- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Ne münasebet, emniyet müdürlüğü gibi bir yerden bahsediyorum. Burada sara krizi geciren bir kuzenimin ellerini ben de tuttum ama avucumun icine alıp ısıtmaya calısmadım, öyle bir görüntü cizmedim.
İşinize gelmeyen yorumlar olduğunda niye saldırıya geciyorsunuz?
Zaten amir baska bir olay yüzünden mimlemis arkadaşı. Yetkisi dahilinde huzursuz edecektir ben bunu söylemeye calısmıştım. İc görevdeymiş dısarı verir vs vs.
Durum her ne olursa olsun cizdiginiz görüntü hoş olmamış. Orası bir kamu kurumu, ayılıp bayılmak baska bişi, el ele tutmak baska bişi.
Üstelik emniyet gibi yerlerde bu tarz seyler daha da önem arz eder. Sorusturma acar, sürdürür, uğrasır yani. İşiniz yaş.
Valla kusura bakmayin kizlar kimse kiz arkadasini elinden tuttu diye sorusturma acmaz actiramaz acmasinada izin vermezler en fazla ifadesini alirlar ki bu cok komik bi durum.soyle bakalim evlafim kizin elini niye tuttun ??? Mu diyecekler. Guluyorum valla. Ne surundurmesi ne asmasi ne kesmesi.duyanda kizilayda sallandircak zanneder..
ben saldırmıyorum sadece yanıt veriyorum, siz gardınızı almış bekliyorsunuz
Amirin buna gucu yetmez artik emniyette bi komiserin baskomiserin emn. Amirinin demesiyle yer degistirme olmuyor.ogunler eskide kaldi artik.ki amir dedigi emn. Amirimi yoksa basindaki tek yildizli komiser yrd. Mi
Zaten amir baska bir olay yüzünden mimlemis arkadaşı. Yetkisi dahilinde huzursuz edecektir ben bunu söylemeye calısmıştım. İc görevdeymiş dısarı verir vs vs.
Bir de adam harcamak kolay değil demişsiniz; adliyedeki katip arkadaşlarla konuşmanızı tavsiye ederim. Hukuğun göbeğinde calısıyorlar. Baslarına neler geliyor bir de onlar anlatsın.
yok canım soruşturma falan açamaz tabii öyle komiklik olmaz en fazla şu an 2 + 1 çalışıyo 6 + 1 çalıştırır yani. ona da katlanırız napalımyalnız ben nasıl teselli ederim diye sordum herkes yok soruşturma yok sürgünden bahsetmeye başladı anlamadım yani :))
Amirin buna gucu yetmez artik emniyette bi komiserin baskomiserin emn. Amirinin demesiyle yer degistirme olmuyor.ogunler eskide kaldi artik.ki amir dedigi emn. Amirimi yoksa basindaki tek yildizli komiser yrd. Mi
Aynı şehirlerde olsaydık,eşim mutlaka devreleriyle hallederdi sorunu üzüldüm şimdi. Neyse ama üzülmeyin bu çok küçük bir mevzu.Yapabileceği en kötü şey,angarya işlerde çalıştırmak olur gıcıklık olsun diye işte. Eşimin 16 ayrı soruşturması vardı ordan biliyorum.Ama ben onun herhangi bir memuruna çok ciddi olmadıkça uyarı verdiğini bile görmedim..
tek yıldızlılardan değil canım :))) iç hizmetlerden sorumlu amir bu
Bir de adam harcamak kolay değil demişsiniz; adliyedeki katip arkadaşlarla konuşmanızı tavsiye ederim. Hukuğun göbeğinde calısıyorlar. Baslarına neler geliyor bir de onlar anlatsın.
hanımlar erkek arkadaşım polis ama sivil ve içerde çalışıyor. bu sabah yanına gitmiştim yemek yedik sanırım bişi dokundu karnıma ağrı girdi yığıldım kaldım öyle ne olduğunu da anlamadım ama çok acı çekiyodum ayağa falan kalkamadım, erkek arkadaşım da biraz telaş yaptı noluyo diye bir de titreme nöbeti geldi nedense :/ buz kestim resmen erkek arkadaşım da ellerimi ısıtmak için elimi tutmuştu avucunun içinde o sırada amiri geçti yanımızdan. erkek arkadaşıma burası bir resmi kurum neyse görüşücez falan deyip dinlemeden çekti gitti. :/ canım çok sıkıldı, sizce nolur erkek arkadaşımın da canı çok sıkkın onu nasıl teselli edebilirim
Ne münasebet gardımı alayım.
Ben sadece yorum yapıyorum ama siz sunu bekliyorsunuz; ah canımmmm tatliskomm üzülme gececek.
:) inanın su yazdıklarınızı gülümseyerek okuyorum.
Ahmet Şık ın kitabını okumanızı tavsiye eder noktayı koyarım.
yok canım soruşturma falan açamaz tabii öyle komiklik olmaz en fazla şu an 2 + 1 çalışıyo 6 + 1 çalıştırır yani. ona da katlanırız napalımyalnız ben nasıl teselli ederim diye sordum herkes yok soruşturma yok sürgünden bahsetmeye başladı anlamadım yani :))
Aynı şehirlerde olsaydık,eşim mutlaka devreleriyle hallederdi sorunu üzüldüm şimdi. Neyse ama üzülmeyin bu çok küçük bir mevzu.Yapabileceği en kötü şey,angarya işlerde çalıştırmak olur gıcıklık olsun diye işte. Eşimin 16 ayrı soruşturması vardı ordan biliyorum.Ama ben onun herhangi bir memuruna çok ciddi olmadıkça uyarı verdiğini bile görmedim..
konuyla baya bir alakadar oldunuz ama yeterli cevabı vermeniz yeterdi sorumu tırnak içerisinde tekrar belirtme gereği duydum "nasıl teselli edebilirim, erkek arkadaşıma onu rahatlatacak ne söyleyebilirim" bu dur yani konu.
Ahmet sık beni enterese etmez ben gerceklere bakarim yillardan beri emn. Teskilatina kendini vermis bir rutbeli olan esimin neler yaptigini ona neler yapildgni biliyorum herkesin eti budu belli ve herkes zaten haddini biliyor .
Ne olur bilemiyorum
Bende bu tür davranışları etik bulmuyorum
Bırak erkek arkadaşı ben nişanlıma 2 sokak ötedeki pastanede bekle, ben çıkınca gelirim diyordum. İşyerinin kapının önünde bile görülmesini istemem ki bizim özel sektör üstelik.
Sizin belki hastalık sebebiyle elinizi tutmuş olabilir ama amir ona buna bakmaz ki gördüğü tabloya bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?