E Elifiklim Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2025 7 1 1 30 19 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifiklim #1 Mrblar. Gebelikte su aldırıp sorun yaşayan var mı. 25. Haftada aldırdım. İki gün oldu
Faylinn minik civcivim 🐣 Kayıtlı Üye 21 Nisan 2021 1.418 800 73 27 19 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifiklim #2 Ben yaptırdım bi sorun yaşamadım çok şükür 18.haftadaydık
E Elifiklim Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2025 7 1 1 30 19 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifiklim #3 Faylinn .!.: Ben yaptırdım bi sorun yaşamadım çok şükür 18.haftadaydık Genişletmek için tıkla... Sonuçlarınz temiz mi geldi çok sevindim bi sorun yasamadığınıza
Faylinn .!.: Ben yaptırdım bi sorun yaşamadım çok şükür 18.haftadaydık Genişletmek için tıkla... Sonuçlarınz temiz mi geldi çok sevindim bi sorun yasamadığınıza
Faylinn minik civcivim 🐣 Kayıtlı Üye 21 Nisan 2021 1.418 800 73 27 19 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifiklim #4 Elifiklim .!.: Sonuçlarınz temiz mi geldi çok sevindim bi sorun yasamadığınıza Genişletmek için tıkla... Yok sonucum daha çıkmadı ama işlem basitti
Elifiklim .!.: Sonuçlarınz temiz mi geldi çok sevindim bi sorun yasamadığınıza Genişletmek için tıkla... Yok sonucum daha çıkmadı ama işlem basitti
E Elifiklim Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2025 7 1 1 30 19 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifiklim #5 Faylinn .!.: Yok sonucum daha çıkmadı ama işlem basitti Genişletmek için tıkla... İnsallah temiz gelir sonuçlarının. Bn cok tedirginim düşük ve erken doğum riski olduğu için
Faylinn .!.: Yok sonucum daha çıkmadı ama işlem basitti Genişletmek için tıkla... İnsallah temiz gelir sonuçlarının. Bn cok tedirginim düşük ve erken doğum riski olduğu için
Faylinn minik civcivim 🐣 Kayıtlı Üye 21 Nisan 2021 1.418 800 73 27 20 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifiklim #6 Elifiklim .!.: İnsallah temiz gelir sonuçlarının. Bn cok tedirginim düşük ve erken doğum riski olduğu için Genişletmek için tıkla... 25. Haftaya kadar gelmişsin endişelenme neden verdin sen neden erken doğum riski var ?
Elifiklim .!.: İnsallah temiz gelir sonuçlarının. Bn cok tedirginim düşük ve erken doğum riski olduğu için Genişletmek için tıkla... 25. Haftaya kadar gelmişsin endişelenme neden verdin sen neden erken doğum riski var ?
E Elifiklim Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2025 7 1 1 30 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Elifiklim #7 Faylinn .!.: 25. Haftaya kadar gelmişsin endişelenme neden verdin sen neden erken doğum riski var ? Genişletmek için tıkla... Kalbinde ve bağrsakta parlama gördü. Sıvı alındığı için erken doğum ve düşük riski var
Faylinn .!.: 25. Haftaya kadar gelmişsin endişelenme neden verdin sen neden erken doğum riski var ? Genişletmek için tıkla... Kalbinde ve bağrsakta parlama gördü. Sıvı alındığı için erken doğum ve düşük riski var