• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez ön sonuç

busrahilal

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
100
4
298
35
Malatya
Merhaba, genoksta fetal dna testi yaptırdık ve 47xxy klinefelter riskli geldi sonrasinda ankara etlikte amniyosentez verdik. E devlete iki sonuc düşmüş ama belge yazıyor, ankarada yaşamıyoruz ve gitmemiz 3 4 günü bulur. O zamana kadar kafayı yememek elde degil.
Sorum şu e nabizda deger kısmında normal yazıyor. Ama belge yazan yere sadece doktor ulaşabiliyor. Acaba testi boyle normal yazan kişiler var mi? Bu sonuca sevinmeli miyim?

Eklentiler

• 1000027700.webp
    1000027700.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 64
Bence arayıp bilgi almaya çalışın.santral illa ki doktor odasına bağlayabilir

Merhaba, genoksta fetal dna testi yaptırdık ve 47xxy klinefelter riskli geldi sonrasinda ankara etlikte amniyosentez verdik. E devlete iki sonuc düşmüş ama belge yazıyor, ankarada yaşamıyoruz ve gitmemiz 3 4 günü bulur. O zamana kadar kafayı yememek elde degil.
Sorum şu e nabizda deger kısmında normal yazıyor. Ama belge yazan yere sadece doktor ulaşabiliyor. Acaba testi boyle normal yazan kişiler var mi? Bu sonuca sevinmeli miyim?
Merhabalar sonuca ulastınız mı

Bana daha turizomi 10 yüksek riskli dediler Fetal DNA sonucunda Biz de çarşamba günü İzmir'de Amniyosentez yaptıracağız süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama çok zor Allah size de sabır versin
Genoksta mi yaptirdiniz fetal dnayı ? Amniyosentez kolay ama beklemesi zor.

Genoksta mi yaptirdiniz fetal dnayı ? Amniyosentez kolay ama beklemesi zor.
Gentan İzmir de yaptırdım. Carsamba amnıyosentez olacagım arastırma hastanesınde. 3 4 hafta beklıyormusuz sanırım nasıl gececek bılmıyorum surecten de sonrasından da endıse duyuyorum

Burda herhangi bi şey yazmaz normal olduğu için normal yazmıyor ama sonuç çıkmış gibi. Yüz yüze gitmeden sonucu söylemezler. Bence bi arayın kesin çıktı derlerse gidersiniz. Ben de çapada verdim 2 hafta oldu

Burda herhangi bi şey yazmaz normal olduğu için normal yazmıyor ama sonuç çıkmış gibi. Yüz yüze gitmeden sonucu söylemezler. Bence bi arayın kesin çıktı derlerse gidersiniz. Ben de çapada verdim 2 hafta oldu
Merhabalar bende aybı suecteyım sızın amnıyosentez sebebınız nedır

Merhabalar bende aybı suecteyım sızın amnıyosentez sebebınız nedır
Bizde solunum yollarında ve akciğerlerde sorun var büyük ihtimal tıkanık. Aslında bu hastalık genetik değilmiş ama genetik bi hastalık da eşlik ediyor olabilirmiş o yüzden yaptırdık. Size ne dediler nerde yaptırdınız?

Bizde solunum yollarında ve akciğerlerde sorun var büyük ihtimal tıkanık. Aslında bu hastalık genetik değilmiş ama genetik bi hastalık da eşlik ediyor olabilirmiş o yüzden yaptırdık. Size ne dediler nerde yaptırdınız?
Bizim ıkılı testte ensesı kalın (2.7) dendi fetal dna ıstendı. Dna da trızomı 10 yuksek rısk cıktı onun ıcın amnıyosentez olscagım carsamba. İzmirdeyiz çipli eğitim arastırma hastanesınde

Bizim ıkılı testte ensesı kalın (2.7) dendi fetal dna ıstendı. Dna da trızomı 10 yuksek rısk cıktı onun ıcın amnıyosentez olscagım carsamba. İzmirdeyiz çipli eğitim arastırma hastanesınde
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ben hiçbi testi yaptırmamıştım ultrason bulgularında gözüktü. Bebek ultrasonda normalse çok endişelenme

Sonucu testi verdiğiniz yerden alabilirsiniz. Bende cvs yaptırmıştım devlette e nabızda böyle görünüyor özel bi test olduğu için sonuç yazmıyorlar sizden başkasınada sonucu vermiyorlar

Back
X