Amniyosentez yaptırıp sonucu 21. Trizomi down sendromu çıkıp sağlıklı Doğum yapanlar lütfen yardımm.

begemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
3
1
1
34
Amniyosentez fish sonucum down sendromu çıktı yanılma payı hiç yok mu diğer sonucum 10 gün sonra çıkacak sonuç aynı mı çıkar

Insallah diğer sonucun ayni cikmaz canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben de evlat bekliyorum, bir fikrim yok ama bilen arkadaslar cevap yazar insallah. Dua edicem sana

Allah razı olsun inş doktorlar hep aynı çıkacağını şimdiye kadar değişmediğini söyledi Sende inş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın evladını

Allah razı olsun inş doktorlar hep aynı çıkacağını şimdiye kadar değişmediğini söyledi Sende inş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın evladını
Çıkmadık candan umut kesilmez, bol bol dua et cnm. Allahtan gelen her seyde bir hayır vardır. Amin insallah bekleyen herkes saglikla kavuşur bebişlerine

Amin cnm inş allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bekleyen herkese inş

Amniyosentez fish sonucum down sendromu çıktı yanılma payı hiç yok mu diğer sonucum 10 gün sonra çıkacak sonuç aynı mı çıkar

Amniyosentezde 46 kromozomun hepsine bakılıyor, erken verilen sonuçta öncelikle 13, 18 ve 21. Kromozoma bakılıyor, sonra diğerleri inceleniyor. Yani fish sonucu değişmez diye biliyorum. Ama merak ettim sizi sonuç ne oldu

bende şu an aynı durumdayım 2. sonucu bekliyorum keşke durumuznuzu yazsaydınız begemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…