amiri fena kızmış olmalıı

ben saldırmıyorum sadece yanıt veriyorum, siz gardınızı almış bekliyorsunuz

Zaten amir baska bir olay yüzünden mimlemis arkadaşı. Yetkisi dahilinde huzursuz edecektir ben bunu söylemeye calısmıştım. İc görevdeymiş dısarı verir vs vs.

Amirin buna gucu yetmez artik emniyette bi komiserin baskomiserin emn. Amirinin demesiyle yer degistirme olmuyor.ogunler eskide kaldi artik.ki amir dedigi emn. Amirimi yoksa basindaki tek yildizli komiser yrd. Mi

ya da başka bir açıdan; oraya yemek yemeğe gitmek ne kadar uygun?

yok canım soruşturma falan açamaz tabii öyle komiklik olmaz en fazla şu an 2 + 1 çalışıyo 6 + 1 çalıştırır yani. ona da katlanırız napalım yalnız ben nasıl teselli ederim diye sordum herkes yok soruşturma yok sürgünden bahsetmeye başladı anlamadım yani :))

ben saldırmıyorum sadece yanıt veriyorum, siz gardınızı almış bekliyorsunuz

Ne münasebet gardımı alayım.

Ben sadece yorum yapıyorum ama siz sunu bekliyorsunuz; ah canımmmm tatliskomm üzülme gececek.

Amirin buna gucu yetmez artik emniyette bi komiserin baskomiserin emn. Amirinin demesiyle yer degistirme olmuyor.ogunler eskide kaldi artik.ki amir dedigi emn. Amirimi yoksa basindaki tek yildizli komiser yrd. Mi

:) inanın su yazdıklarınızı gülümseyerek okuyorum.

Ahmet Şık ın kitabını okumanızı tavsiye eder noktayı koyarım.

Biz icnisleri bakanligindan bahsediyoruz adalet bakanligindan degil. Ayrica ben bu isin tam ortasindayim esim emniyette rutbeli.inanin akt kattaki karakoldan ust kata ilce emn. Mud. Bir polis memurunu alabilmek icin bile birsuru ugras gerekiyor halbuki emrindeki adam.. ama gel gorelim prosedr okdr zor ki daha ne diyim ?

Aynı şehirlerde olsaydık,eşim mutlaka devreleriyle hallederdi sorunu üzüldüm şimdi. Neyse ama üzülmeyin bu çok küçük bir mevzu.Yapabileceği en kötü şey,angarya işlerde çalıştırmak olur gıcıklık olsun diye işte. Eşimin 16 ayrı soruşturması vardı ordan biliyorum.Ama ben onun herhangi bir memuruna çok ciddi olmadıkça uyarı verdiğini bile görmedim..

Anlasildi sanirim cevikte arkadasiniz. Cevikte 1500 kisi var kim kime dum duma.ve amirler icin en kaygan yer.bide bakmissin malum amir yarin sabah baska bi subede baslamis :) tayin zamanina kadr ki en kotu ihtimal budur koprunun altindan cok sular gecer.

tek yıldızlılardan değil canım :))) iç hizmetlerden sorumlu amir bu

yani bu kadar basit bir mevzu için aslında kendi içinde basit değil ama birbirini tanımayan insanların devreye gireceği kadar zor bir konu değil... neredennnn nereyeeee

konuyla baya bir alakadar oldunuz ama yeterli cevabı vermeniz yeterdi sorumu tırnak içerisinde tekrar belirtme gereği duydum "nasıl teselli edebilirim, erkek arkadaşıma onu rahatlatacak ne söyleyebilirim" bu dur yani konu.

Ne olur bilemiyorum
Bende bu tür davranışları etik bulmuyorum
Bırak erkek arkadaşı ben nişanlıma 2 sokak ötedeki pastanede bekle, ben çıkınca gelirim diyordum. İşyerinin kapının önünde bile görülmesini istemem ki bizim özel sektör üstelik.

Sizin belki hastalık sebebiyle elinizi tutmuş olabilir ama amir ona buna bakmaz ki gördüğü tabloya bakar

Ahmet sık beni enterese etmez ben gerceklere bakarim yillardan beri emn. Teskilatina kendini vermis bir rutbeli olan esimin neler yaptigini ona neler yapildgni biliyorum herkesin eti budu belli ve herkes zaten haddini biliyor .

Valla ben şuan gülmekten sandalyeden düştüm o derece :):))) 6 aylık kızım da ben gülüyorum diye kahkahalar atıyo. Öp nişanlını teselli armağanı ne diyek?

teşekkür ederim, ben yardım isterken erkek arkadaşımı nasıl bir dille can sıkıntısını giderebilirim onu sormuştum aslında, böyle bir yardım düşünmüyordum açıkcası ama düşünmenizde güzel tabi, yani bu meseleden sonra biraz iğneleyici konuşur veya şu an 2 + 1 çalışıyor 6 + 1 çalıştırmaya başlar ciddi bir şeyle karşılaşacağımızı düşünmüyorum

Ara erkek arkadasini aksam guzel bi yemege gidelim(musaitseniz tbi) sonrada guzel gezer tozariz kafayi dagitiriz.oldu bitti bukdr.uzulecek takilacak bisy yok :)

konuyla baya bir alakadar oldunuz ama yeterli cevabı vermeniz yeterdi sorumu tırnak içerisinde tekrar belirtme gereği duydum "nasıl teselli edebilirim, erkek arkadaşıma onu rahatlatacak ne söyleyebilirim" bu dur yani konu.

"Bu da geçer canım, atlatırız" deyin.

Ahmet sık beni enterese etmez ben gerceklere bakarim yillardan beri emn. Teskilatina kendini vermis bir rutbeli olan esimin neler yaptigini ona neler yapildgni biliyorum herkesin eti budu belli ve herkes zaten haddini biliyor .

Allah askına eşim emniyet teskilatında, dayım polis, kaynım öğretmen polis vs vs uzar gider. Evet herkes haddini bilir. Mevzuatı, işleyisi, kamu kurumlarını cok iyi bilen bir devlet memuruyum ben sizin gibi bakamadım su hayata :)

o sizin doğrularınız erkek arkadaşım iki ay sonra nişanlım olacak bu arada belirteyim dip not olarak, ciddi düşündüğüm bir kişi benim iş yerime istediği anda gelebilir üstelik gazeteciyim yoğun bir tempom var ama iş yerime gelebilir ben haberimi yazarken veya röportaj yaparken rahatsız etmediği sürece no problem yani. ki erkek arkadaşım ortamın uygun olduğunu orada beraber kahvaltı yapabileceğimizi söylüyorsa bende seve seve davete icabet ederim yani. sonuçta siz o kurumun içinde değilsiniz, nasıl bir yer olduğunu bilmiyorsunuz ama erkek arkadaşım biliyor o yüzden onun ve benim doğrularımın hükmü geçerlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…