Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün detaylı ultrasona girdim doktor bebeğimin kalbinde küçük bir delik ve parlaklık gördü istersen bu testi yaptır dedi kapanadabilir bu delik ama için rahat olsun istersen yaptır dedi bu iki bulgu sonucu bebeğin down olabilir ama yüzdelik bir ihtimal vermedi ya da kalbi delik doğar doğunca ameliyat olur dedi
Dün detaylı ultrasona girdim doktor bebeğimin kalbinde küçük bir delik ve parlaklık gördü istersen bu testi yaptır dedi kapanadabilir bu delik ama için rahat olsun istersen yaptır dedi bu iki bulgu sonucu bebeğin down olabilir ama yüzdelik bir ihtimal vermedi ya da kalbi delik doğar doğunca ameliyat olur dedi
Başka bir doktorada gittinmi 2li test nasıl çıkmıştı. Boyun burun onlar nasıldı. Onlarda down sendromu olunca ele veriyor. Arkadaşımın 2li testi kötü çıkmıştı ama usg den bakınca herşey normal görünüyordu. Doktor bi sıkıntı olmaz demişti gerçekten de öyle oldu. Onunda kalbinde parlaklık vardı. Arada kontrole götürüyor şimdi. Yani araştırın başka bir doktora da görünün. Ben amniyosentez yaptırdığım da 2 dk sürüyor zaten işlem zaten. Bebeğin olmadığı taraftan usg den bakarak hemen alıyorlar sıvıyı.