Merhaba, ablam bugün ayrıntılı ultarsona gitti, bebğin başında amniyotik bant varmış eğer boyuna inerse bebek ölür bebeğin neresi o banta gelirse orası gider, dedi doktor
Böyle olup sağlıkla bebeği dünyaya gelen varmı?
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin vardır bir çaresi ağlayıp stres yapmak daha zararlı şuan aman sizde hamilesiniz hamilelikte en zararlı şey stres üzüntü Allah korusun tüm kötü şeylerden sağlıcakla kalın perinatologlar bu doktorlardan çok daha bilgili ve güven verici inanın şimdi çoğu şey anne karnında hallediliyo sadece beklemeyin bir perinatolog bulun acilen
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin vardır bir çaresi ağlayıp stres yapmak daha zararlı şuan aman sizde hamilesiniz hamilelikte en zararlı şey stres üzüntü Allah korusun tüm kötü şeylerden sağlıcakla kalın perinatologlar bu doktorlardan çok daha bilgili ve güven verici inanın şimdi çoğu şey anne karnında hallediliyo sadece beklemeyin bir perinatolog bulun acilen
Perinatalojiye gitti ultrason için tedavisi varmış ama Konyadaymış lazerle yakıyorlarmış, Hayırlısı inşallah sorun olmaz Rabbim korusun, 2 erkek çocuktan sonra kız bekliyorlar işte o yüzden birazda, Allal herkesin yardımcısı olsun,
Perinatalojiye gitti ultrason için tedavisi varmış ama Konyadaymış lazerle yakıyorlarmış, Hayırlısı inşallah sorun olmaz Rabbim korusun, 2 erkek çocuktan sonra kız bekliyorlar işte o yüzden birazda, Allal herkesin yardımcısı olsun,
Merhaba benim gebeliğimde 14. Haftada amniyotik bant görüldü.ilk duyduğumda nasıl korktuğumu hala çok net hatırlıyorum. Bende hemen internetten araştırmaya başladım ve okuduklarımdan sonra daha da artmıştı korkum.Dr bebek büyüdükçe güçlenip koparacak merak etme dedi ve dediği gibi oldu. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah