• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amniyosentez olumsuz cikip da normal dogan varmi acil yardim edin

ins benim bebegimde arkadasinizinki gibi olur saglikli dogar. aldirmayi dusunmuyoruz hep bi umut ariyorum ama amniyosentez sonucu davn sendromlu cikti ayrintili ulturasondada burun kemiginin olmadigi ve ensesinin cok kalin oldugu izlendi bunlara ramen yinede umut etmelimiyim
Inan bilemiyrm cnm..Allahim hep yardimciniz olsun. Hakkinizda hayirlisini versin.

hamilelik suresince kanama,bebegin hareketlerinin cok fazla olmamasi gibi seyler yasadiniz mi?ve ikili test sonucu ne cikmisti?

Canım sana şu kadar söyleyeyim, bak yakın zamanda bi tanıdık anlattı. Doktor demiş ki bebeğin beyninin yarısı yok/çökük gözüküyor.Düşünebiliyor musun?O da Allah'a sığınmış,olacaksa doğunca da olur, Rabbim isterse,bebek doğana dek herşeyini tamamlar diye.Doğduğunda gayet normal ve sağlıklı doğmuş.Aldırmayı düşünmüyorsan ( ki öyle ümit ediyorum), zaten karındaki bebeğe müdahale edilemiyor sağlık bakımından,dua et Allah'a sığın.Tıp sana maneviyat veremez,bunu kendin inancından toplayacaksın.İnşallah doğumunda sağlıklı bir bebek verirler kucağına.

Allah'ım yardımcın olsun,şunu da unutma, doktorların sağlıklı dediğinin de garantisi yok.Garanti sadece Allah'tan.

Canım sana şu kadar söyleyeyim, bak yakın zamanda bi tanıdık anlattı. Doktor demiş ki bebeğin beyninin yarısı yok/çökük gözüküyor.Düşünebiliyor musun?O da Allah'a sığınmış,olacaksa doğunca da olur, Rabbim isterse,bebek doğana dek herşeyini tamamlar diye.Doğduğunda gayet normal ve sağlıklı doğmuş.Aldırmayı düşünmüyorsan ( ki öyle ümit ediyorum), zaten karındaki bebeğe müdahale edilemiyor sağlık bakımından,dua et Allah'a sığın.Tıp sana maneviyat veremez,bunu kendin inancından toplayacaksın.İnşallah doğumunda sağlıklı bir bebek verirler kucağına.

Allah'ım yardımcın olsun,şunu da unutma, doktorların sağlıklı dediğinin de garantisi yok.Garanti sadece Allah'tan.

Ins canim bebegim simdi yedi aylik oldu dua ediyorum normal olmasi icin allah kimseye yasatmasin oyle zor ki

Annelik iste budur Allah mükafatin olarak evladina sag salim kavusmani nasip etsin kiyamamissin yavruna gözlerim yasardi Allah yardimcin olsun

arkadaslar dogum yaptim 15 gun oldu bebegim doktorlarin dedigi gibi davn sendromlu dogdu ama oyle masum oyle tatli bi bebekti ki hic kucagima alamadim kuveze kondu alti gun yasadi melek oldu yavrum ben de kucagi bos gozu yasli kaldim

arkadaslar dogum yaptim 15 gun oldu bebegim doktorlarin dedigi gibi davn sendromlu dogdu ama oyle masum oyle tatli bi bebekti ki hic kucagima alamadim kuveze kondu alti gun yasadi melek oldu yavrum ben de kucagi bos gozu yasli kaldim

Tuylerim diken diken oldu bogazim dugumlendk cok uzuldum durumuna allah yardimcin olsun soylenecek soz bulamiyorum allah sabirlar versin :(

Allah sabir versin cnm. Goz yaslarima engel olamadim. Allah hep seninle olsun. Acini hafifletsin.

Çok üzüldüm canım. .. iyi ki aldirmamissin yoksa ömür boyu vicdan azabı. Zaten ömrü yokmuş ama sen sebep olsaydin çok daha kötü ve zor olurdu.

Allah sabırlar versin.
bu sabrınızı da hayırlı, ömürlü, sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın.

Allah sana sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin...

Acını paylaşıyorum...

arkadaslar lohusaligimin 17 gunundeyim sari renkli cok kotu kokulu bi akinti var normal mi ne yapmaliyim koku cok kotu

Back
X