Ammiyosentez

ozlemgfb1907

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
11
2
1
39
Merhaba arkadaşlar aranızda ammiyosentez sonucu down sendromu çıkıp doğum yaptığı zaman normal olan varmı siz veya çevrenizde.arastirdim çoğu kişi yazmış çıktı ama sağlıklı oldu diye aranızda belki vardır diye sormak istedim

Merhaba, amniyosentez kesin sonuçtur, dna incelenir. Sizin bahsettiğiniz ikili, üçlü test gibi olasılık veren testlerdir. Yani belli bir yüzde verir ancak sağlıklı da olabilir cünkü kesin değildir.

Merhaba, amniyosentez kesin sonuçtur, dna incelenir. Sizin bahsettiğiniz ikili, üçlü test gibi olasılık veren testlerdir. Yani belli bir yüzde verir ancak sağlıklı da olabilir cünkü kesin değildir.
Amniyosentez dede yanlış çıkanlar olmuş bazı yazıları okuduğumda o yüzden buradanda varmıdır acaba dedim

böyle birini biliyorum. bir akrabamın arkadaşı.
Amniyosentez yüzde yüz sonuç verir diyorlar aslında ama duyunca ben de şaşırdım.
Down sendromlu demişler ama çocuk sağlıklı doğmuş.

böyle birini biliyorum. bir akrabamın arkadaşı.
Amniyosentez yüzde yüz sonuç verir diyorlar aslında ama duyunca ben de şaşırdım.
Down sendromlu demişler ama çocuk sağlıklı doğmuş.
Teşekkürler bende bu tarz yazılar gördüm 100 de 100 bence hiç kimse bilemez.yasayan varmı diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…