amniyon sıvı sızıntısı yaşayanlar bilginize ihtiyacım var

ozfagu33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
93
28
28
arkadaşlar bende ara ara dün akşam ve bugun sabah özellkle oldu su gibi bir akıntı geliyor böyle sabah uyandığımda kaşık kadar renksiz kokusuz bi sıvı akışkan hatta dün akşam iç çamaşırımı indirdiğimde damla damla aktı üstüne acile gittik nst ve alttan muayne yapıldı çok şükür iyi hepsi fakat bugn dr.a gittiğimde amniyon sıvımın sınırda olduğunu plasentann başka biyernde sızıntı olableceğinden şüphelendi. doğuda bir ilçede yaşadığım için burda onu anlıcak imkan ve aletler yok. böyle bi durum yaşayan varmı amnion sızıntısı tespiti konulan ve öğrendikten sonra nasıl bi hamişlelik dönemi geçirdi vs vs ??

canım büyük bir hastaneye gidip oradan da görüş almanı öneririm...

Eczanelerde bu sıvının amniyon sıvısı olup olmadığını tespit eden pedler varmış en azından ne olduğunu öyle anlayabilirsin

Eczanelerde bu sıvının amniyon sıvısı olup olmadığını tespit eden pedler varmış en azından ne olduğunu öyle anlayabilirsin

canım büyük bir hastaneye gidip oradan da görüş almanı öneririm...
bende bunun için başka bir şehire geldim arkadaşlar o pedi koymuştum o akşam hafif yesillesmisti zaten cok açık:( şimdi yarın uzman bi dr.a gorunecegim tam olarak.

sürekli yat bana dr maflor fitil vermişti. antibiotik te verebilirler bebekte enfeksiyon olmaması için yat dinlen su iç kapanabiliyormuş sızıntı bölgesi

sürekli yat bana dr maflor fitil vermişti. antibiotik te verebilirler bebekte enfeksiyon olmaması için yat dinlen su iç kapanabiliyormuş sızıntı bölgesi
izne ayrıldım dinlenip yatmaya çalışıyorum ama her zaman mümküb olmuyor yemek yap derken.sizdedemi sızıntı v ardı ve bitti sanırım şimdi nasılsınız bebişle??

Bugün bende aynı şekilde bir sıvı ile karsilastim ve doktorum acil hastaneye çağırdı nst ve alttan muayine yapıldı salı günü tekrar dr gidicem siz nasıl oldunuz :(

Bugün bende aynı şekilde bir sıvı ile karsilastim ve doktorum acil hastaneye çağırdı nst ve alttan muayine yapıldı salı günü tekrar dr gidicem siz nasıl oldunuz :KK43:
nst ve alttan muayene yapıldı bendede bi sorun çıkmyıro alttan fakat devamlı olark benden o sıvı geliyor bir önceki muayeneye göre sıvımın bir miktar azaldığı tespit edildi bu yüzden her hafta muayeneye gidiyorum. en önemli tedaviside dinlenmek ve yemeye dikkat etmekmiş. ama o sıvının renksiz kokusuz su gibi olması gerekiyor. bende izin aldım yatıp dinlenmeye çalışıyorum şuan.

nst ve alttan muayene yapıldı bendede bi sorun çıkmyıro alttan fakat devamlı olark benden o sıvı geliyor bir önceki muayeneye göre sıvımın bir miktar azaldığı tespit edildi bu yüzden her hafta muayeneye gidiyorum. en önemli tedaviside dinlenmek ve yemeye dikkat etmekmiş. ama o sıvının renksiz kokusuz su gibi olması gerekiyor. bende izin aldım yatıp dinlenmeye çalışıyorum şuan.
Çok geçmiş olsun .ben biraz panik bir kişilik olduğum için çok endiselendim rabbim yardımcımız olsun ınş.

Back
X