- Konu Sahibi gel_bebek_gel
Sevgili badem maalesef hep bu tür komplikasyonlar doktor ve doktor yakınlarını bulur zaten, sana üzülme desem bir anlamı yok biliyorum. Zaman herşeyin ilacı sen henüz gençsin yeniden bebişlerin olacak merak etme. kaybettiklerimiz de meleklerimiz olarak hep yanımızda olacak. Bana gelince ben 40 yaşında olduğumdan zamanla yarışıyorum, umarım yarışı kazanırm.
sevgili meslektaşım 40 yaşındayım demek nedemek lütfennnyerimseniben benim bir doktor arkadaşım ki daha önce yazdığım mesajda belirttiğim amniyosentez yaptıran bir arkadaşım bu yaşlarda kendiliğinden hamile kaldı şimdi doğum iznine ayrıldı. canım biz doktorlar zaten geç anne oluyoruz. bu kadar karamsar olma... bende son 6 ay içinde 2 kez düşük yaptım, sebepsiz infertilite var ve tüp bebekle hamile kalıyorum onlarıda düşürüyorum maalesef..çünkü antifosfolipid sendromu çıktı bende. ne yapalım hastalıklar doktor falan tanımıyor. ama bu tür komplikasyonların doktor ve yakınlarının başına geldiği kesin maalesef. olmayacak şeyler hep bizi buluyor. canını hiç sıkma canım. en kısa sürede hamile kalacağına eminim..a.s