Amniyon zarının birleşmemesi. Acil Cevappppp Lütfen..!

muhhanim

mucizelerim
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
404
223
103
14. haftaya kadar rahme birleşmesi gereken amniyon zarı 14. haftamı doldurmama rağmen küçük bir kısmında birleşme tam olmamış. ikili test sonucumda problem yok. bu durumda bebeğim ve hamilelliğim için endişelenmem gerekir mi?

14. haftaya kadar rahme birleşmesi gereken amniyon zarı 14. haftamı doldurmama rağmen küçük bir kısmında birleşme tam olmamış. ikili test sonucumda problem yok. bu durumda bebeğim ve hamilelliğim için endişelenmem gerekir mi?

eNDİŞELENMENİZİ GEREKTİREN BİR DURUM YOK. SAĞLIKŞLI BİR GEBELİK DİLERİM

Selam,

Ben de şu an 13. haftadayım ve doktor henüz kapanmadığını söyledi. Sizin doktorunuz ne önerdi? Şu an hangi aşamadasınız?

Selam,

Ben de şu an 13. haftadayım ve doktor henüz kapanmadığını söyledi. Sizin doktorunuz ne önerdi? Şu an hangi aşamadasınız?

merhaba
amniyon zarının 14. hafta dolana kadar rahimle birleşmesi gerekiyormuş. bu durumda sizin daha süreniz var.
doktorum bunu sadece bir bilgi olarak söyledi ve seni ilgilendiren bir durum değil diye de ekledi.
ikili test sonucu normal çıktıktan sonra korkmamıza gerek yok. Bora bey de bu durumun endişe edecek bir durum olmadığını yazmış.

tekrar merhaba...
sizin doktorunuz endişelenmemenizi mi söylüyor??hangi doktora gidiyorsunuz ? ve şu an durumunuz ne??
benim bu haftada küçük aralık kapanmadı(14.5 haftada)Çok endişeleniyorum...Lütfen cvp yazar mısın?

tekrar merhaba...
sizin doktorunuz endişelenmemenizi mi söylüyor??hangi doktora gidiyorsunuz ? ve şu an durumunuz ne??
benim bu haftada küçük aralık kapanmadı(14.5 haftada)Çok endişeleniyorum...Lütfen cvp yazar mısın?

Endişelenmeyim zarların 14-16. hatalar arasında kapandığı bilinmektedir. Daha zamanınız var...

tekrar merhaba...

merhaba seninle durumum aynı 15. haftamı doldurmama rağmen hala birleşme tam olmamış ama çok yaklaşmıştı. ben doktoruma tekrar sordum korkulacak bişey yok zeka ile falan alakası yok dedi.
peki senin doktorun ne söylüyor yada söyledide sen bu kadar çok korktun. lütfen olumlu düşün. bişey olsa mutlaka tedbir alırlardı
bak bora bey de tekrar yazmış endişelenmeyin diye. bebeklerimiz allaha emanet. lütfen korkma.
ben her hafta doktordayım bebeğime bişey olmasın diye.

merhaba doktor bey
birleşmenin 14-16. haftalar arasında olacağını yazmışsınız. peki eğer bu birleşme 16. haftanın sonunda da olmazsa bu durumun ne riski var. lütfen net olarak bizi aydınlatın. ona göre tedbir alalım. ben ve diğer pekmez kullanıcısının durumu aynı. bu birleşmeme ne anlama gelir. bebeklerimizi kaybetme riskimiz mi var

merhaba doktor bey
birleşmenin 14-16. haftalar arasında olacağını yazmışsınız. peki eğer bu birleşme 16. haftanın sonunda da olmazsa bu durumun ne riski var. lütfen net olarak bizi aydınlatın. ona göre tedbir alalım. ben ve diğer pekmez kullanıcısının durumu aynı. bu birleşmeme ne anlama gelir. bebeklerimizi kaybetme riskimiz mi var
:nazar:

Saygıdeğer Forum üyeleri, 14-16 haftada 1000 kadının amnion ve koryon zarı birleşmemiş durumda ve bu "NORMAL" bir bulgu, 16. haftada ise 1 hastada bu zarlar birleşmemiş olacak. Ben 999 hastayı neden farklı düşüncelere sokmalıyım bilmiyorum. Sizin gebelik haftanızda bu bulgu "NORMAL". eNDİŞELENMEYİN, DAHA FAZLA NET OLMAM MÜMKÜN DEĞİL. Eğer 16-18. haftalarda bulgunuz devam ederse size daha net bilgi verebilirim. Gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam ediyor. "Dereyi görmeden paçaları sıvamayın" :nazar:

Saygıdeğer Forum üyeleri, 14-16 haftada 1000 kadının amnion ve koryon zarı birleşmemiş durumda ve bu "NORMAL" bir bulgu, 16. haftada ise 1 hastada bu zarlar birleşmemiş olacak. Ben 999 hastayı neden farklı düşüncelere sokmalıyım bilmiyorum. Sizin gebelik haftanızda bu bulgu "NORMAL". eNDİŞELENMEYİN, DAHA FAZLA NET OLMAM MÜMKÜN DEĞİL. Eğer 16-18. haftalarda bulgunuz devam ederse size daha net bilgi verebilirim. Gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam ediyor. "Dereyi görmeden paçaları sıvamayın" :nazar:

Teşekkür ederim doktor bey....
Çok rahatlattınız beni.Konuyu iyi bildiğiniz kesin..sanırım siz gereksiz zamanlarda hastalarınıza bahsetmiyorsunuz böyle bir şeyden ...İyi çalışmalar..

merhaba seninle durumum aynı 15. haftamı doldurmama rağmen hala birleşme tam olmamış ama çok yaklaşmıştı. ben doktoruma tekrar sordum korkulacak bişey yok zeka ile falan alakası yok dedi.
peki senin doktorun ne söylüyor yada söyledide sen bu kadar çok korktun. lütfen olumlu düşün. bişey olsa mutlaka tedbir alırlardı
bak bora bey de tekrar yazmış endişelenmeyin diye. bebeklerimiz allaha emanet. lütfen korkma.

slm muhhanim..
normalde gittiğim doktor 12. haftada küçük aralığın kapanmadığını görünce bizi çok korkuttu.Her şey olabilir dedi bunun sonucunda.sonra çapadan bir prof.e gittik. o da ynı Bora Bey gibi daha endişelenecek bir durum yok,rahat ol dedi.19.haftada olmazsa birleşme testler yapılacakmış.
ancak Bora Bey çok açık ve anlaşılır anlatmış.Şimdi biraz daha rahatladım..Umarım haftya kadar aralıklarımız kapanır....

Muhhanim seneler geçmiş ama cevap verirseniz çok mutlu olacağım bende 23 haftalik gebeyim ve hala zarlarin yarısı kapanmamis sizinki ne oldu yazarsaniz çok sevinirim! !!!!!

Slm lar bore bey ben 23 haftalik gebeyim ve hâlâ zarlarimda birleşme yok ne yapabilirim veya tehlikesi nedir litfen cevaplarsaniz sevinirim! !!!

Merhabalar durumunuz ne oldu acaba ben de ayni durumdayim endiseliyim. Kapanma kacinci haftada tamamlandi herhangi bir sknti yasadiniz mi? Simdiden cok tesekkur ederim.

Back
X