amniyon sıvısında azalma...

mehmetsym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
747
6
68
İzmir
Tecrubelı arkadaslarım yardımınıza ıhtıyacım var.Bu gun doktora gıttım amnıyon sıvımın azaldıgını soyledı bana.Bununla ılgılı sıkıntısı olan yada yasayan arkadaslar varmı acaba??? duzelırmı bılmıorum nasıl duzelıcek onuda bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Tecrubelı arkadaslarım yardımınıza ıhtıyacım var.Bu gun doktora gıttım amnıyon sıvımın azaldıgını soyledı bana.Bununla ılgılı sıkıntısı olan yada yasayan arkadaslar varmı acaba??? duzelırmı bılmıorum nasıl duzelıcek onuda bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Merhaba,

Benimde amniyosıvısı azalmış. Bi hafta dinlen dedi. Yorulmakla alakalıyımış ve fazla ayakta durmaktan olurmuş. Ama benim çok fazla azalma olmamış. Bol bol sıvı tüket. Hareketlerini yavaşlat dedi. Bi de portakal suyu iç dedi.... İnş sana biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba,

Benimde amniyosıvısı azalmış. Bi hafta dinlen dedi. Yorulmakla alakalıyımış ve fazla ayakta durmaktan olurmuş. Ama benim çok fazla azalma olmamış. Bol bol sıvı tüket. Hareketlerini yavaşlat dedi. Bi de portakal suyu iç dedi.... İnş sana biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.

cnmm banada yat dınlen dedı ama ben cok korkuyorum ya duzelmesse dıe farklı bıseylere problem acarmı dıe korkuyorum.Yardımcı oldun tabıkı saol cnm

kızlar ben de 3 gün önce doktora gittim.artık 22.haftamdayım.suyun normalin altında dedi doktor..bol su iç en az 3 litre dedi.ama yat dinlen felan demedi.ben çalışıyorum bir de ..napsam ki yaa..kafam karıştı..yani öyle yatıp dinlenme imkanım olmuyo ki

cnmm banada yat dınlen dedı ama ben cok korkuyorum ya duzelmesse dıe farklı bıseylere problem acarmı dıe korkuyorum.Yardımcı oldun tabıkı saol cnm

Bildiğim kadarı ile erken haftalarda sıvı azalması sorun oluyprmuş. bebeğin gelişimi için. 20. haftadan sonra erken doğum riski var. takip etmek gerekiyor. Bazılarında çok azalma oluyor. o zaman hastanede gözetim altında tutuyorlar. Ama herşeyin başı psikolojik lütfen moralinizi yüksek tutun şöyle olursa böle olursaları düşünmeyin. Hamilelik o kadar mucicevi bir süreç ki Allah herşeyin zamanını biliyor. O yüzden yok yere stres yapıp melekleri de üzmeyin...

kızlar ben de 3 gün önce doktora gittim.artık 22.haftamdayım.suyun normalin altında dedi doktor..bol su iç en az 3 litre dedi.ama yat dinlen felan demedi.ben çalışıyorum bir de ..napsam ki yaa..kafam karıştı..yani öyle yatıp dinlenme imkanım olmuyo ki

Canım dikkat et hareketlerini yavaşlat biraz. Sonuçta herkein durumu farklı ve herkesin dr daha iyi biliyor. Belki senin su seviyen normalin biraz altındadır. Dr gördükleri herşeyi söylemek zorundalar. Eğer yatma ihtiyacın olsaydı rapor verirdi. Sadece dikkat et kendine...:16:

ben 24. haftamdayım bundan 3 gun oncesınde altımdan bı sıvı gelmişti ama ben akıntı sanmıstım bembeyazdı sıvıydı. ozamanlar yoktu azalma dun azalmıs dedı yatıp dınlenmekten baska bol sıvı ıcmekten baska yapıcak bısey yok ALLAH yardımcımız olsun..

ya öyle bi sıvı bende de gelio az az..su gibi..çamaşırımı ıslatıyo azıcık..amnion sıvısı mı yoksa yaa..

ya öyle bi sıvı bende de gelio az az..su gibi..çamaşırımı ıslatıyo azıcık..amnion sıvısı mı yoksa yaa..

cnm bak benımde ole ole azaldı suyum haberın olsun senı korkutmak ıstemem ama oyle gıdıomus su.Doktor bana sordu aktımı hıc dıe benımde aklıma gelmemıstı dusununce anladım akıntı gıbı oluo beyaz ama kılodunu ıslatıyo sankı su gıbı yanı cok koyu olmuyo

Back
X