Amniyon sıvısı...

Narcoleptic insomniac

Gözümün biri söndü kör oldum..
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2016
3.948
3.612
83
Dun ayrintili ultrasona girdim bebekte bir sorun gozlenmedi fakat amniyon sıvısının sınırın cok az ustunde oldugunu ve buna dikkat etmem gerektigini soyledi doktor. Internete baktigimda sıvı almakla amniyon sıvısının artmasi arasinda bir bag olmadigini savunan uzmanlar var.
Siz boyle bir sey yasadiniz mi? Neler yaptınız sıvının artmasi icin ve ise yaradi mi???

yani sıvı azmıymış? ben karpuz arttırıyor diye biliyorum ama sadece duydum canım

yani sıvı azmıymış? ben karpuz arttırıyor diye biliyorum ama sadece duydum canım
Olmasi gereken alt sınırın biraz ustundeymis yani ilerleyen zamanda sıkıntı yasatabilir gibi konustu doktor. Bol sivi tuketmemi soyledi ama internete baktigimda sivi tuketiminin amniyon sıvısına cok fazla destek olmadigini yazmis uzmanlar. Baska bir doktora daha mi gitsem diyorum canım. Insanin icine kurt dusunce bir kere uykulari kaçıyor.
Cok sevindim teşekkürler canim karpuz etki ediyorsa sabah aksam yemeye basliyim simdiden

bende o sorunu yaşadım canım güneşten uzak dur dışarı çok çıkma denşize gidiceksen akşamları gir denize mesela güneş bebğin sıbvısını çok azaltır dedi doktorum karpuz arttırıyor suyunu bide günde 3 lt altında asla su içme bol bol dinlen yürüyüş yaparken dinlene dinlene yap yeterli olur canım

Cok tesekkur ederim canim valla icim icimi yiyordu cok rahatlattin ve mutlu ettin beni.

rica ederim canım hiç sorun etme sınırda olup o şekilde doğumunu yapan var
Cok kafama takiyorum her seyi rahat olmayi bir turlu beceremedim. Hemen gecsin zaman da sagsalim bebegime kavusayim istiyorum. Tavsiyelerini harfiyen uyguliycam canım valla sen beni cok rahatlattin Allah sana rahat ve agrisiz dogumlar nasip etsin saglikla kavus bebisine insallah.

Merhaba hangı sehırde yasıyorsunuz eger ıstanbulda yasıyorsanız zeynepkamıl egıtım arastırma hastanesı perınatolojı bolumu bu konuda uzman drlara sahıp.ben daha dun amnıyosentez yaptırdım orda.perınatolojıden randevu alabılmek ıcın aıle hekımınızden yesıl alan actırıp ınternetten veya 182 den randevu alabılırsınız bu bolume.

Ne yazikki Istanbulda degilim yakin da degilim, Denizlideyim. Yine de tesekkur ederim ilginiz icin. Baska doktor(lar)a da gidicem bir de arkadasin tavsiyelerini yapicam eger sıkıntım artarsa - ki umarim düzelir en kisa zamanda- Istanbul'a hic dusunmeden gelirim.

Daha dun yaptırdım testı sonuc en az 3 haftaya cıkıyor beklemedeyım .sehır dısında yasıyorum normalde zeynep kamıl bu konuda ıyı dıye buraya geldık.

Daha dun yaptırdım testı sonuc en az 3 haftaya cıkıyor beklemedeyım .sehır dısında yasıyorum normalde zeynep kamıl bu konuda ıyı dıye buraya geldık.
Simdiye kadar amniyosentez yaptiran tanidiklarimin ya da duyduklarimin hicbirinde problem çıkmadı insallah sizin de sonuclariniz temiz gelir. Dualarim sizinle..

oy cnım benim Allah razı olsun sanada nasip olsun inşallaahhhh bende kıskanıyorum doğuranları hemen gelsn istiyorumm

ben 32 haftalikken ogrenmistim amniuosivimin azaldigini...epey bir arastirma yapildi sebebini bulamadilar..ben 2-3 gun oruc tutmustum ona bagladim ve baska tutmadim...
40. haftada sezeryanla dogum yaptim onun disinda cocugumda hicbir sikinti olmadi..cok sukur....su yok denecek kadar azdi,acilma ve sanci yoktu normale zorlamak sıkıntı yaratabilirdi yani....

Belki 30.haftami asmis olsam bu kadar sorun etmezdim ama henuz 22.haftada sınırda oldugumu bilmek cok endiselendirdi beni. Kusmalarima bagli olabilir diyorum artik bende yoksa uzun sure ise bile gidemedim hatta simdi yaz tatili doneminde evden dogru düzgün dışarı ciktigim bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…