• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amniyosentez olumsuz cikip da normal dogan varmi acil yardim edin

arkadaslar lohusaligimin 17 gunundeyim sari renkli cok kotu kokulu bi akinti var normal mi ne yapmaliyim koku cok kotu
Dr.a gorun cnm. Enfeksiyon olabilir. Ben 47gun yasadim lohusalik kanamasini. Ama hic senin tarif ettigin gibi birsey yasamadim.

Çok Çok Çok geçmiş olsun.Allahım Sabırlar versin hepimize.Benim durumumda tehlikede.
amniyosentez yapılacak yarın:(

arkadaslar dogum yaptim 15 gun oldu bebegim doktorlarin dedigi gibi davn sendromlu dogdu ama oyle masum oyle tatli bi bebekti ki hic kucagima alamadim kuveze kondu alti gun yasadi melek oldu yavrum ben de kucagi bos gozu yasli kaldim
Cnm benimmm sen cok buyuk bir sey yaptin ne olursa olsun bekledin ve sevdin bebisini testini nerede yaptirmistin bu arada .nasip diyorum yasamacakmis buda haystta her sey insanlar icin sabirlar diliyorum cok uzgunum ssevgiler

Cnm benimmm sen cok buyuk bir sey yaptin ne olursa olsun bekledin ve sevdin bebisini testini nerede yaptirmistin bu arada .nasip diyorum yasamacakmis buda haystta her sey insanlar icin sabirlar diliyorum cok uzgunum ssevgiler
tesekur ederim cnim allah razi olsun bentestimi gazide yaptirdim ama orayi hic tavsiye etmem

arkadaslar dogum yaptim 15 gun oldu bebegim doktorlarin dedigi gibi davn sendromlu dogdu ama oyle masum oyle tatli bi bebekti ki hic kucagima alamadim kuveze kondu alti gun yasadi melek oldu yavrum ben de kucagi bos gozu yasli kaldim

Eski bir forum ama sana ulaşabilmeyi umut ediyorum. Senin yaşadıklarını şimdi ben yaşıyorum. Senden tek farkım csv testini yapıp riskli çıkmasının ardından amniyosentez yaptırdım. Şimdi sonucu bekliyorum. Ultrasonda herşey çok normal ve sağlıklı görünüyor ama csv kötü çıkmış tek umudum amniyosentez sonucumun güzel çıkması çok moralim bozuk aklımdan 1 sn çıkmıyor :( ne olur bana dua edin sonuç iyi çıksın

Eski bir forum ama sana ulaşabilmeyi umut ediyorum. Senin yaşadıklarını şimdi ben yaşıyorum. Senden tek farkım csv testini yapıp riskli çıkmasının ardından amniyosentez yaptırdım. Şimdi sonucu bekliyorum. Ultrasonda herşey çok normal ve sağlıklı görünüyor ama csv kötü çıkmış tek umudum amniyosentez sonucumun güzel çıkması çok moralim bozuk aklımdan 1 sn çıkmıyor :KK43: ne olur bana dua edin sonuç iyi çıksın
Allah yardımcın olsun arkadaşım, bebişini sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. Kaç yaşındasın? Biyopsi neden yapıldı? Ense kalınlığı mı yüksekti?

37 yaşındayım canım ve ilk bebeğim. 2 li test sonucum yaşımdan dolayı riskli çıktı fakat ense kalınlığı burun kemiği alın genişliği ve iç organlarında dr bişey olmadığını söylüyor gayet sağlıklı görünüyor ama csv kötü çıktı. Ve amniyosentez sonucunu duymak bile istemiyorum . Bir umut ışığı arıyorum dua etmekten başka hiçbişey yapamıyorum ve ailemden uzak başka bir şehirde yaşıyorum. Eşimden başka destek olacak hiç kimsem yok ne olur bari sizler dua edin:(

