Doğuma Hazırlık Amniyon suyunun fazla olması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cff1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cff1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
13
10
1
Amniyon suyu fazla olan arkadaşlar doğum şekliniz doğum zamanınız nasıl oldu? Doktor suyun fazla dedi.endişeliyim

Benim ikinci hamileliğimde de fazla dedi doktorum ama 40 haftada normal doğurdum sıkıntı olmadı

Merhaba geçen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor bana da fazla dedi ve ben çok korktum 2 hafta sonra gel Bidaha bakalım dedi haftaya Bidaha gideceğim .. siz neler yaptınız acaba

Merhaba geçen hafta ayrıntılı ultrasonda doktor bana da fazla dedi ve ben çok korktum 2 hafta sonra gel Bidaha bakalım dedi haftaya Bidaha gideceğim .. siz neler yaptınız acaba
Suyunuz normale döndü mü

Suyum artmaya devam ediyor 34 haftalık olduk şuan. Nst de sancılarım çıktığı için hastaneye aldılar bugün yatıyorum şuan cnm sen nasılsın suyun ne durumda
Benim aynı ne artıyor ne azalıyor. Allah hayırlısını versin inşallah. Aklım hep sizde. Peki ne diyor doktorlar? Tekrar mı amniyodrenaj yapılacak? Bir de suyun arttığı için mi sancı oluyor acaba?

Benim aynı ne artıyor ne azalıyor. Allah hayırlısını versin inşallah. Aklım hep sizde. Peki ne diyor doktorlar? Tekrar mı amniyodrenaj yapılacak? Bir de suyun arttığı için mi sancı oluyor acaba?
Yarın sabah suyumu çekecekler suyum fazla olduğuniçin sancım oluyor malesef

Yarın sabah suyumu çekecekler suyum fazla olduğuniçin sancım oluyor malesef
Allah yardımcınız olsun. Çok güçlü bir kadınsınız siz. Bu günler geçecek evladınızla geçireceğiniz güzel günleriniz gelecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…