- Konu Sahibi PatikliPenguen
Amin teşekkür ederim çok sağolunAllah şifa versin sağlıkla kavuş inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin teşekkür ederim çok sağolunAllah şifa versin sağlıkla kavuş inşallah canım
Ay ben de seni merak ediyordum. Benim durum stabil. Hadi inşallah az kaldı dayan biraz daha. Güzel bir Doğum geçireceğine inanıyorum.Selam kızlar durumlar nedir nasılsınız ben hastanedeyim hala 2 defa suyum çekildi şuan takip ediyorlar durumu bizde durumlar böyle
Ayyy inş cnm bende umutla bekliyorum iyi olur sonumuz inş senin AFI kaçtı en sonAy ben de seni merak ediyordum. Benim durum stabil. Hadi inşallah az kaldı dayan biraz daha. Güzel bir Doğum geçireceğine inanıyorum.
Benim tek çap 10 cmdi işte.Ayyy inş cnm bende umutla bekliyorum iyi olur sonumuz inş senin AFI kaçtı en son
AFI ölçmüyorlar mı senin cnm tek çap mı söylüyor sadeceBenim tek çap 10 cmdi işte.
Evet tek çap söylüyorlar. Bir de doktor en son ölçtüğünde 25 cmdi Afı sanırım. Sonra doktorlar tek çap ölçtü. Şimdi doktorum artık her muayenede ölçmüyor, benim artmıyor ya bir de sebebi yok ya ondan. Çok önemsemedi doktor artık.AFI ölçmüyorlar mı senin cnm tek çap mı söylüyor sadece
Su çektiklerinde 40 tı şuan 32 cnm benimEvet tek çap söylüyorlar. Bir de doktor en son ölçtüğünde 25 cmdi Afı sanırım. Sonra doktorlar tek çap ölçtü. Şimdi doktorum artık her muayenede ölçmüyor, benim artmıyor ya bir de sebebi yok ya ondan. Çok önemsemedi doktor artık.
Senin kaç?
Oy çokmuş gerçekten. Allah’a şükür tedavisi var ne güzel ya.Su çektiklerinde 40 tı şuan 32 cnm benim
Bugünlere şükür cnm mevlam neyler neyleree güzel eyler dua istiyorum bolcaOy çokmuş gerçekten. Allah’a şükür tedavisi var ne güzel ya.
Ediyorum İnan senin için inşallah tam zamanında hayırlı sağlıklı bir şekilde gelir yavrun. Dert etme, strese girme. Allah her şeyin en hayırlısını bilendir.Bugünlere şükür cnm mevlam neyler neyleree güzel eyler dua istiyorum bolca