Amniyosentez..

konunuzu sonuna kadar okudum.....ağlaya ağlaya okudum gerçekten çok zor bir durum...Allahım çok büyüktür inş oğlunu sana sapasağlam bağışlayacaktır......bu durumda elimizden dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor bende şuan 4,5 aylık hamileyim 2 li 3 lü testlerimde hiç kötü düşünmedim hep iyi düşündüm ve hep iyi çıktı çok şükür....sende olumlu düşün sonucunu merak etmiyorum inş iyi çıkacaktır diye düşünüyorum.......Mutlu Kal....

Canım ben de inan çok iyi düşündüm ikili ve dörtlü testlerde.
Çok dikkat ediyordum, hiç beklemiyordum böyle bir risk.
Ama şu an çok iyi düşünebiliyorum dersem yalan olur, fazla düşünmemeye çalışıyorum, kötü düşünceler aklıma dolunca da dua etmeye başlıyorum hemen.
Sana ve bebişine sağlıklı bir doğum dilerim canım.

Merhabalar canım mübarek cuma gününde RABBİM gönlüne göre versin yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar,

bugün doktorumla görüştüm, ilk sonuçlarım temiz çok şükür..
Ama sevinmek için erken, ya da rahatlamak için erken..
Son netice çıkmış değil.

Bu arada perşembe günü için Prof Atıl Yüksel'den detaylı ultrason randevusu aldım, alanında bir numaraymış diyorlar.

Dualarınız için sağolun, Allah razı olsun hepinizden.
Bana dilediklerinizin çok daha güzellerini Rabbim karşınıza çıkartsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar,

Son netice çıkmış değil.

Bu arada perşembe günü için Prof Atıl Yüksel'den detaylı ultrason randevusu aldım, alanında bir numaraymış diyorlar.

ayyyy canım benimmmmmm :66:

ama demiştin ya bu 5 kromozomu göstermiyor muydu???

yani tehlikeli olanları???

olsun,merak etme sonraki sonuçlar da güzel çıkacak Allah'ın izniyle

dualarım seninle ve bebişinle canım :70:

ayyyy canım benimmmmmm :66:

ama demiştin ya bu 5 kromozomu göstermiyor muydu???

yani tehlikeli olanları???

olsun,merak etme sonraki sonuçlar da güzel çıkacak Allah'ın izniyle

dualarım seninle ve bebişinle canım :70:

sağol canım benim..:71:
evet en kritik 5 kromozom temiz ve bu durum diğer kromozomlar için de yüzde 80 pozitif sonuç demekmiş.
Boşuna mı yaptırdım acaba amniosentezi, ama yaptırmasam içim içimi yerdi.

Neyse sonuçlar iyi çıksın da hayırlısıyla..

canım çok sevindim geçmiş olsun inş diğer sonuçların da olumlu gelir tamamen rahatlarsın:71:

sağol canım benim..:71:
evet en kritik 5 kromozom temiz ve bu durum diğer kromozomlar için de yüzde 80 pozitif sonuç demekmiş.
Boşuna mı yaptırdım acaba amniosentezi, ama yaptırmasam içim içimi yerdi.

Neyse sonuçlar iyi çıksın da hayırlısıyla..

boşver düşünme artık yaptırdım yaptırmadım...

bak sen diyorsun işte %80 az bir oran değil ki :62:

inan çok çok çok sevindim,bak gör diğerleride temiz çıkacak :64:

çok güzel bir haber bu, çok sevindim:nazar:
diğer sonuçların da güzel çıkıcak inşallah:71:
boşuna mı değil mi diye düşünme sakın en azından huzurlu bir hamilelik geçireceksin, için rahatlamış olacak.
dualarımız sizinle birlikte, hepbirlikte sevinicez inşallah.

Merhaba arkadaşlar,

Son netice çıkmış değil.

okuyunca bir ohhhhhhhh çektim.ben de stres olmuştum siz yazınca. bence diğer sonuçlar da çok güzel çıkacak.zorunu atlattınız.inanın çok sevindim.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. İyi ki varsınız gerçekten.
Son netice ile ilgili gerçekten çok ümitliyim artık. Dün gece oğlumun çamaşırlarını yıkadım, ütüledim. İyi geldi bana.

Öpüyorum hepinizi.

Canım, devlet hastanesi olması ile ilgisi yok sanırım, benim sonuçlarım da 3 hafta içinde çıkacak, daha uzun bile sürebilirmiş. Fakat ilk sonuçlar en geç 1 hafta içinde çıkarmış, yani seninki çıkmıştır. Doktorunla veya hastaneden bir hemşire ile aran iyiyse, rica etsen sana bilgi verirler şimdiden belki.
En kritik 5 kromozom neticesi 1 haftada belli oluyormuş. Ve bu sonuç olumluysa sonuçların tamamı yüzde 80 olumlu demekmiş.
Bu sonuç olumsuzsa, zaten (Allahım korusun hepimizin bebeğini ama) tüm sonuç olumsuz demekmiş.

bizimde hastanenin içinde bakılmıyomuş bu test dışarı bi labaratuara gönderiliyomuş o yüzden sanırım bilgi almam biraz zor...artık çoğu gitti azı kaldı :)) kısmet olursa haftaya öğrenirim bende ...
ayrıca senin adına çok sevindim ilk kromozom sonuçları belli olmuş inşallah tamamı o şekilde çıkar.. Allahın izniyle

bizimde hastanenin içinde bakılmıyomuş bu test dışarı bi labaratuara gönderiliyomuş o yüzden sanırım bilgi almam biraz zor...artık çoğu gitti azı kaldı :)) kısmet olursa haftaya öğrenirim bende ...
ayrıca senin adına çok sevindim ilk kromozom sonuçları belli olmuş inşallah tamamı o şekilde çıkar.. Allahın izniyle

inşalalh sizinki de olumlu sonuçlanır:31:

Son netice ile ilgili gerçekten çok ümitliyim artık. Dün gece oğlumun çamaşırlarını yıkadım, ütüledim. İyi geldi bana.

Öpüyorum hepinizi.

ne güzelll ..Allah tamamına erdirir inşallah ...
ben daha hiç bişey almadım en başından beri riskli olduğu için ...şu sonuç bi çıksın hayırlısıyla :)) bende tadını çıkarırım inş....

Öpüyorum hepinizi.

canım cok sukur cok sevındım senın adına allahın ıznıyle saglıklı sıhhatlı alacaksın oglunu kucagına :9:
ah ah ne guzel kokar o beebk camasırları cıcılerı simdii :9:

Sağol canım, inşallah senin testlerin de çok güzel çıkar.
Detaylı ultrason bakıldı mı sana?

canım cok sukur cok sevındım senın adına allahın ıznıyle saglıklı sıhhatlı alacaksın oglunu kucagına :9:
ah ah ne guzel kokar o beebk camasırları cıcılerı simdii :9:

Çok heyecanlıyım canım, çok..:39:
İnşallah hevesim kursağımda kalmam..:59:
Çok teşekkür ederim desteğin için.

Back
X