• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez sonrasını kaybedenler benimle iletişime geçermisiniz?

Arkadaşlar geçen sene 20 haftalık bebeğimi amniyosentez sonrası kaybettim. Amniyon akıntısı vajinada mantar enfeksiyonu denilerek gereken tedavi yapılmadı. Benzer sorun yaşayan birileri var mı? :kızgın:
Arkadaşım aradan 7 yıl geçmiş ama aynı sorunu ben 1 ay önce yaşadım. 11 şubatta amniyosentez yaptırdım çünkü yaş riski çıkmıştı tarama testlerimde. Bende bu testin riski çok az 600 kişide 1 risk olduğu için yaptırmak iistedim. Özellikle ayrıntılı ultrasona bakan doktor tavsiye ettiği için yaptırmayı daha çok istedim. Doçent doktora yaptırdım özellikle sorun olmadın diye. ,2 gün dinlendim evde 3. Gün sabaha kadar keyifsiz uyudum. Eşime keyfim yok dedim hastaneye gittik hemen yatırdılar. Ateşim ,38,5 imiş düşüremediler ertesi günde enfeksiyon değerlerim iyice fırlayıp ateşte 40 a çıkınca suyum geldi ve bebeğimi kaybettim. Doktor koryoamniyonit varmış sende amniyosentezde yapınca enfeksiyon vücuda dağışmış dedi. Sentez sonucumuda daha 1 hafta önce öğrendim temiz çıktı. Keşke yaptırmasaydım şimdi oğluşum ,24 hagtalık olacaktı. Karnımda dolaşıyor beni tekmeliyor olacaktı. Sizlerde ne olur zorınlu olmadıkça yaptırmayın. İhtimal düşük bile olsa sizi bulmasın o küçük yavrucaklar sebepsiz yere ölmesin:((((

merhaba Tul ay 06. benim riskim de 221/1 çıktı ve kimyasal risk 50;1 diyor. dr amniyosentez önerdi ve yaşım37. bir kızım var ama ona kardeş çok sitedik. amniyosentez konusunda kararsızım çünkü sonuç kakarrımı değiştirmeyecek. Allahtan gelen hoş gelir. Lakin uyku uyuyamıyorum ihtimaller yuzunden. amniyo yaptırırsam sadece sonucu %98 oranında öğrenecem ama hep derim cehalet en buyuk ödül aslında. öğrenince çok mu rahatlıycam. sanmam...gene takacam kafama.. karasızım

merhaba Tul ay 06. benim riskim de 221/1 çıktı ve kimyasal risk 50;1 diyor. dr amniyosentez önerdi ve yaşım37. bir kızım var ama ona kardeş çok sitedik. amniyosentez konusunda kararsızım çünkü sonuç kakarrımı değiştirmeyecek. Allahtan gelen hoş gelir. Lakin uyku uyuyamıyorum ihtimaller yuzunden. amniyo yaptırırsam sadece sonucu %98 oranında öğrenecem ama hep derim cehalet en buyuk ödül aslında. öğrenince çok mu rahatlıycam. sanmam...gene takacam kafama.. karasızım
Canım ben o kadar pişman oldum ki anlatam. Bebeğim down sendromlu çıksa aldırırım diyordum ama öyle değilmiş kaybedince anladım. Sen eğer her şekilde ben bebeğimi kabul ediyorum diyorsan yaptırma derim ben. Düşme ihtimali çok az birşey olmaz deme. Ben öyle düşünmüştüm ams sonuçts canım oğlumu bebişimi kaybettim. Bir hiç yüzünden gereksiz bir test yüzünden ciğerparemi kaybettim. Ne olur iyi düşün. Ne zorluklarla bu aya getirdin onu. Düşme ihtimali 300 de birmiş ama bana birşey olmaz deme bak oluyormuş. Allah yardımcın olsun. İnş. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Arkadaşlar geçen sene 20 haftalık bebeğimi amniyosentez sonrası kaybettim. Amniyon akıntısı vajinada mantar enfeksiyonu denilerek gereken tedavi yapılmadı. Benzer sorun yaşayan birileri var mı? :kızgın:
aradan çok zaman geçmiş ama bende amniyosentez oldum. Amniyosentez olduktan ne kadar zaman sonra suyunuz gelmeye başladı ve suyunuz ne kadar sürede geldikten sonra bebeğinizi kaybettiniz

Sonuçlarınız ne oldu acaba amniosentez yaptırdınız mı

Back
X