Kızlar merhaba 28+2 hamileyim 25. Haftada amniyon sıvısının tamamen bittiğini öğrendim bebeğimi almak istediler aldırmadım ve 3 hafta gelişim geriliği olduğunu öğrendim bebeğim 10 günde 40 gram alıyor 587 gram bu şekilde susuz hala yaşıyor nifty testi yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı bebeğimin kalbinin büyük ve idrar yolunun gözükmediğini söylüyor doktorlar daha önce bu durumu yaşayan varmı
Ben sizin haftalarınızda değil 15. haftada su bitmesini yaşadım. Bizim sonucumuz üzücü oldu maalesef çok küçük olduğu için ama inşallah siz sağlıkla kucaklayabilirsiniz. Doktorlar ne diyor bu duruma, kaç haftaya kadar anne karnında bu şekilde tutulabiliyormuş? Ciğer geliştirici iğne uyguluyorlar mı bu süreçte?
Ciğer geliştiriciyi ben önerdim doğacağın zaman dediler bu şekilde tutunmasının sebebi benim doktorlar öldürmek istiyor ben biraz daha büyütüp doğmak istiyorum
Ciğer geliştiriciyi ben önerdim doğacağın zaman dediler bu şekilde tutunmasının sebebi benim doktorlar öldürmek istiyor ben biraz daha büyütüp doğmak istiyorum
28. Haftaya gelmişsiniz aslında ciğer geliştiriciyi vurup 30lu haftalarda bebeği alsalar yaşama şansı daha fazla olur belki. Kapsamlı bir hastaneye gittiniz mi, heyet mi karar verdi gebeliğin sonlandırılmasına?
28. Haftaya gelmişsiniz aslında ciğer geliştiriciyi vurup 30lu haftalarda bebeği alsalar yaşama şansı daha fazla olur belki. Kapsamlı bir hastaneye gittiniz mi, heyet mi karar verdi gebeliğin sonlandırılmasına?
Heyete yönlendirdiler ama gitmedim yarın randevum var ciğer geliştiriciyi vurdurup doğurmayı düşünüyorum yaşama şansı olmayacaksa bile küveste olmasın bile bile hayatına son vermek istemiyorum
Kızlar merhaba 28+2 hamileyim 25. Haftada amniyon sıvısının tamamen bittiğini öğrendim bebeğimi almak istediler aldırmadım ve 3 hafta gelişim geriliği olduğunu öğrendim bebeğim 10 günde 40 gram alıyor 587 gram bu şekilde susuz hala yaşıyor nifty testi yaptırdım herhangi bir sorun çıkmadı bebeğimin kalbinin büyük ve idrar yolunun gözükmediğini söylüyor doktorlar daha önce bu durumu yaşayan varmı
arkadaşım hemşire benim de suyum çok azalmıştı bana dediği suyu olmayıp birkaç ay hamilelği devamm eden gebeler oldu. 28+2 çok iyi aslında ben 29 haftaya uyumlu 30 haftada doğum yaptım. 46 gün kaldık küvezde. 5 aylık doğum yapan bir kadın vardı o ise 167 gün küvezde bebeğini bekledi.