Amniyotik bant

Fenci333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
1
1
1
34
Kızlar ben 15 haftalık hamileyim bugün doktorum amniyotik bant şüphesi var dedi ve bayağı kalın görünüyor bu durumla karşılasan var mı :(

Kızlar ben 15 haftalık hamileyim bugün doktorum amniyotik bant şüphesi var dedi ve bayağı kalın görünüyor bu durumla karşılasan var mı :KK43:
Mrb cnm bnde 13. Haftama yeni girdim bana da dün amniyotik bant gördüğünü soyledi ultrason doktoru kadın doguma girdim hemen tekrar oda kemküm yapti perinatoloji görsün seni dedi onada 3 hafta sonraya sıra verdiler burdaki yorumları okuyunca biraz daha umutlandım herkes çok şükür saglikli demiş ama birşey olma ihtimali de var tabi daha 3 haftada var doktora gitmeme vakit gecmiyo sanki sen ne yaptın alternatif bi doktora göründün mü

Günaydın kızlar bende cuma günü cinsiyet için gittim doktır bana da amniyotik bant var dedi iki hafta sonra tekrar çağırdı
siz tekrar gittinizmi son durumunuz nedr?

Günaydın kızlar bende cuma günü cinsiyet için gittim doktır bana da amniyotik bant var dedi iki hafta sonra tekrar çağırdı
siz tekrar gittinizmi son durumunuz nedr?
Yarin gidicem ben rabbim hayırlısıyla karsilastirsin eğer farklı bi bilgi edinirsem paylasirim size de. Açıklama yaptı mi doktorunuz

Kızlar bana da yardim edin. 30 haftalık gebeyim amniyotik bant varmış. Ne yapmam lazım

Back
X