- 17 Şubat 2011
- 404
- 223
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14. haftaya kadar rahme birleşmesi gereken amniyon zarı 14. haftamı doldurmama rağmen küçük bir kısmında birleşme tam olmamış. ikili test sonucumda problem yok. bu durumda bebeğim ve hamilelliğim için endişelenmem gerekir mi?
Selam,
Ben de şu an 13. haftadayım ve doktor henüz kapanmadığını söyledi. Sizin doktorunuz ne önerdi? Şu an hangi aşamadasınız?
tekrar merhaba...
sizin doktorunuz endişelenmemenizi mi söylüyor??hangi doktora gidiyorsunuz ? ve şu an durumunuz ne??
benim bu haftada küçük aralık kapanmadı(14.5 haftada)Çok endişeleniyorum...Lütfen cvp yazar mısın?
tekrar merhaba...
sizin doktorunuz endişelenmemenizi mi söylüyor??hangi doktora gidiyorsunuz ? ve şu an durumunuz ne??
benim bu haftada küçük aralık kapanmadı(14.5 haftada)Çok endişeleniyorum...Lütfen cvp yazar mısın?
merhaba doktor bey
birleşmenin 14-16. haftalar arasında olacağını yazmışsınız. peki eğer bu birleşme 16. haftanın sonunda da olmazsa bu durumun ne riski var. lütfen net olarak bizi aydınlatın. ona göre tedbir alalım. ben ve diğer pekmez kullanıcısının durumu aynı. bu birleşmeme ne anlama gelir. bebeklerimizi kaybetme riskimiz mi var
Saygıdeğer Forum üyeleri, 14-16 haftada 1000 kadının amnion ve koryon zarı birleşmemiş durumda ve bu "NORMAL" bir bulgu, 16. haftada ise 1 hastada bu zarlar birleşmemiş olacak. Ben 999 hastayı neden farklı düşüncelere sokmalıyım bilmiyorum. Sizin gebelik haftanızda bu bulgu "NORMAL". eNDİŞELENMEYİN, DAHA FAZLA NET OLMAM MÜMKÜN DEĞİL. Eğer 16-18. haftalarda bulgunuz devam ederse size daha net bilgi verebilirim. Gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam ediyor. "Dereyi görmeden paçaları sıvamayın"![]()
merhaba seninle durumum aynı 15. haftamı doldurmama rağmen hala birleşme tam olmamış ama çok yaklaşmıştı. ben doktoruma tekrar sordum korkulacak bişey yok zeka ile falan alakası yok dedi.
peki senin doktorun ne söylüyor yada söyledide sen bu kadar çok korktun. lütfen olumlu düşün. bişey olsa mutlaka tedbir alırlardı
bak bora bey de tekrar yazmış endişelenmeyin diye. bebeklerimiz allaha emanet. lütfen korkma.
ben her hafta doktordayım bebeğime bişey olmasın diye.
Muhhanim seneler geçmiş ama cevap verirseniz çok mutlu olacağım bende 23 haftalik gebeyim ve hala zarlarin yarısı kapanmamis sizinki ne oldu yazarsaniz çok sevinirim! !!!!!14. haftaya kadar rahme birleşmesi gereken amniyon zarı 14. haftamı doldurmama rağmen küçük bir kısmında birleşme tam olmamış. ikili test sonucumda problem yok. bu durumda bebeğim ve hamilelliğim için endişelenmem gerekir mi?
Slm lar bore bey ben 23 haftalik gebeyim ve hâlâ zarlarimda birleşme yok ne yapabilirim veya tehlikesi nedir litfen cevaplarsaniz sevinirim! !!!
Saygıdeğer Forum üyeleri, 14-16 haftada 1000 kadının amnion ve koryon zarı birleşmemiş durumda ve bu "NORMAL" bir bulgu, 16. haftada ise 1 hastada bu zarlar birleşmemiş olacak. Ben 999 hastayı neden farklı düşüncelere sokmalıyım bilmiyorum. Sizin gebelik haftanızda bu bulgu "NORMAL". eNDİŞELENMEYİN, DAHA FAZLA NET OLMAM MÜMKÜN DEĞİL. Eğer 16-18. haftalarda bulgunuz devam ederse size daha net bilgi verebilirim. Gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam ediyor. "Dereyi görmeden paçaları sıvamayın"![]()
Mrb şeyma hanım geçen sene yazmışsınız bende aynı durumu yaşıyorum sizin sonucunuz ne oldu ?Slm lar bore bey ben 23 haftalik gebeyim ve hâlâ zarlarimda birleşme yok ne yapabilirim veya tehlikesi nedir litfen cevaplarsaniz sevinirim! !!!
Mrb şeyma hanım geçen sene yazmışsınız bende aynı durumu yaşıyorum sizin sonucunuz ne oldu ?
Slm lar bore bey ben 23 haftalik gebeyim ve hâlâ zarlarimda birleşme yok ne yapabilirim veya tehlikesi nedir litfen cevaplarsaniz sevinirim! !!!
merhaba seninle durumum aynı 15. haftamı doldurmama rağmen hala birleşme tam olmamış ama çok yaklaşmıştı. ben doktoruma tekrar sordum korkulacak bişey yok zeka ile falan alakası yok dedi.
peki senin doktorun ne söylüyor yada söyledide sen bu kadar çok korktun. lütfen olumlu düşün. bişey olsa mutlaka tedbir alırlardı
bak bora bey de tekrar yazmış endişelenmeyin diye. bebeklerimiz allaha emanet. lütfen korkma.
ben her hafta doktordayım bebeğime bişey olmasın diye.