- 11 Ağustos 2011
- 1.349
- 2
- 116
arkadaşlar dr. um 2'li tarama testi yaptırdı sonuç temiz çıktı bi sorun yoktu,sonra başka bir dr a detaylı ultrosona yolladı neden die sordum önlem bu dedi , gittim bugün saat 11 de ve dr baktı herşeyi normal dedi ,bitek bebek dönmedi kalbini göremedim dedi bekledim sonra gene girdim yine dönmedi 3 üncü kez girdim bebek hala dönmedi dr baktı baktı sonra 'arsa' var dedi sonra açıklama yaptı bi damarın başka yerden dolaşması demekmiş anladığım kadarıyla %40 falan down sendromu artıyomuş amniyosentez yapıp bakalım dedi , bende bakınca ne olucak dedim , dr down olup olmadığı kesinleşicek dedi ona göre bebeği alıcaz dedi , 23 haftalık hamileyim ve hayatta böle bişey düşünmüyorum kıyamam ben bebeğime ya yaptırmıcam dedim ama içim içimi yiyo bebeğime bişey olursa die korkuyorum dr çok canımı sıktı ya sonra ben çıkarken dedim nekadar risk var dedim şimdiye kadar 4-5 hastamda daha rastladım ama bebekler sağlıklı doğdu dedi acaba ben neolursa olsun aldırmıcam dedim diemi dedi öle ufffff varmı benim durumuma düşen kıslar yardımcı olun