- Konu Sahibi gel_bebek_gel
Arkadaşım aradan 7 yıl geçmiş ama aynı sorunu ben 1 ay önce yaşadım. 11 şubatta amniyosentez yaptırdım çünkü yaş riski çıkmıştı tarama testlerimde. Bende bu testin riski çok az 600 kişide 1 risk olduğu için yaptırmak iistedim. Özellikle ayrıntılı ultrasona bakan doktor tavsiye ettiği için yaptırmayı daha çok istedim. Doçent doktora yaptırdım özellikle sorun olmadın diye. ,2 gün dinlendim evde 3. Gün sabaha kadar keyifsiz uyudum. Eşime keyfim yok dedim hastaneye gittik hemen yatırdılar. Ateşim ,38,5 imiş düşüremediler ertesi günde enfeksiyon değerlerim iyice fırlayıp ateşte 40 a çıkınca suyum geldi ve bebeğimi kaybettim. Doktor koryoamniyonit varmış sende amniyosentezde yapınca enfeksiyon vücuda dağışmış dedi. Sentez sonucumuda daha 1 hafta önce öğrendim temiz çıktı. Keşke yaptırmasaydım şimdi oğluşum ,24 hagtalık olacaktı. Karnımda dolaşıyor beni tekmeliyor olacaktı. Sizlerde ne olur zorınlu olmadıkça yaptırmayın. İhtimal düşük bile olsa sizi bulmasın o küçük yavrucaklar sebepsiz yere ölmesinArkadaşlar geçen sene 20 haftalık bebeğimi amniyosentez sonrası kaybettim. Amniyon akıntısı vajinada mantar enfeksiyonu denilerek gereken tedavi yapılmadı. Benzer sorun yaşayan birileri var mı?![]()