Amniyosentez

Bence riskiniz çok yüksek değil.. Doktorlar 1000 in altında olunca riskli bakıyorlar.. Ama çoğu zaman birşey çıkmıyor. Onlar mecburen size o testleri önermek zorundalar çünkü yarın öbür gün birşey çıkarsa bize söylenmedi bizi uyarmadılar demeyin diye bazen fazla önlem de alabiliyorlar.. Bence çok stres yapmayın.. Tabi yine de ben çok değer veriyorum bu testlere ve her zaman yapılması taraftarıyım..

Aşağıda yorumlara baktım sanırım fetal dna testi yapacaksınız?? Bende yaptırmıştım o testten.. Benim bebeğimde kromozom bozukluğu vardı.. Ama benim ikili testim 1:50 idi.. Yani size göre çok çok yüksek bir değer...İçinizi ferah tutun.. Yaşınız kaç bilmiyorum bazen biraz ileri yaş olunca otomatikmen yaşa bağlı olarak riski yükseltiyor.. Hatta biraz ileri yaşta olanlara doktorlar direk fetal dna öneriyor çünkü riskli gelecek 2li test diyorlar..

Sizde inşallah tez zamanda bebeğinizin sağlık haberlerini alırsınız..

Ay çok saolun biraz rahatlıyorum okuyunca yaşım 32 aslında test değerin korkunç demedi iki doktor da ama hcg diye bi hormonum yüksekmiş o hep işi bozuyor bu sabah kan vereceğim bekleyeceğiz artık

Sizin sonucunuz nasıldı peki Allah herkesin yardımcısı olsun
benim sonucum 1:50 idi.. Yani senin sonucuna göre çok fazla riskliydi. O bahsettiğin değerler varya serbest beta falan benim olması gereken değerler ile arasında dağlar kadar fark vardı hiç hatırlamıyorum şuan değerleri ama dediğim gibi çok anormaldi normale göre.. Seninkinde çok da abartılacak birşey yok çünkü sonucun yüksek riskli değil. Benim bir sonuç hariç bütün sonuçlarım 1:50 idi.. Bebeğimde Edwards sendromu vardı maalesef.. Fetal dna ile öğrenmiştim.. Şuan sende stres yapma lütfen keşke benimde sonucum da senin gibi olsaydı..

Anladım çok geçmiş olsun ne kadar zor işler Allahım

Kaçıncı haftdasın. Fetal dna yaptır direk. İçinde bir şey kalmasın

Merhaba bende 4 lu test sonucu amniyosentez oldum. Sizin riskiniz benimkine göre daha iyi 1/162 çıkmıştı benim. Usg de hiç bir bulgu yok ön sonuçlar temiz geldi ama daha kesin sonuç gelmedi onu bekliyoruz. Hayırlı temiz sonuçlar alırız umarım ön sonucunuz çıkınca yazar misiniz sizde

merhaba bebeğiniz sağlıklı doğdu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…