aydan 6 aya gelir gider.temmuzda tayin olur zaten[/QUOTE
olaya bu kadar mı hakimsiniz derken anlayamadım, 3 yıllık memurun asaleti mi kalırmış derken hiç anlamadım. gazeteciyim tüm gün cümlelerle oynuyorum ama bu iki cümleyi cevabıma cevap olarak alakalandıramadım. öte yandan şunu belirteyim ki konuya hakim olduğunuza göre 3. yılına girmiş bir memurun önümüzdeki mayıs ayında tayinin çıktığını da biliyor olmalısınız
3 yillik memurun tayin olma olayi calistigi kurumdan kuruma değişir bu 1, arti ben bu cumleyi size hitaben degil asaleti tastik olmamissa memuriyeti yanar diyen arkadas icin dedim. Ayrica 1 elden tutuldu diye hicbir memur istenmeyen memr olamaz.sanki basindaki amir ve diger arkadaslari kimin ne oldugunu bilmiyormu.elden tutuldu diye kmse tayin cikartamaz
el ele tutmak değil anlamamışsınız veya hiç kimse kötü olduğunuzda ellerinizi avucunda tutup ısıtmaya çalışmamış
Valla kusura bakmayin kizlar kimse kiz arkadasini elinden tuttu diye sorusturma acmaz actiramaz acmasinada izin vermezler en fazla ifadesini alirlar ki bu cok komik bi durum.soyle bakalim evlafim kizin elini niye tuttun ??? Mu diyecekler. Guluyorum valla. Ne surundurmesi ne asmasi ne kesmesi.duyanda kizilayda sallandircak zanneder..
Kurumdan kuruma değişir. Değil el ele tutuşmak etek boyu kısa diye sürülen, soruşturma acılan (baska bir bahane ile) bir sürü memur tanıyorum.
Olaylar sizin görebildiğiniz kadar basit değil. Devir cok değişti.
Evet kesinlikle devir cok degisti.adam harcamak artik okadar kolay degil.hukuki olarak birsuru secenek var.arti elden tuttu diye kimse kimseyi yerinden edemez.sonucta amirinin buna yetkisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?