- Konu Sahibi gel_bebek_gel
Arkadaşlar geçen sene 20 haftalık bebeğimi amniyosentez sonrası kaybettim. Amniyon akıntısı vajinada mantar enfeksiyonu denilerek gereken tedavi yapılmadı. Benzer sorun yaşayan birileri var mı? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar geçen sene 20 haftalık bebeğimi amniyosentez sonrası kaybettim. Amniyon akıntısı vajinada mantar enfeksiyonu denilerek gereken tedavi yapılmadı. Benzer sorun yaşayan birileri var mı?![]()
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım böyle bir sebepten dolayı bebeğini kaybetmen çok üzücü.Allah sabırlar versin.sanırım amniyosentez 200/1 düşük olabiliyormuş. oda sana denk gelmişcanım çok geçmiş olsun şuan da bebek sahibi misin amniyosentez tam olarak ne demek bilmiyoruz bizi aydınlatırsan seviniriz belirtileri nelerdi canım tahlille anlamadılar mı bunu
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım böyle bir sebepten dolayı bebeğini kaybetmen çok üzücü.Allah sabırlar versin.sanırım amniyosentez 200/1 düşük olabiliyormuş. oda sana denk gelmiş( eylülcüm amniyosentez 3 lü test ( kan testi) sonucu bebeğin down sendromu gibi bir özrü olma riski varsa karından iğneyle bebeğin kesesinden yani amniyo sıvısından örnek alınıyor ve bu sonuca göre bebeğin durumu netleşiyor.ve malesef dediğim gibi düşük ihtimallede olsa bu sebepten ötürü bebek düşebiliyor. ve bu işlemi çok uzman bir doktorun yapması gerekiyor.umarım hepimize Allah sağlıklı bebişler verir.
merhabalar.öncelikle çok geçmiş olsun,Allah sabır versin. geçtiğimiz aylarda benim iki doktor arkadaşımda amniosentez yaptırdı. 3-4 gün istirahat sonrası işe döndüler. doktorları en ufak bir problemde gelmelerini söylemişti.,ikisininde gebeliği devam ediyor. ikiside iyi merkezlerde yaptırdı. ama senin durumun biraz farklı anladığım kadarıyla gelen amnios mayini enfeksiyon sandılar. ama öyle bile olsa oda tehlikeli bir durum erken doğuma sebep oluyor bildiğim kadarıyla. doktorun USG ile bakmadı mı? yani ne biliyim hasta meslektaş olunca biraz daha obsesif davranılır ya.
Arkadaşlar benim kaybettiğim bebeğim genetik sağlam çıktı. Amniyon sıvısının akışı mantar enfeksiyonu var denilerek kaybettim bebeğimi. Benim amacım amniyosentez yapan merkezlerin bebek kayıp oranlarının sağlık bakanlığınca denetlenmesini sağlamak. Elbette belli oranda komplikasyon var ve bunu bilerek işlem yapılıyor ama gerçekten komplikasyonlar olması gereken oranda mı yoksa biz baştan savma iş yapan meslektaşlarımın kurbanı mı olduk? içimi en çok acıtan sağlıklı bebeğimi kaybetmek.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoookevet bende aynı sorunu yaşadım bendede akıntı çok aşırıydı ve benimde vajinamda mantar oluştu çok direndim bebegim 9 ay 5 günlük oldu ve sancılarım oldu haliyle dogum yapamadım sezaryan oldum ve çok kötü bir hüsrana uğradım ve bebegimi bir defa bile göremedim gayet saglıklı bebekti yani kontrollere gittigimde öyle deniliyordu kendime geldigimde bebegim nerde sordumda bebegimin öldügünü söylediler ve dünyam yıkıldı şimdide herkes sezeryen oldugum için çocugumun olmayacagını söylüyorlar bende ne yapacagımı bilmiyorum allaha sıgınıyorum ben allah büyüktür
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Aynen..İçimi en çok acıtan sağlıklı bebeklerimi kaybetmek...Gittiğim her dr bebeklerinin durumu çok iyi diyerek beni yolladılar...Ama bir kez olsun rahim ağzına bakmak akıllarına gelmedi..ben de rahim ağzı yetmezliği yüzünden iki bebeğimi canlı olarak 18 haftalık doğurdum...senağlama senağlama Benim eşim de dr...Eşim uyarmıştı 8 haftalıkken dr umu..rahim ağzıne dikiş atılması gerekir mi demişti..Dr da sonra bakarız dedi ama bakmadı..İhmal etti....senağlama senağlama...