amniyosentez yaptırdım :(

down olmadığını kesinleşmiş fakat 3hücrede 45x yani turner ile uyumlu sonuç bulunmuş eşim söyleyememiş önce benim durumumda olan var mı?

o ne demekmiş öyle ki duymadm hiç...görüşmediniz mi doktorunuzla ne dio ne olacakmış sonuçta kıyamam canm ya sakin ol diyecem boş gelecek sana biliorum...doktor ne dedi ???

Amniyosentez sonucum temiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Arkadaşlar çok sevindim kelimeler bulamıyorum inanın Allah'ıma şükürler olsun.......
Bütün herkese çoooooooooooooookkkkkkkk teşekkürler.
Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah herkese Güzel hayırlı haberler versin.
Sağlıkla Bebeklerimizi kucaklarımıza Alıp bir ömür boyu büyütmet nasip etsin.

Güzelim benim ilk hamileligimde bebegimin % 99 downsendromlu oldugunu ve aldırmam gerektigini söylediler.Sonra amniyosentez önerdiler bende ilk gebelik olunca senin gibi telaşlandım üzüldüm ve yaptırdım .Sonucum temiz çıktı hiçbir sıkıntı yoktu ama o geçen süre beni mahvetmişti.O yüzden ben inanmıyorum bu testlere şuanda ikinci gebeligim ve ben asla bu testleri yaptırmayı düşünmüyorum.Boşu boşuna strese sokuyorlar insanı.

arkadaşlar 2li testim iyi cıktı fakat eşimin ailesinde down sendromlu akrabaları var..korkuyorum..
doktor sonuçlar iyi dedi ..hiç bir şey önermedi...fakat korkuyorum
amniyosentez den vazgeçtik riskli diye..
prena test i araştırdım 3 gündür..yabancı makaleleri falan okudum 1. elden gayet teknolojik bir nimet..

PrenaTest®, Trizomi 21, 18 ve 13 teşhisinde amniyosenteze yakın güvenilirlikle (>%99,8) uygulanmaktadır. Test "NORMAL" olarak bildirildiğinde amniyosentez gibi girişimsel işlemlerin yapılmasının önerilmediği, ultrason ile gebeliğin takip edilebileceği raporda açıkça belirtilmektedir. PrenaTest®'in esas amacı her ne sebeple olursa olsun kromozomal anomali riski taşıdığı söylenen gebelere girişimsel olmayan güvenli bir alternatif sunmaktır

ama yaptıran varsa ondanda duymak isterim
teşekkürler

cnm merhaba seni çok iyi anlıyorum şu anda senin yaşadıklarını yaşıyorum daha önceden biri doğal biri tedavi 2 düşüğüm var tekrar tedavi ile hamileyim 2 li taramam iyi 4 lü taramam da risk 1:500 çıktı dr amniyosetez önermedi önce ayrıntılı ultrason dedi ama içim rahat değil tüp bebeklerde de risk yüksek ,seninde tüp bebek mi birde bende clexane 0.4 kullanıyorum eğer yaptırdınsa amniyosentezde iğneyi kesip tekrar mı başlattılar beni aydınlatırsan çok yardımın dokunur .çok kararsız kaldım ama amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum. senin içinde umarım herşey yolunda gitmiştir sevgiler

birde kime yaptırdın cnm amniyosentezi memnun kaldınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…