Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar, 25 haftalık hamileyim. dün dr. agittim. bebek iyi ama suyun yeterli değil dedi. günde 3 lt. su içeceksin dedi. çok canım sıkılıyor. umarım erken doğum falan olmaz. daha çok erken. ne düşüneceğimi bilemiyorum....
Canım ben de aynı problemi yaşadım , günde 5 litre su içtim(artık gına gelmişti),serum bile takıldı suyun azlığından,dr um su içmenin direk artırmayacağını ama faydalı da olacağını söylemişti,velhasılı sağlıklı bir şekilde doğdu bebeğim Rabbime şükür,önceki doğumum sezeryan olduğu için bu da doğal olarak sezeryan oldu ve zamanından bir hafta önce alındı(bende rahim incelmesi olduğu için erken aldı dr um) Birşey daha ; gönlünü ferah tut,bak göreceksin sağlıklı bir şekilde doğacak bebişin bi-iznillah...merhaba arkadaşlar, 25 haftalık hamileyim. dün dr. agittim. bebek iyi ama suyun yeterli değil dedi. günde 3 lt. su içeceksin dedi. çok canım sıkılıyor. umarım erken doğum falan olmaz. daha çok erken. ne düşüneceğimi bilemiyorum....
suyunuz artti mi?naptiniz 20 gun gecmis gittiniz mi bir daha doktora?Konu çok eskiden kalmış ama dün doktor kontrolünde doktorumuz suyu sınırda günde 3lt. Su içmen lazım dedi.. okuduğum şeyler pek. İç açıcı değil. Konuyla. İlgili bilgisi olan bu durumda olan veya nasıl artırılacağını bilen varmı?
suyunuz artti mi?naptiniz 20 gun gecmis gittiniz mi bir daha doktora?
üzüldüm, allah sabir versin sizlere,saglik versin inşallah.yazıdan 2 gün sonra bebeğimizi kaybettik maalesef. kesesi yırtılmış. artık bebeğimiz yok.
Merhaba hala aktif misiniz bilemiyorum bi ümit yazıyorum.İnşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almışsınızdır.Ben de 17+5'teyim doktor sizinkiyle aynı şeyleri söyledi suyun kritik 3lt en az su iç dedi ama forumda su azlığıyla ilgili okudum şeyler çok kötü.İki gündür uykularım kaçtı ne yapacağımı şaşırdım üzüntüden.sizde sonuç nasıl oldu arttı mı suyunuz sonra?Konu çok eskiden kalmış ama dün doktor kontrolünde doktorumuz suyu sınırda günde 3lt. Su içmen lazım dedi.. okuduğum şeyler pek. İç açıcı değil. Konuyla. İlgili bilgisi olan bu durumda olan veya nasıl artırılacağını bilen varmı?
Yazınızı şimdi gördüm çok çok üzgünüm.Merhaba hala aktif misiniz bilemiyorum bi ümit yazıyorum.İnşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almışsınızdır.Ben de 17+5'teyim doktor sizinkiyle aynı şeyleri söyledi suyun kritik 3lt en az su iç dedi ama forumda su azlığıyla ilgili okudum şeyler çok kötü.İki gündür uykularım kaçtı ne yapacağımı şaşırdım üzüntüden.sizde sonuç nasıl oldu arttı mı suyunuz sonra?