Insallah diğer sonucun ayni cikmaz canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben de evlat bekliyorum, bir fikrim yok ama bilen arkadaslar cevap yazar insallah. Dua edicem sana
Allah razı olsun inş doktorlar hep aynı çıkacağını şimdiye kadar değişmediğini söyledi Sende inş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın evladını
Allah razı olsun inş doktorlar hep aynı çıkacağını şimdiye kadar değişmediğini söyledi Sende inş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın evladını
Çıkmadık candan umut kesilmez, bol bol dua et cnm. Allahtan gelen her seyde bir hayır vardır. Amin insallah bekleyen herkes saglikla kavuşur bebişlerine
Amniyosentezde 46 kromozomun hepsine bakılıyor, erken verilen sonuçta öncelikle 13, 18 ve 21. Kromozoma bakılıyor, sonra diğerleri inceleniyor. Yani fish sonucu değişmez diye biliyorum. Ama merak ettim sizi sonuç ne oldu
Yaptirmadim ne oldugunu da tam bilmiyorum acikcasi. Benim durumumda ne isime yarar amniyosentez kesin sonuc veriyor zaten 2. Sonucu bekliyorum malesef down sendromlu bebegim