• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyon sıvısı yoğunluğu

Freesoulll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
26
13
3
26
Kızlar merhaba
Şu an 38+5im. Bugün kontrol vardı ve doktor bebeğin suyunda Bi yoğunluk var dedi hareketlerini falan sordu dedim hareketleri falan gayet iyi. Eve geldik sonra Bi arkadaşımla konuştum işte kakasını yapmıştır belki hemen gidip doktorlar tekrar görüş vs dedi ve korktum açıkcası. Ama doktor en ufak Bi risk görse beni eve yollar mı mesela der ki yarın gel tekrar bakalım. Ben doktora dedim korkulacak bişey mi bu yoğunluk ne yani diye genelde Bi sorun olmuyor falan dedi başına gelen var mı ne bu

Kızlar merhaba
Şu an 38+5im. Bugün kontrol vardı ve doktor bebeğin suyunda Bi yoğunluk var dedi hareketlerini falan sordu dedim hareketleri falan gayet iyi. Eve geldik sonra Bi arkadaşımla konuştum işte kakasını yapmıştır belki hemen gidip doktorlar tekrar görüş vs dedi ve korktum açıkcası. Ama doktor en ufak Bi risk görse beni eve yollar mı mesela der ki yarın gel tekrar bakalım. Ben doktora dedim korkulacak bişey mi bu yoğunluk ne yani diye genelde Bi sorun olmuyor falan dedi başına gelen var mı ne bu
Ben başka bir doktordan görüş alırdım. ikinci bir kontrol içini rahatlatır, sonuçta artık doğuma çok az kalmış.

Evet işte ki gittiğim doktor bulunduğum bölgedeki en iyi doktor. Herhangi Bi risk görse bunu söylerdi herhalde
en iyi doktora gidiyor olman zaten büyük bir avantaj. Dediğin gibi bir risk görse mutlaka seni bilgilendirirdi. Ama bazen insanın içi tam rahat etmeyebiliyor, o yüzden tekrar bir kontrol istemek de yanlış değil. Hem doğuma çok az kalmış, her şeyin yolunda olduğundan emin olmak seni daha huzurlu hissettirir.

en iyi doktora gidiyor olman zaten büyük bir avantaj. Dediğin gibi bir risk görse mutlaka seni bilgilendirirdi. Ama bazen insanın içi tam rahat etmeyebiliyor, o yüzden tekrar bir kontrol istemek de yanlış değil. Hem doğuma çok az kalmış, her şeyin yolunda olduğundan emin olmak seni daha huzurlu hissettirir.
Haklısın canım yarın tekrar Bi kontrol istemi yapayım o zaman

Benimde sıvım çok fazlaydı. Hiç bir sorun yaşamadım sadece karnım biraz büyük görünüyordu. İçiniz rahat etsin doktorunuz zaten söyler. Sağlıkla kucağınnıza alın.

Doktorum bana suyun çok fazla, yediklerine dikkat et şekerli gıda tüketme derdi. Yediklerinizle alakalı olabilir mi acaba, siz yine de içiniz rahat edecekse kontrole gidin

Benimde sıvım çok fazlaydı. Hiç bir sorun yaşamadım sadece karnım biraz büyük görünüyordu. İçiniz rahat etsin doktorunuz zaten söyler. Sağlıkla kucağınnıza alın.
İnşallah canım evet aradım demin tekrar konuştum herhangi Bi sorun olsa eve göndermezdim zaten dedi bebek hareketleri ve nts gayet iyi dedi rahatladım. Sanırım bebeğin son zamanlarda derideki yağ birikimi dökülüyorum ve bu yoğunluk yapabiliyormuş

Back
X