Amniyosentez yaptıranlar

Tembelkurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
69
24
88
37
Merhaba arkadaşlar özellikle izmirde amniyosentez yaptırmış olanlar deneyimlerini paylaşır mı lütfen genetik sorunum sebebiyle kesin olarak yaptırmam gerek sizin tecrübelerinize ihm var

Merhaba arkadaşlar özellikle izmirde amniyosentez yaptırmış olanlar deneyimlerini paylaşır mı lütfen genetik sorunum sebebiyle kesin olarak yaptırmam gerek sizin tecrübelerinize ihm var
Çok riskli bir şey yaptırmanızı tavsiye etmem bebek kıpırdadığı anda sakat kalma ölme ihtimali var . Böyle bir riski almayın derim . Birde bebekte herhangi bir sorun olduğunu farzedin aldıracak mısınız ?

bu çok yanlış bir bilgi. ve çok çok çok düşük bir ihtimal. binde bir gibi bir şey. daha doğrusu %1 ihtimal... bebek kıpırdarsa vs. hatta hiç doğru değil size bu bilgiyi kim verdi ? keseden sıvı alınıyor ki bebeğe yanaşılmıyor bile. bu tarz cümleler bu işlemi yaptıracak insanlara korku vermekten baka bir şey değil.

Son düzenleme:
Bana bizzat Ankara’nın en iyi kadın doğum doktoru verdi bu bilgiyi . Sizde %1 ihtimal diyerek insanlara güven vermeyin lütfen .

Bana bizzat Ankara’nın en iyi kadın doğum doktoru verdi bu bilgiyi . Sizde %1 ihtimal diyerek insanlara güven vermeyin lütfen .hangi kadın dopum doktoru
Bana bizzat Ankara’nın en iyi kadın doğum doktoru verdi bu bilgiyi . Sizde %1 ihtimal diyerek insanlara güven vermeyin lütfen .
hangi kadın doğum doktoru cidden merak ettim. bir de ANKARA NIN ENNNNN İYİ DOKTORU OLDUĞUNU SÖYLÜYORSUNUZ BAYA İDDALI. bebek kıpırdarsa bebek ölür mü dedi yani?? bunu bir doktorun söylediğine emin misiniz siz yanlış anlamış ya da yanlış yorumlamış olabilir misiniz? 2 defa amniosentez oldum da ben. o kadar yalan yanlış bir bilgi ki pes doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…