37 yaşındayım canım ve ilk bebeğim. 2 li test sonucum yaşımdan dolayı riskli çıktı fakat ense kalınlığı burun kemiği alın genişliği ve iç organlarında dr bişey olmadığını söylüyor gayet sağlıklı görünüyor ama csv kötü çıktı. Ve amniyosentez sonucunu duymak bile istemiyorum . Bir umut ışığı arıyorum dua etmekten başka hiçbişey yapamıyorum ve ailemden uzak başka bir şehirde yaşıyorum. Eşimden başka destek olacak hiç kimsem yok ne olur bari sizler dua edin:KK43:
Benim arkadaşım da 34 yaşında, ikinci gebeliği. Ense kalınlığı yüksek çıktı. Onun bebeğinde burun kemiği ve iç organlar normaldi. Ama yine de koryon villüs biyosisi yapıldı, ilk inceleme genetik olarak karyotip normal çıkmış. Normal çıkmasaydı kürtaj olacaktı zaten. Doktor yüzde elli engelli yüzde elli normal demiş. İlerleyen haftalarda amniosentez olma ihtimali var, şimdilik gebelik devam ediyo ama hep kontrol altında olacak. Perinatalog takio ediyo onu.
Ben de 40 haftalık bebeğimi ölü doğum yaptım, 3 eylülde melek oldu oğlum. İlk gebeliğimdi. İnan o kadar iyi anlıyorum ki seni. Hep dua ediyorum zaten; allahım gebe kalmak isteyip kalamayanlara, zor gebelik geçirenlere, bebeği hasta olanlara şifa ver; isteyen herkes sağlıkla kucaklasın bebeğini. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, dualarımızı geri çevirmesin. Size de dua edicem, nolur kendinizi üzmeyin. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. İnşaallah sonuç iyi çıkar.

Çok teşekkür edrim güzel dileklerin için benim kendi dr.um profesör cvs yi ilk öneren oydu zaten ama genetikteki prof sonuçtan sonra beni çağırıp 2 kromozonun sıkıntılı olduğunu söyledi. Ama bunun plasentanın hastalıklı olabileceğini bebeğinde sağlıklı olabileceğini ve kesin sonuç için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi. Benim kafamı karıştıran internette okuduğum bilgilerde cvsninde kesin sonuç verdiği. Ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı şaşırdım. Dilerim çocuk sahibi olmak isteyen tüm hamilelerin allah yardımcısı olur

Bu arada dilerim Allah sana en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder. Bende kendimle birlikte sana dua edicem

Çok teşekkür edrim güzel dileklerin için benim kendi dr.um profesör cvs yi ilk öneren oydu zaten ama genetikteki prof sonuçtan sonra beni çağırıp 2 kromozonun sıkıntılı olduğunu söyledi. Ama bunun plasentanın hastalıklı olabileceğini bebeğinde sağlıklı olabileceğini ve kesin sonuç için amniyosentez yapılması gerektiğini söyledi. Benim kafamı karıştıran internette okuduğum bilgilerde cvsninde kesin sonuç verdiği. Ne düşüneceğimi nasıl davranacağımı şaşırdım. Dilerim çocuk sahibi olmak isteyen tüm hamilelerin allah yardımcısı olur
Amin inşaallah. Cvs'te plasentadan örnek alınıyo, bebekten değil. O yüzden plasentanın hücreleri de karışabiliyo, kesin demiyolar bildiğim kadarıyla. Arkadaşa da öyle demişler. İçini ferah tut, inşaallah sağlıkla kucağına alırsın. Çok zor bi durum, inan anlıyorum seni. Ama bazı şeyler alnımıza yazılmış kader, takdiri ilahi. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

Ay şu son mesajınla beni nasıl mutlu ettin anlatamam Allah senden raZı olsun çok çok teşekkür ederim. Çünkü o hep aklımda soru işaretiydi inşallah temiz çıkar

konunun üzerinden zaman geçmiş ama bende aynı durumdayım kızlar amniyosentez yapıldı ve trizomi 21 down sendromlu dediler. 2. sonucu bekliyorum amniyosentezin doktorlar çok umutsuz sonuç değişmez diyorlar ben yine de bekliyorum bir umut. Kalbinde bir anaormallik görüyorlar beyninde ve kalp zarında sıvı birikmesi var dediler ayrıca. çok zor bir durum Allah kimseye vermesin. Eşim bana bu konuda hiç destek olmadı başından beri aldırma taraftarı. çok zor günler geçiriyorum

ins yaniliyorlardir bebegim saglikli dogar cunku ilk bebegim daha 25 yasindayim cok uzuluyorum cok buyuk sorumlulul n

Bende gebeyim dawm sendromunun daha fazlası risk var ama aldırmayı hiç düşünmedim çok büyük günah karar tabiki sizin ama sağlıklı olup da menenjit geçirerek de yatağa bağlı olabilir o zaman menenjit olan evladınızı öldürecek misiniz? seni gerçekten çok iyi anlıyorum ama onu hasta yaratacak Rabbim sağlıklı da yapabilir unutmayın Allah a güven ayrıca hastada olsa bu imtihan sakın yanlış anlamayın karar sizin ben ilk öğrendiğim de çok ağladım ama sonra dedim ki daha kesin bir şey yok doğsun Allah ın izni ile sonra ağla kolay değil üzülüyor insan ama duadan başka çare yok benim için bu yazımı okuyan herkez den 1 fatiha ve dua istiyorum Rabbim yar olsun

Back
X