merhaba,
22+5 günlük hamileyim,benimde geçen cmt günü 4 boyutlu ultrason kondtrolum vardı,ve kontrol sırasında bebeğimde hiç bir sorun olmadığını sadece sıvının biraz fazla olduğunu öğrendim aynen senin gibi içim içimi yedi,çok korktum.Doktor bebekte sorun olmadığını gördüğü için bende şeker olabileceğindne şüphelendi ve biz 24.haftayı beklemeden dün şeker yükleme testini yaptırdık,şekerim çıkmadı çok şükür.Sıvı artışının nedenini bilmiyorum cmt tekrar kontrole gideceğim umarım doktorum içimi rahatlatacak açıklamalr yapar.Bu arada benimde karnım çok büyük değil,hatta haftama göre ufak bile sayılır bebeğimde geçen cmt günü 400 gr 23 cm di.Böyle işte canım,umarım sendede hiçbir sorun çıkmaz.Allah bebeklerimizi korusun.
merhaba,
İnşallah güzel haberlerle dönersin. beni haberdar etmeyi unutma sakın lütfen. Ben internetten okuduğum kadarıyla bazen ulturosonda ölçüm yapılırken yanıltma olabiliyormuş 1-2 saat sonra tekrar ölçüm yapmakta fayda var diyor. Belkide böyle bir durum söz konusu. Çünkü 19+4 de ayrıntılı ulturosonum vardı Dr. Recep has' a gittiğimde amniyon sıvım normal çıkmıştı. Canım bana haber vermeyi sakın unutma inşallah çok güzel haberlerle dönersin.
benim suyumun fazlalığı 35.haftada çıkmıştı dr tam sınırda dedi bebeğim çok sağlıklıydı taki doğana kdr şekerde çıkmadı bende yapılan testler sonucunda suyu az içmek bi işe yaramıyomuş dr a sormuştum ama benim gerçekten şişti karnım biraz 37 haftalıkta doğum yaptım zaten kafama takmamaya çalıştım çok artaştırdım nedenini ama net bi sonuç elde edemedim ve öle suyum fazla olarakta spinal doğum yaptım bebeğim çapraz durduğu için bu arada hayrlı doğmlar
aynı sorun 32 haftadan tespit edildi bendede yok bebekte bişey olur vs vs korkuttular ama inan hiçbişey çıkmadı çok şükür bu hafta dogumum olacak kısmetse 32 den 38lere geldik çok şükür kafana takıpta stres yapma canım
Merhaba,
Ak koyun kara koyun bugün belli olacak benim için. saat 16:00 da doktor randevum var bakalım neler dicek... en son gittiğimde şekerim normal çıkmasına karşın tatlıyı kes, armut, portakal, üzüm gibi meyveleri yeme meyve suyu içme demişti.
bebeğim çok sağlıklıydı taki doğana kadar demişsin nedemek bu doğduktan sonra bişeymi oldu?
Cvp bekliyorum......
banada aynısını demişti sadece şekeri çayda kullan onun haricinde hiçbir tatlı şey yiyip içme diye doğduktan sonra diyorum çünkü bütün herşeyini kızımın ii yerlerde ve tam haftalarında yaptırmama rağmen artık bilmiyorum hastane ortamında enfeksiyon kaptıda banamı anne karnnda enfeksiyon kaptı dediler kalbinde 2 delik varmış ilk başta çok hızlı nefes alıp veriyodu sonra solunum güçlüğü çekti kuzum vs seni üzmek için yazmadım hyrlı doğumlr bu arada
merhaba kıslar banada dün doktor aynı teşhisi koydu ve sürekli takipte olucaksın dedi. bu arada 28+5 haftalığız
böyle olunca erken doğum söz konusu oluyomu acaba çok korkuyorum doktor suyu azalt çok içme dedi ama nasıl içmem ki bu sıcakta ya
aynı sorun 32 haftadan tespit edildi bendede yok bebekte bişey olur vs vs korkuttular ama inan hiçbişey çıkmadı çok şükür bu hafta dogumum olacak kısmetse 32 den 38lere geldik çok şükür kafana takıpta stres yapma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?