amniyosentez olduktan sonra sorun yaşayanlar var mı?

ellot

oğluşumm..seni bekliyoruz
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
263
0
46
İstanbul
15 haftalıkken amniyosentes yaptırdım.ikili testim çok yüksek çıkmasına rağmen (1/36)amniyosentes sonucum normal çıktı.çook mutlu olduk fakat şimdi amniyosentes riskleri beni korkutuyor.şu an bebeğim17 haftalık.onu kaybetmekten korkuyorum.amniyosentes olduktan sonra sorun yaşayan var mı acaba?:18:

benim oğlum şuanda 3 aylık bende üçlü testte sorun yaşayıp amniosentez yaptırmıştım allahım a çok şükür hiç birşey çıkmadı. ve oğlum gayet sağlıklı doğdu. testte herhangi bir sorun çıkmamışsa merak etme derim...

bende yaptırdım canım.. ve doktorum amniyosentezden sonra risk 3 haftadır dedi.. bol su içip soluna yat fazla hareket etme dedi.. allahıma çok şükür sonucumda temiz bebeğimde iyi.. sıkıntı yapma sadece 3 hafta dikkat et.. bebeğin suyundan alım olduğu için soluna yat bol su iç.. kalbini ferah tut.. geçmiş olsun :80:

maşallah,güle güle büyüt oğlunu.test temiz çok şükür.

sana da geçmiş olsun .sağol,önerilerin içim teşekkürler.

geçen sene amniyosentez oldum ve sonrasında bebeğimin suyu boşaldı ve 20 haftalık bebeğimi kaybettim.gerekmedikçe yaptırmayın bence...

ankara tıp fakültesinde amniyosentez yaptıranlar ve sonuçlarını alanlar var mı?

11.haftamda ense kalınlığı 3.5 mm çıktı.Yani normal değerlerin üzerinde olduğu için çok korktum.Hemen12. haftamda ikili test yaptırdım o da kötü çıktı 1:77 oranı trizomy 18 riskli çıktı.Daha sonra yine ankara tıpta 22 martta amniyosentez yaptırdım sonuçlar için 18 nisanda biz sizi arayacağız diyorlar.Şu test sonuçlarını beklemesi işkence çok korkuyorum...Allah'ın dediği olur...Hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…